Osama Bin Laden
Fem år siden USA's president Barack Obama fikk Osama Bin Laden drept

(2. mai 2016)
Årene etter 11. september 2001 uttalte FBI at de ikke hadde bevisgrunnlag til å arrestere eller tiltale Osama Bin Laden for noe som helst etter terroranslagene. Likevel sørger USA's president Barack Obama for å få mannen henrettet uten lov og dom. Enkelt, ubyråkratisk, mange mener rettferdig, helt i tråd med den "rettsstat" USA har blitt. President Barack Obama har ingenting å være stolt av dersom det var dette som skjedde. Og mange betviler at denne offisielle versjonen er sann.


Hvorfor han ble drept

Det er flere muligheter for hva som kan ha skjedd med USA's gamle soldat, fra en solid familie med sterke økonomiske bånd i USA, fra et regime som står USA nært på mange måter. Den første forklaringen er selvfølgelig at alt det USA har fortalt oss er sant. De andre alternativene er spekulasjoner som bygger på at Osama bin Laden var amerikansk agent.
  1. Fortellingen om Osama bin Ladens død er sann tiltross for mangel på bevis
  2. Osama Bin Laden var ferdig med jobben sin for USA, og nyter nå sin alderdom hjemme hos familien i Saudi Arabia.
  3. Hans sykdom krevde tettere oppfølging, han er nå i privat og profesjonell pleie på hemmelig sted.
  4. Osama Bin Laden døde en naturlig død og USA hadde bruk for en reklame-jippo


Osama Bin Laden ble dumpet i havet

(2. mai 2011)
Amerikanske styrker slo til mot en eiendom i Abbottabad rett utenfor Pakistan Military Academy Kakul. To stk. Blackhawk helikoptere fløy fra flybasen Tarbela knappe 7 mil fra Abbottabad og mannskaper fra US Navy SEALs gikk til aksjon. Etter en liten skuddveksling, skal Osama Bin Laden ha blitt skutt og drept, og liket ble tatt med i et av helikopterne.

Osama bin Ladens kropp ble fraktet vekk i helekopter, transportert til USS Carl Vinson og dumpet i havet etter en vakker liten seremoni som varte 45 minutter. Ifølge offisielle amerikanske kilder, var "ingen andre alternativer tilgjengelige". Denne rørende respektfulle behandlingen står i sterk kontrast til den respektløse behandlingen Saddam Hussein fikk da han ble tatt. Man skulle ikke tro det var USA's verste fiende som ble dumpet i havet.

Da Saddam Hussein ble tatt, fikk vi timer med krystallklare videoer, det var absolutt ingen tvil om hvem som endelig var tatt. Derfor er det påfallende å konstatere at det eneste offentligheten har "fått", er noen videoer og fotos fra "kampens hete" som er så dårlig at de i realiteten ikke beviser noe som helst. Det er altså ikke offentliggjort noe bevis på at Osama bin Laden ble drept, til tross for at liket var på amerikanske hender en hel dag i godt lys.


"Osama bin Laden er drept"

(1. mai 2011)
Nesten like stolt som George W. Bush var da han fikk tatt Saddam Hussein, kunne president Barack Obama kunngjøre at Osama bin Laden ble drept 1. mai 2011. Slik endte terroristen sine dager, han som ifølge presidenten var ansvarlig for 11. september 2001 tiltross for at FBI ikke hadde noe bevis som knyttet ham til terrorhandlingene.

Barack Obama er utdannet advokat og kjenner til begrepet at man er uskyldig inntil bevist skyldig. Likevel har han gått hen og beordret drapet uten lov og dom.

Mest utrolig er likevel dokumentasjonen fra drapet. Videoer som viser den amerikanske styrken sin rykket inn i hjemmet til Bin Laden og drepte ham, er dårligere enn videoene fra månelandingen i 1969. Den er så dårlig at det er fristende å tenke seg at det hele er arrangert.


FBI: Ikke grunnlag for å anholde ham

FBI sin PR-sjef Rex Tomb var klar på at 9/11 ikke var nevnt i forbindelse med etterlysning av Osama Bin Laden ut fra andre ugjerninger, av den enkle grunn at FBI ikka hadde noe bevis som knyttet ham til 9/11.

Noen henviser til Osama Bin Laden sin "tilståelse", som åpenbart er utført av en falsk Bin Laden som ikke engang ligner på Bin Laden.

15 av de 19 terroristene bak ugjerningene var beviselig fra Saudi-Arabia, 2 fra Emiratene, 1 fra Egypt og 1 fra Libanon. Hva er da mer naturlig enn å invadere og okkupere ... Afghanistan?

Utenriksminsitere Colin Powell lovet kort tid etter 9/11 å komme med et "white paper" som skulle bevise at Osama Bin Laden sto bak 9/11. Dette skrivet kom aldri.


Dobbeltgjengeren som tilsto

13. desember 2001 fant amerikanske styrker angivelig en video der en person som utga seg for å være Osama bin Laden tilsto terroranslagene mot USA 11. september 2001.

Det er veldig kjekt med tilståelser, spesielt når røster i USA begynte å rette pekefingeren mot Bush-administrasjonen, men videoen har et par problemer. Det ene er at personen på videoen ikke er i nærheten av å ligne på Osama bin Laden, den andre at selve videoen ser ut til å ha tørket vekk fra internettet.

Og for dem som måtte være i tvil: Den ekte Osama er til venstre på bildet, den falske til høyre pluss i større format.

Det kan se ut som om sterke krefter jobber aktivt på internettet for å endre historien også her, selv Wikipedia sliter.


Fraskrev seg ansvaret for 9/11

Umiddelbart etter 11. september 2001 laget Osama Bin Laden en video der harn benektet at han sto bak terroren, der han sa det ville være i mot hans religion å ta livet av uskyldige kvinner og barn. USA derimot gikk svært kraftig ut og sa at denne videoen kunne inneholde hemmelig budskap til andre terrorceller og krevde at den IKKE under noen omstendighet måtte vises på TV. Dette fikk de gehør for i Vesten.

Osama Bin Laden denied the 9/11 attacks (google)


Familien og USA

De tette båndene mellom Bush-administrasjonen og den søkkrike bin Laden-familien i Saudi-Arabia var fundert i business. Noen av medlemmene fra Bin Laden-familien satt i møte med Carlyle Group i Washington den 11. september 2001 da flyene smalt inn i tårnene i New York.

Familien ble samlet sammen og flydd ut av landet mens det ennå var flyforbud, uten engang å bli stilt et eneste spørsmål av FBI om ”hva er det Osama holder på med nå for tiden ...?” En slik behandling av folk med primær kunnskap om verdens største terrorist er ganske påfallende.

Oktober 2001 kunngjorde New York Times at bin Laden familien ville selge seg ut av Carlyle Group. "After the Sept. 11 attacks, the investment was criticized amid speculation that the family might profit from increased military spending from America's war on terrorism." Dick Cheney kunne imidlertid se at hans eierinteresser i Halliburton gikk til himmels på grunn av krigen, uten at det plaget ham synlig.

Bin Laden Family Liquidates Holdings With Carlyle Group


Bin Laden på amerikanske sykehuset i Dubai

Etter terrorangrepet handlet USA i strid med internasjonal rett idet Washington avviste tilbud fra Taliban om å overlevere bin Laden til et nøytralt land. Dermed kan det se ut som at USA brøt med internasjonal rett.

USA ble angivelig angrepet av 19 terrorister væpnet til tennene med tapetkniver, 15 av dem var fra Saudi-Arabia og lederen var Osama Bin Laden, også fra Saudi-Arabia. Hva er da mer naturlig å invadere ... Afghanistan ??? Bush invaderte øyeblikkelig Afghanistan for å ta Osama Bin Laden, han fant ikke Bin Laden og tok hele Afghanistan i stedet. Ikke bare det, men planer var lagt og tropper forflyttet allerede FØR 11. september da påskuddet for invasjon slo til.

Osama Bin Laden lå på det amerikanske sykehuset i Dubai mellom 4. og 14. juli 2001 på grunn av sin kroniske nyresykdom. Her fikk han besøk av lokal leder av CIA mens han angivelig var en av verdens mest ettersøkte menn. Hva de snakket sammen om, vet vi ikke, men snakket ble det. Den 10. september 2001 lå Osama Bin Laden på Pakistani Military Hospital i Rawalpindi i Pakistan, hvor han trolig lå den 11. september da terrorangrepene skjedde.

CIA agent met Bin Laden in July


Opplært, utrustet og finansiert av CIA i kampen mot russerne

"Between 1978 and 1992, the US government poured at least US$6 billion (some estimates range as high as $20 billion) worth of arms, training and funds to prop up the mujaheddin factions. Other Western governments, as well as oil-rich Saudi Arabia, kicked in as much again. Wealthy Arab fanatics, like Osama bin Laden, provided millions more."

Det er bemerkelsesverdig å legge merke til hvordan kapitlet om Osama bin Laden har endret seg siden 2001. Nå fremstår historien som om USA aldri har hatt noen befatning med ham, slettes ikke gitt ham opplæring, finansiering og utrustning i kampen mot russerne i Afghanistan. Det ser ut som om noen holder på å skrive om historiebøkene.

Likevel finnes det nettsteder som viser hvordan Osama bin Laden gikk i USA og Saudi-Arabia sin tjeneste og mottok millionbeløp av dem begge for å føre sin sak.

How the CIA created Osama bin Laden