Apropos munnbind

(11. juni 2020) Først går folkehelseinstituttet ut og sier at det ikke er dokumentert noen hensikt å bruke munnbind. Det er viktigere med distanse mellom folk og å vaske hendene dersom man tar på noe som andre har tatt på. Derfor ønsket FHI å ha avstand mellom folk også på flyene.

Men flyselskapene må tjene penger, derfor har FHI snudd. Nå kan passasjerer sitte i fulle fly, - og må bruke de munnbindene som det tidligere ikke var noe poeng i. Det kan se ut som profitt overstyrer helse.


With Licence To Kill

(6. juni 2020, reprise fra 5. mai 2007) 4 politimenn i Trondheim arresterte en farget mann i Trondheim i fjor. Dessverre måtte de bruke så mye makt at mannen fikk strupehodet trykt inn og døde. Nå er saken henlagt av den regionale spesialenheten for politisaker. Vi finner det bemerkelsesverdig at drap blir henlagt, uansett hvem som dør eller hvem som kan ha utført det. Vi finner det desto mer bemerkelsesverdig fordi det er tredje gangen denne politimannen er innblandet i alvorlig episode med samme nakkegrepet.

Ville forresten du blitt rabiat dersom noen holdt deg nede og kvalte deg langsomt?

Dette er Obiora-saken
Henlegger Obiora-saken
«Stopp politimannen før han dreper igjen»

Sett på bakgrunn av Obiora-saken blir overskriften i bt.no nærmest en parodi:
Opprørene i USA viser hvor bra norsk politi er (bt.no 6. juni 2020)


Tennisforbundet: Toppen av isfjellet

(20. mai 2020) De siste dagene har avslørt at ledelsen i Tennisforbundet har prioritert ledelsens lønnsbetingelser og reisevirksomhet (med høy sigarføring?) fremfor å utvikle tennis-sporten.

Nå skal tennisforbundet granske tennisforbundet og konkludere med at alt er bærre lekkert.

Dessverre er det grunn til å tro at mange forbund i Norges Idrettsforbund lider av samme "sykdommen" som tennisforbundet, slik det lett går når grådige mennesker stikker hånden ned i en honningkrukke. Tidligere generalsekretær Tom Tvedt har vist oss at problemet kan gå helt til toppen i NIF.


Hovedinndeksen kryper oppover igjen

(3. mai 2020) Halvannen måned etter den triste grafen lenger nede på denne siden fra midten av mars, er det lyspunkter i økonomien. Også på børsene har man begynt å hente seg inn, sakte men sikkert. Vi får ta det som et tegn på at verden begynner å komme tilbake til normalen.

Det kan fortsatt forventes flere store konkurser, men det ser ut som at gribbene blant pengemakten allerede sitter klar til å kaste seg over åtslene og gjøre et godt kjøp som de kan tjene mange penger på.

Og hovedindeksen til Oslo Børs finner du her ...


Hva har vi lært av koronakrisen så langt?

(25. april 2020) Det er allerede grunn til å oppsummere enkelte forhold rundt den globale krisen. Denne gangen var det sykdom, neste gang kan det være omfattende naturkatastrofe eller krig. Politikerne liker å si at de har nåndtert dagens krise "på en god måte".

Men har de det? Her fokuseres på ulike momenter for korona og annen generell beredskap.

7 refleksjoner om krise-beredskap


SELVFØLGELIG skal Norge være med på kutt i oljeproduksjonen !!!

(14. april 2020) De oljeproduserende landene i OPEC skal ha blitt enige om kutt i produksjonen av olje. Olje- og energiministere Tina Bru sier ergjeringen "vil bestemme seg i nær fremtid om Norge vil bli med på kutt i oljeproduksjonen".

For noe tullprat. Selvfølgelig skal Norge være med på den verdensomspennende dugnaden dette er. I tillegg vil vi på sikt tjene penger på stuntet.


Sanctions should not impede coronavirus fight

(5. april 2020) "Sanctions should not stop the delivery of medical equipment and supplies to countries trying to contain outbreaks of coronavirus, the EU’s top diplomat Josep Borrell has said. Borrell’s comments came after the US ignored calls to suspend its sanctions on Venezuela and Iran, and after Cuban officials said the six-decade US embargo of their country had blocked a shipment of coronavirus aid."

Norwegian politicians will not condemn the US sanctions, even when killing innocent civilians, they are obediently supporting the diabolic regime in the US. This is very embarrassing for the Norwegian people.

Josep Borrell backs UN call for global ceasefire to allow the world to focus on pandemic
Sterk kritikk fra filmskaperen Oliver Stone: USA vil ikke lette på sanksjonene
Billionaire-backed Human Rights Watch lobbies for lethal US sanctions on leftist governments as Covid crisis rages


Aksjeindeksene stuper

(17. mars 2020) Til venstre er hovedindeksen på Oslo Børs, til høyre er Dow Jones. Men merk at grafene ikke viser status "mot bunn", men bare utviklingen i øverste tredjedelen av verdiene. Det betyr i klartekst at verdiene er redusert med en tredjedel over den siste måneden. Uansett er det deprimerende lesning.


Økonomiske tiltak i en krisetid - hva er best?

(12. mars 2020) Høyreregjeringen vil gjerne innføre ytterligere skattelettelser til de rikeste som leker seg gjennom selskaper, til tross for at de har fått 200 milliarder mindre i årlig skatt de siste 8 årene. Dette er langt mer enn "oljekrisen" skulle tilsi. Samtidig har høyreregjeringen tatt inn nådeløst fra "vanlige folk", de 30 % lavest lønte har fått redusert reallønn under høyreregjeringen.

Jonas Gahr Støre er tydelig på at det er bedre å redusere arbeidsgiveravgiften fordi dette gjør hverdagen lettere for de selskapene som har ansatte. (Det finnes en bråte selskaper uten ansatte som utelukkende har som målsetting å få skatt til å forsvinne.) Her er vi enig med Jonas Gahr Støre, dette er den ansvarlige veien å gå dersom man ønsker bidra til sysselsetting istedenfor skattelette til de rikeste. Dersom det skal reduseres i formueskatten til de rikeste, må også dette sees i sammenheng med innbetalt arbeidsgiveravgift.


Håndhilsen som tar liv ?

(27. febr. 2020) Tenk deg at en person får en veldig smittsom sykdom som smitter ved håndhilsing. Han hilser på en ny person hver dag. Hver person hilser på en ny person hver dag. Hvor lang tid tar det før hele verden er smittet?

Førstemann hilser på en, og de er to. Dagen etter hilser de to på hver sin, og de er fire. Neste dag blir de åtte. Etter 34 dager er 8,6 milliarder mennesker smittet - om det fantes så mange.

Tilføyet 6. mars: Nå blir vi omsider oppfordret til ikke å håndhilse. Jammen tok det tid, gitt!
Helsedirektoratets fagdirektør oppfordrer folk til å unngå håndhilsing (nrk.no)


Dommedagsklokka er nå 100 sekunder før "The End"

(16. febr. 2020) 24. januar dette året ble dommedagsklokken stilt frem til 100 sekunder før midnatt. Erna Solberg fortsetter å demontere velferdsstaten og selge ut folket sitt arvegods. Jens Stoltenberg fortsetter å preke om opprustning og mer penger for å stoppe de stygge russerne og araberne og kineserne. Donald "Il Stupido Gigante" Trump fortsetter å planlegge intervenering og bombing, sammen med Saudi Arabia og Israel vil han ta Syria, Iran og gjerne Kina. Gud vet hva mer de satans regimene ønsker å underlegge seg.

Flere og flere våpen kommer tettere og tettere på frontene. Feilsituasjoner, som det hittil har vært mange av, kan bli katastrofale. Og amerikansk våpenindustri tror at de kan tjene masse penger på en ny verdenskrig.

Det er nå vi begynner å bygge opp et lager av mat og drikkevann, kanskje for et år. Det er nå vi klargjør tilfluktsrommene til midnattsklokkene slår. Det er nå vi forbereder nasjonalt lager og produksjon av viktige medisiner. Hvis, men bare hvis, vi vil bruke de siste 100 sekundene konstruktivt er det nå vi ruster ned, roer ned, trekker styrker tilbake, respekterer folk sine egne valg. Anniken Huitfeldt (AP), en lydig stemme for USA og Nato, sa nylig at "det er ingen grunn til være redd". Dette er selvfølgelig tøv. Nå er det all grunn til å være vettaskremt.

Tilføyet: Og det var da Koronaen slo til istedenfor krig.


En spions lønn for strevet

(23. jan. 2020) Da er honoraret for spionen som ble tatt på fersken klart: 4,3 millioner kroner for tort og svie i fengsel. Godt betalt, og han fortjener hver krone. Men det bekrefter jo bare hvem sin tjeneste han var i.

Frode Berg får 4,3 millioner i erstatning av staten (nrk.no)


Fortsatt noe momsfritt på nett til 1. april

(11. jan. 2020) I høst ble det bestemt takket være Krf at den såkalte 350-kronersgrensa skal fjernes fra 2020, men avhengig av hvilke varer du bestiller på nett, skjer dette ved to forskjellige datoer. Fra og med 1. januar er det kun enkelte varer du ikke lenger får fritak for, mens du kan benytte momsfritaket på andre varer helt fram til 1. april.

Samtidig minner vi om at endringen, som skulle gi 4 milliarder kroner mer til Staten, kommer på toppen av statens merinntekter i skatter og avgifter på 110 milliarder kroner fra 2017 til 2018. Grådigheten kjenner ingen grenser.

350-kronersgrensa er foreløpig bare fjernet for næringsmidler (dinepenger.no)


Norge har nesten ingen hjemløse.

(8. des. 2019) Vet du hvorfor? Fordi skatte-etaten "vedtar" at folk er utflyttet når de ikke lenger har fast adresse. "Siden 2013 har Skatteetaten meldt 12.500 mennesker utflyttet fra Norge. Dette er personer som de siste to årene før vedtaket ikke hadde kjent oppholdssted i landet. Bare i fjor ble mer enn 1000 personer utmeldt. De fleste av disse hadde flyttet fra Norge, men glemte å melde fra", skriver nrk.no

Denne imponerende og elegante oppryddingen blant de svakeste av de svake bidrar til å pynte på statistikken.

Fikk sjokkbeskjed fra legen: – Du eksisterer ikke (nrk.no)


Kollisjonen mellom KNM Helge Ingstad og Sola TS

(Sist rev. 1. des. 2019) Rapporten fra havarikommisjonen om hendelsesforløpet frem til kollisjonen foreligger nå.
DELRAPPORT 1 OM KOLLISJONEN MELLOM KNM HELGE INGSTAD OG SOLA 8. nov. 2018

Rapporten sier at hovedårsaken til ulykken var at man på broen på Helge Ingstad ikke hadde forståelse for situasjonen og trodde at tankskipet var en del av installasjon på land nesten frem til kollisjonsøyeblikket, til tross for at alle moderne hjelpemidler som radar og AIS var i bruk og til tross for at KNM Helge Ingstad burde vært klar over tankskipet i et kvarter før kollisjonen.

Bilder fra søsterskipet Thor Heyerdahl samt grafikk fra broen i rapporten, viser hvor sentralt disse radarskjermene står rett under brovinduene på den brede men korte broen, de brukes kontinuerlig selv i dagslys. Plasseringen gjør at samtlige på broen kan følge med på all trafikk. Her får man opp all annen trafikk med navn, kurs, hastighet, størrelse og plassering på sjøkartet.

Rapporten fremstiller situasjonen på broen til Helge Instad som uoversiktlig. Opptak fra radiokommunikasjonen mellom Helge Instad, Sola og Fedje vitner om dårlig forståelse av hva som holder på å skje. Det er fullt mulig at konklusjonen i rapporten er riktig, av og til går alt galt som kan gå galt, av og til tolker man virkeligheten feil. At broen på Helge Ingstad var bemannet med unge mennesker uten lang erfaring, har gjort det vanskeligere å forhindre ulykken. Slikt har skjedd før i luften, til lands og til vanns, og slikt vil skje igjen.


De jævligste tingene som står i Bibelen

(18. nov. 2019) Det er ikke bare Koranen som stinker ....


Latterlig om Høyblokka

(19. sept. 2019) Hvordan går det så når våre politikere skal lage et nytt regjeringskvartal med høy sikkerhet? Jo, det viser seg at de ikke kan bruke toppetasjen i Høyblokka til statsministerens kontor slik som planlagt fordi sikkerheten blir for dårlig etter at de har åpnet for at 22. juli-senteret skal ligge i høyblokken. Derfor må de finne en helt ny (og kostbar!) løsning for statsministeren. De andre som skal jobbe der, er det ikke så farlig med.

Det store spørsmålet er: Hva flytter man på når man har en så stor interessekonflikt? Svar: Man flytter 22. juli-senteret til et annet sted slik at sikkerheten til regjeringskvartalet ikke blir kompromittert. Alt annet er ren og skjær idioti, men ingen verken i regjeringen eller opposisjonen tør å si det høyt. Det gjør dem ikke noe, for regningen for fadesen sender de til deg og meg.

Idioti satt i system: Statsministerens skal ikke tilbake til Høyblokka


Bøndene skyter seg selv i foten

(1. sept. 2019) WHO har fastslått at Tine ikke lenger får lov til å eksportere subsidiert Jarlsberg ost. Derfor legger Tine ned produksjonen og bygger i stedet en ny fabrikk i Irland som skal ta seg av eksportmarkedet. Irland får heller ikke lov til å eksportere subsidiert ost, men de kan kanskje produsere den billigere. Norske melkebønder, som eier Tine, kommer til å tape stort både på redusert melkesalg og på redusert utbytte.

Hva er det egentlig som går av norske bønder? Først kjemper de for gode landbruksoppgjør som kan gi dem levelige kår med anstendig lønn på linje med andre arbeidere i et land med gode betingelser, bøndene er selv deleiere i et svært meierikonsern som gir dem brukbare betingelser. Og så setter de bort produksjonen til et land der bøndene ikke har gode kår og der arbeidstakerne mangler det vi kaller for god velferd, for å kunne lage ost profitabelt.

Morsomt når bønder legger ned landbruket i Norge. Hva er det neste de vil flagge ut ?


Setting the world on fire
Is this man a NAZI ?

(27. aug. 2019) Who cares?

"Ocean Viking" - et redskap for menneskesmuglerne

(11. aug. 2019) Ufrivillig er "medmenneskelige" operasjoner blitt en del av et kriminelt nettverk. For menneskesmuglerne trenger bare gå inn på websiden
https://www.marinetraffic.com
så får de oversikt over hvor hjelpeskipene befinner seg, og hvilken kurs og fart de har. Dermed kan menneskesmuglerne se når og hvor de skal sende flyktningebåtene avgårde. Dersom de er riktig avanserte, har de med en liten radio ut i de spesialbygde flyktningebåtene slik at de kan kalle opp skipene med "MAYDAY MAYDAY", oppgi sin posisjon og bli plukket opp raskt og effektivt.

Fordi tilgang til "hjelpeskip" gir automatisk transport til Europa, er denne kontakten fundamental for at smuglingen skal lykkes og investeringene skal betale seg.

Selvfølgelig, dersom skipene satte flyktningene i land tilbake i Libya, ville operasjonen utelukkende vært for å redde liv, ikke for å støtte menneskesmuglere. Og det er jo ikke aktuelt. NRK er informert om denne vinklingene, men har valgt ikke å omtale den.


Britene har ulovlig anholdt tankeren Grace 1

(4. aug. 2019) Britiske myndigheter har hevdet at det juridiske grunnlaget for å beslaglegge Grace 1 var EUs sanksjoner mot Syria. Men EU har ikke sanksjoner mot å la Syria importere olje, derimot kan EU ikke importere olje fra Syria. Grunnen til at Syria som normalt er selvforsynt med olje nå må importere olje, er fordi USA har invadert og okkuperer de oljerike områdene i nord-vest sammen med proxy (stedfortredende) hær.

Ingen andre skip på vei til Syria er blitt beslaglagt siden unionen først innførte sanksjoner mot landet i 2012. EU har et forbud mot å importere olje fra Syria, ikke eksport, transport eller salg til Syria. Konklusjon: Britene er noen kjeltringer, og norske politikere ser på og tier, idiotene.

Seilte i USAs felle (klassekampen.no)


Tid for generalstreik ?

(24. juni 2019) 700 sykepleiere og helsepersonell gikk ut i streik for å få pensjon fra første krone. De måtte selvfølgelig tape. Regjeringen innførte tvungen lønnsnemd selv uten at arbeidsgiverne hadde søkt om en eneste dispensasjon fra streiken. De blåblå vil ikke at vi skal få pensjon dersom vi har under 20 prosent stilling, noe mange i helsevesenet har.

Dessverre har ikke mange medlemmer i LO så lav stillingsprosent, dersom de hadde hatt det kunne resultatet blitt et annet. Prinsippet er viktig, så viktig at det er grunn til å spørre om LO vil kaste seg inn i konflikten og kreve pensjon fra første krone. En generalstreik kunne fått skikk på dette her i løpet av noen dager.


Pinlig useriøst av Forskning.no

(10. juni 2019) Forskning.no har en "forskningsrapport" som viser hvordan du kan avslører russiske nett-troll. Dersom Forskning.no hadde fjernet "russisk" fra overskriften, kunne saken vært troverdig. For det er ingen tvil om at russerne ikke er alene på arenaen, heller ikke de første, til å manipulere folkemeninger for å oppnå politisk gevinst.

Den store mester i manipulasjon heter fortsatt USA, men også land som Israel ligger godt an i løypen. Når forskning.no presenterer saken slik de gjør her, blir det direkte useriøst og ... ja, manipulerende. Det gir inntrykk av at det bare er russerne som er de stygge i klassen, og det er fake.

Lær å avsløre russiske troll med disse enkle knepene (forskning.no)


Bruker 132 millioner på å kreve inn 264 millioner

(5. juni 2019) For å bygge en vei til 264 millioner kroner i Telemark må det kreves inn 396 millioner kroner i bompenger. 132 millioner forsvinner til administrasjon og renter. Finansieringsløsningen ble banket gjennom mot én stemme i Stortinget, skriver motor.no.

Det er mer og mer forståelig hvorfor enkelte i bransjen snakker varmt for bompenger.

Les saken i motor.no her


Er eierstrukturen USA sitt største problem med Huawei?

(2. juni 2019) Huawei startet som et privateid selskap, men kaller seg «kollektivt» og er nå eid av de ansatte. Ren Zhengfei eier 1,4% av selskapet mens 82 471 ansatte eier resten. En slik eierstruktur må være særdeles problematisk for USA som har som prinsipp at noen få eiere skal ha verdiskapningen som alle ansatte skaper.

Huawei på Wikipedia
USAs angrep på Huawei kan innlede slutten på USAs datahegemoni (steigan.no)


Politikerne ser ikke forskjell på varmt og kaldt øl

(18. april 2019) Du er innom butikken i full fart etter jobben en varm sommerdag, og ser etter KALD alkoholfri øl som du vil nyte på balkongen straks du kommer hjem. Det finner du ikke. Du finner iskald pils av alle merker, men ikke kald alkoholfri. Hva kjøper du? Kald pils, selvfølgelig.

Det er bryggeriene som bestemmer hva som skal stå i kjølen i butikkene, de vet hva de vil pushe, hva de vil hekte folk på, hva som gir inntekter på sikt. Den andre grunnen er at politikerne ikke ser forskjellen på varmt og kaldt øl.

Hvorfor krever ikke politikerne at butikker som selger kald pils også skal pålegges å selge like kald alkoholsvakt og alkoholfritt øl? Det er et latterlig enkelt tiltak for å redusere alkoholbruken. Men til tross for politisk inkompetanse, øker salget av alkoholfritt øl.

Flere velger alkoholfritt i påsken (nrk.no)


Clooney boikotter hoteller med bindinger til Brunei

(1. april 2019) Boikott er et viktig virkemiddel, og når politikerne ikke står opp for verdier må folk gjøre det. Det er mange andre land som kunne behøve en boikott, som Israel, Saudi-Arabia, USA ...
Årsaken er at Brunei har vedtatt å straffeforfølge homofili med døden til følge (nrk.no)

Men så viser det seg at den godeste Clooney kanskje løper CIA sitt ærend - igjen! For Brunei ligger strategisk viktig til i den sørlige delen av Sørkinahavet, der USA og Pentagon mener at det brygger opp til krig mot Kina innen 2025. Og Brunei har olje og gass, i mengder, akkurat som Irak, Libya, Syria og Venezuela.
Hva er dette med Brunei? (Steigan.no)


167 millioner helsekroner ut vinduet

(27. mars 2019) Den blå manien om at offentlige kroner skal brukes på private aktører har kostet helsevesenet 167 millioner kroner på en enkelt sykdom.

Dette er så dårlig at det er grunn til å be om helseministerens avgang.


Tomt for ved i Oslo

(31. jan. 2019) Aftenposten forteller i dag at det er nesten tomt for ved i Oslo. Folk på vedjakt må returnere hjem tomhendt. Hvorfor folk fyrer så mye med ved nå? Fordi strømmen er dyr. Fortsatt har vi en el-avgift på ren, fornybar, forurensningsfri kraft i dette landet. Den økte sist i 2015 da regjeringen måtte "saldere budsjettet" for å dekke inn massiv skattelette til de rikeste.

Men noe har endret seg. Utlignet skatt fra selskaper som i sum ble redusert med 500 milliarder kroner i perioden 2012 til 2016, økte i 2017 med 25 milliarder, og økningen forventes større i 2018 (tall for 2018 foreligger først i desember 2019). Det betyr at regjeringen nå har penger til å fjerne el-avgiften og la folket bruke miljøvennlig kraft istedenfor skitten vedfyring. Men det vil de ikke, de vil ha mer penger uansett miljøkonsekvens. Slik går det når landet ledes av grådige idioter.

Stor vedmangel mange steder i Oslo. Folk måtte snu i døren (aftenposten.no)


Falsk retorikk: når det onde kalles godt

(22. jan. 2019) Retorikk er et morsomt ord. Ifølge Wikipedia betyr det "læren om talekunst" mens SNL.no fremhever "Kunsten å overbevise". På godt norsk heter det: "Pynte brura" slik at noen vil ta henne.

Uansett definisjon er retorikk nå blitt måten politikere og militære verden over presenterer sin løgn som sannhet, bringer sin desinformasjon og bedrag ut i verdens medier for å få aksept for sine mål på uhederlig vis. Ordene "falske nyheter" ligger langt fremme på tungen.

Jeg sier ikke at alle politikere lyger hele tiden, men det kan se ut som det er mer regelen enn unntaket at politiske budskap presentert i medier er vridd, tendensiøs, ensidig, mot det bedragerske. Det betyr at mange medier ikke lenger er seriøse, selv om de "bare formidler videre det de får".

Vi så det i Vietnamkrigen. Vi så det i Afghnistan. Irak. Vi så det i Libya, der til og med FN og lille Norge ble forledet, Norge i den grad at man involverte seg i kriminell terrorbombing som ingen er holdt ansvarlig for. Vi ser det i Syria, men det vil ikke media fortelle deg ennå. Og det skjer i Iran og Venezuela og mange andre steder, men du vet ikke om det. Bedragersk retorikk klør så mye bedre i ørene enn utilslørt sannhet.

Eksempel på bedragersk retorikk: "Nærpolitireformen". Fjernt utgis som nært, det klør så godt i ørene.


KRF melder at Kristus har blitt kapitalist

(21. jan. 2019) Det er alltid viktig å heie på den seirende parten, og for de som er i tvil: Vår Frelser har blitt en kapitalist !!! Dermed er det naturlig for Krf å tilbe fri flyt av kapital, fri flyt av arbeidere på slavekontrakter, fri flyt av kjeltringer og prostituerte, fri flyt av skatteunndragelser samt avhending av folkets eiendom og suverenitet, ikke til EU men til kapitalistene, Guds utvalgte.

Civita uttaler: "Det er dette vi alltid har trodd, selv om noen har kommet med falske nyheter at Kristus skal ha veltet bord til pengevekslerne og skal ha oppført seg som en radikaler." Nå vil regjeringen sette Kirken ut på anbud for å spare 300 millioner kroner årlig.


William Blum er død

(13. des. 2018) WIlliam Blum (1933 - 2018) sovnet inn på sykehus i New York 9. desember etter et par måneders sykeleie.

Han vil bli husket for sine gode og saklig kritiske bøker som fortsatt utfordrer amerikanske myndigheter. Han vil bli savnet.

William Blum, Renowned U.S. Foreign Policy Critic, Dead at 85
William Blum på Wikipedia
William Blum sin hjemmeside


Hacking legges vekk, for det var ikke russerne

(6. des. 2018) Det var ikke russerne som hacket helse Sør-øst. Hackingen kom fra Kina. Derfor har PST lagt vekk etterforskningen og det blir ingen fordømmelse fra våre politikere. Dersom det hadde vært russerne som sto bak, ville vi fått et hylekor av fordømmelser. Hvorfor? Fordi det pågår en kampanje mot russerne. Fy Russland! Snille kinesere!

En fransk revolusjon

(4. des. 2018) De Gule Vestene protesterer ikke bare mot prisene på drivstoff. Nå har det blitt en demokratisk bevegelse som stiller klare krav til regjeringen.

Det er grunn til å anta at norske politikere følger saken med skrekk i blikket. Tenk om folket her også skulle stille krav til dem som styrer og steller for sine venner? Herregud, det kunne jo bli til demokrati!

Les kommunikéet til De Gule Vestene her


Ooops, der røyk 4 milliarder gitt !

(14. nov. 2018) Uten å fordele noe ansvar på aktørene i Hjeltefjorden da «Helge Ingstad» og «Sola TS» kolliderte, kan det være nyttig å se på hva vi kan forvente i et område som er spesielt sikret for å unngå havarier med enorme miljømessige og økonomiske konsekvenser.

 • Radiokommunikasjon i kontrollsoner bør foregå på engelsk slik at alle aktører kan følge med
 • Alle viktige meldinger ”leses tilbake” på samme vis som i luftfarten, som kvittering på at de er forstått
 • Alle skip som entrer kontrollsonen pålegges å skru på AIS og sjøtrafikksentralen bekrefter at skipet er synlig på AIS
 • Alle skip i kontrollsonen skal vises på radar, evt. bruke radar-reflektor
 • Alle skip i kontrollsonen skal føre tente lanterner
 • Det settes hastighetsbegrensning i utsatte områder i kontrollsonen
 • Ved svikt av viktige systemer skal fart reduseres umiddelbart
 • Ved første varsel på fare skal fart reduseres umiddelbart mens situasjonen avklares
 • Ved mulig fare skal alle skip straks korrigere kurs eller bakke mens det ennå er stor avstand
 • Kurskorreksjoner, særlig i mørket, gjøres markert og tydelig
 • Kurskorreksjoner varsles på radio, evt. med skipshorn

Det bør innføres at kontrollsoner ikke skal være øvingsområde for krigsskip, men et område der all trafikk pålegges særlig aktsomhet ved særlige prosedyrer. Noen av punktene nevnt ovenfor er elementært sjømannskap.

Det er grunn til å forvente at foreløpige tiltak blir innført eller innskjerpet umiddelbart, vi har ikke råd eller tid til å vente på kommisjoner som vil bruke lang tid på å utrede.


Pengekremmerne utnytter Staten

(8. nov. 2018) Først driver de en markedsføring som nærmer seg pushing av narkotika. Så inngår de låneavtaler til ågerrenter med folk som allerede sliter med å betjene andre lån, og som åpenbart ikke er er i stand til å påta seg flere forbrukslån. Og til sist løper de til Namsmannen og ber ham hanke inn pengene for dem når kundene ikke lenger klarer å betale. Ikke noe rart at gribbene kommer fra hele Europa til Norge for å låne ut penger. Men er det DETTE staten skal bruke ressurser på ???? Svaret er NEI.

Namsfogden i Oslo oversvømmes med krav fra forbrukslånsbanker (nrk.no)
Norske inkassoselskaper får lov til å tjene store penger på små krav (nrk.no)


Lederlønningene til himmels

(16 okt. 2018) Lederne har markert nivået for årets lønnsoppgjør: 6,5 % økning i lønn og trygdeytelser. Flott at disse flotte herrene leder an og fører lavtlønte fremover.

Det er faktisk noe vi kan gjøre for å få slutt på grådigheten. Vi kan sette skatt på inntekt over 1 million = 60 %, over 1,5 millioner til 70 %, og over 2 millioner til 80 %. Da kan lederene få bidra etter evne, og skjevfordelingen blir noe redusert. Selvfølgelig krever ordningen at lederne ikke kan fakturere fra sine selskaper for å unngå skatt.

Lederlønna til himmels (klassekampen.no)


Stille som graven

(13 okt. 2018) Jamal Ahmad Khashoggi gikk inn i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul og er siden ikke sett. Det skal foreligge lydopptak som sannsynliggjør at mannen er drept og partert og fjernet fra konsulatet.

 • USA raser.
 • Canada raser.
 • Storbritannia raser.

Norge har såvidt vises forholdt seg fullstendig taus.
Hvor er norske politikere? Hva faen er det de holder på med?

Recordings prove Jamal Khashoggi was killed, Turkish investigators claim (theguardian)

(16. okt) "Eg forventar at saudiske styresmakter samarbeider med Tyrkia for å oppklare kva som har skjedd med Jamal Khashoggi. Det seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide." ifølge nrk.no i dag. Vi gratulerer - det kom noe til slutt.


Bergen skyver regningen for bossnett over på naboene

(19. sept. 2018) Hva du må betale for vann, avløp og renovasjon i Norge varierer med mer enn 11 000 kroner i året, skriver NRK.no. Men enda mer morsomt blir det i Bergens-området. Renovasjonsselskapet BIR eies av flere omegnskommuner og har dermed monopol på renovasjonstjenester. Derfor har de pålagt omegnskommunene til Bergen å ta en del av kostnadene til Bergen sitt bossnett, såkalt "grunnavgift bossnett".

Men samtidig ser vi at Bergen har de laveste avgiftene i hele regionen. Hvorfor skal folk som betaler nesten det dobbelte av Bergen i avgifter ta regningen for et bossnett de aldri får bruke?

6.517 kroner betaler de i Bergen kommune for vann, avløp og renovasjon
6.855 kroner på Osterøy
7.700 kroner i Vaksdal
8.849 kroner i Kvam
10.162 kroner i Sund
10.737 kroner i Os
11.017 kroner i Askøy
11.504 kroner i Fusa
11.652 kroner i Samnanger

Her kan du se hva du betaler i avgifter (nrk.no)


Nortura slår beina under norsk griseproduksjon

(11. sept. 2018) Ifølge NRK tekst-TV i dag har et datterselskap til Nortura (du vet bøndenes eget samvirke) importert 300 tonn med svinekjøtt selv om Nortura sine lagre er overfylte. Samtidig (se lenger nede) har Nortura malt 1000 tonn fårekjøtt til pelsdyrfor fremfor å tilby det rimelig til norske kunder.

Griseriet fortsetter ....
Kan noen PLEASE sette Nortura under administrasjon?


Nortura manipulerer kjøttmarkedet

(5. sept. 2018) Notura tømmer fryselageret og sender 1000 tonn (hundrede tusen kilo) førsteklasses sauekjøtt til oppmaling for å bli for til rev og mink. Overproduksjonen utgjør ikke mer en enn til to sauemiddager per nordmann i året. Men Nortura vil ikke sende kjøttet ut på markedet og la det komme folket til gode. Nortura vil selge det billig til pelsoppdrettere slik at de kan opprettholde høye priser til vanlige folk.

Lurer du på hvor uttrykket "dum som en sau" kommer fra? Ja akkurat, fra Nortura. Og Nortura er et samvirke, eid av 18.800 privat næringsdrivende egg- og kjøttprodusenter fra gårder over hele landet.

Denne typen misbruk av mat tilsvarende 30 - 35.000 sauer, produsert ved hjelp av statlige støtteordninger, burde føre til straffeforfølging for de involverte. Det går faen ta ikke an.

Det burde vore betre måtar å brukt kjøtet på enn å mala det opp til dyrefôr (nrk.no)


Barn i Jemen drept av bombe fra USA

(20. august 2018) Saudi-Arabia får bruke det ypperste av amerikansk bombe-teknologi når de skal slakte Jemen. 9. august i år var det en laserstyrt bombe på 227 kilo sprengkraft som tok livet av 40 barn i en skolebuss. Men USA vil selvfølgelig ikke sanksjonere mot Saudi-Arabia, like lite som Norge vil kritisere landet. Norge, derimot, tjener penger på hver bombe som Saudi-Arabia slipper. Fy faen.

Is America to blame for the death of Yemeni children? (video liveleak.com)
og oljefondet investerer i våpengiganten Raytheon som lager bombene (aftenposten.no)


Du fåkke leke i våres gård !

(22. august 2018) Det kan i ettertid se ut som Frank Bakke-Jensen likevel vil invitere russerne og at det er enighet på tvers om at russerne er velkomne og ønsket til markeringen i Finnmark.
Har ikke sagt at Putin ikke vil bli invitert til 75-årsmarkeringen

(15. august 2018) Den russiske ambassaden i Noreg er fornærma av forsvarsminister Frank Bakke-Jensen grunngjeving for å ikkje invitere president Vladimir Putin på fest. Når det vert markert at det er 75 år sidan den sovjetiske frigjeringa av Aust-Finnmark i Kirkenes i oktober neste år, vert ikkje russiske politikarar invitert. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) har tidlegare uttalt i Klassekampen at det er uaktuelt å invitere president Vladimir Putin viss han ikkje «gjer seg fortent» til det, ved å syne at han tar folkeretten på alvor, skriver Klassekampen.no

Og slik er det norske politikere vil pleie godt naboskap, bidra til fred og forsoning, skape trygghet og stabilitet. Les gjerne saken under denne, og spør deg om ikke USA burde vært sanksjonert og bannlyst istedet.
Den russiske ambassaden er djupt misnøgd for at Vladimir Putin ikkje er invitert til Finnmark i 2019 (klassekampen.no)


Slik støtter Norge Canada mot Saudi-Arabia

(9. august 2018) Menneskerettigheter bla bla bladdi bla bladdi bla bla bla bladdi bla kvinnefrigjøring bla bla bladdi bla bladdi bla bla bla bladdi bla bla bla bladdi bla støtte til Canada bladdi bla bla bla bladdi bla bla bla bladdi bla bladdi bla bla bla bladdi bla bla bla bladdi bla bladdi bla bla bla bladdi bla


Grandes hele og fulle sannhet ...

(17. juni 2018) Klarer hun å snakke seg vekk fra denne her også ?

Dette skjedde på bryllupsfesten i 2008 hvor Trine Skei Grande var gjest (resett.no)


Hvordan Norge skal redde verden

(8. juni 2018)

Enkelt: Vi lar trafikken betale mer bompenger.

Bildet skal være fra rushtrafikken i Los Angeles.

Er det et par politikere der ute som trenger realitetsorientering?


Politikerne forstår ikke at det er forskjell på varmt og kaldt øl. Vi gratulerer!

(20. mai 2018) Du er innom butikken i full fart etter jobben en varm sommerdag, og ser etter KALD alkoholfri øl som du vil nyte på balkongen straks du kommer hjem. Det finner du ikke. Du finner iskald pils av alle merker, men ikke kald alkoholfri. Hva kjøper du? Kald pils, selvfølgelig.

Den ene grunnen til dette er at det er bryggeriene som bestemmer hva som skal stå i kjølen i butikkene, de vet hva de vil pushe, hva de vil hekte folk på, hva som gir inntekter på sikt Den andre grunnen er at politikerne forstår ikke at det er forskjell på varmt og kaldt øl.

Hvorfor krever ikke politikerne at butikker som selger kald pils også skal pålegges å selge like kald alkoholsvakt og alkoholfritt øl? Det er et latterlig enkelt tiltak for å redusere alkoholbruken. Vi kan bare lure. Men til tross for politisk inkompetanse, skriver NRK at salget av alkoholfritt øl har tatt seg ørlite opp.


Bompenge-galskap satt i system

(7. mai 2018) Fylkesordfører Anne Gine Hestetun lufter tanken om at frivillige organisasjoner som idrettslag kan få fritak fra å betale bompenger, eventuelt refundert pengene. Fylkesordføreren mener man bør vurdere å gi idrettslag og andre frivillige organisasjoner fritak fra bompenger. Bompenger er urettferdig, svarer veidirektøren.

Hvordan en ordning som rammer alle, inklusiver fylkesordføreren, kan være urettferdig, ja det kan vi bare spekulere i. Dersom damen begynner med fritak til enkelte grupper, vil dette her gå helt over styr.

Les saken i BT.no (for abonnenter)


Skammelig av legestanden

(3. mai 2018) Mens "trygdemisbrukere" havner rett i fengsel med krav om full tilbakebetaling etter anmeldelse, rettsak og dom, og kan risikere å miste rett til stønad på grunn av "underslag" av småpenger, slipper legene med å tilbakebetale litt av "overfaktureringen" når de svindler staten for milliarder. Det verste er imidlertid ikke forskjellsbehandlingen. Ingen anmeldelse, ingen dom, ingen oppsigelse, ingen konsekvenser.

Det verste er at legeforeningen ikke kommer på banen og fordømmer svindelen.

Dersom staten innførte tak på refusjon på 1 million pr. lege pr. år, ville vi spart et par milliarder i helsekostnader på et øyeblikk. Men det vil ikke politikerne. Vi kan jo stole på legene, sier de. Det er tillit, sier de. Legene er jo så godt utdannete og har så stor etisk ballast at de ikke svindler, sier de, politikerne som liker å ta trygdesvindlere.

Se dokumentaren "Legekoden" på NRK her
Ikke likhet for loven (nrk.no)


Tror britene virkelig at russerne er så dumme ?

(14. mars 2018) Storbritannia har utvist 24 russiske diplomater etter at en russisk spion og hans datter ble forgiftet av militært russisk nervegass. Theresa May og et samlet Vesten anser det som bevist at den russiske stat står bak drapsforsøkene og fordømmelsen av Russland har antatt krigerske dimensjoner.

Vi minnes da kongressmedlemmer i Washington fikk Antrax-pulver i posten rett etter 11. september 2001, alle mottakerne var påfallende nok motstandere av The Patriot Act - som ganske fort skiftet mening etter hendelsene. Først så myndighetene på det som terror fra utlandet, så ble det bevist at genetikken samsvarte med miltbrannbakterier som USA selv hadde utviklet militært. USA klarte den gangen å få det til å bli en "utro tjener" som sto bak "angrepet". (Det var selvfølgelig løgn - Dick Cheney sto trolig bak og organiserte det hele for å få igjennom The Patriot Act)

Da Assad fikk skylden på gassangrepet og USA's president Barack Obama ville bompe Syria som "straff", fikk ikke Obama lov. Det var ingen, verken i FN eller i Kongressen, som trodde Assad var så dum at han ville gi noen et så godt påskudd til å ta livet av ham. Husk at dette var rett etter USA's bombing av Libya, sannheten sto ikke høyt i kurs. Det heter "false flag".

Ingen spør seg om russerne virkelig er så dumme at de bruker militær russisk nervegass når de skal ta livet av noen i Storbritannia. Kjemiske og biologiske våpen kan spores ut fra deres konstruksjon. Å bruke slike våpen er som å legge igjen et visittkort: "Vi har gjort det!". Dette vet alle middels oppegående journalister. Og minst av alt ville Putin gjort noe sånt som dette dager før valget.

Kan det være noen der ute som ønsker å legge skylden på russerne for å skru en omdreining til i den nye kalde krigen eller bidra til å manipulere valget? Ja, det kan det være, vi kan bare spekulere i hvem. Og i så fall har de lykkes med det. Så skulle vi kanskje tro at NORSKE journalister var litt mer nyanserte. Men nei, de "siterer" vestlige kilder ukritisk uten motforestillinger, som lydige bikkjer. For dem er EN side av saken nok.

Russisk spion og datteren ble forgiftet med nervegass (dagbladet.no)


Sykkel-mannen med alle havresekkene

(7. mars 2018) Sykkelpresidenten avtalte bort forbundets penger uten at styret visste om det, ifølge visepresidenten i forbundet. Nå frykter de at nesten 5 millioner kroner er tapt. Årsak? Mannen med tre hatter ga pengene i "depositum" til det internasjonale sykkelforbundet der han selv er styremedlem - uten sykkelforbundets viten.

For Harald Tiedemann Hansen har både vært sykkelpresident, sjef for VM i Bergen og er styremedlem i det internasjonale sykkelforbundet som nå har beholdt forbundets VM-depositum på nesten 5 millioner kroner.

Nå risikerer mannen å bli gjort personlig ansvarlig for overføringen.

Sykkelpengene i Sveits: – Styret var ikke kjent med avtalen (dn.no)


Enfoldige SV vil la serbiske kjeltringer sone i Norge

(28. febr. 2018) Kjeltringer fra Serbia utfører mafialignende organisert menneskesmugling, narkotika, arbeidslivskriminalitet, hvitvasking osv. osv. osv. Noen av dem blir tatt. Men SV vil ikke at de skal sendes tilbake til Serbia og sone der, stakkars fanger. For fengslene der borte er så skrekkelige, mens norske fengsler er som trestjerners hoteller i sammenligning. Derfor vil SV at de skal sone her i Norge, for din og min regning.

Denne holdningen til SV er direkte frastøtende og fullstendig latterlig. Konsekvensen av SV sitt syn er at vi må hente hit til Norge ALLE fanger i Serbia og gi dem gode soningsvilkår, så gode at de kan kjøre sitt kriminelle nettverk fra fengselet. Vi ønsker SV velkommen til den virkelige verden.


Soldiers from Saudi-Arabia prove they are sons of whores

(11. febr. 2018) The shocking video shows a Yemini man rescuing a wounded man while the Saudi soldiers are shooting at them. This kind of uncivilized behaviour is quite remakable, showing the low ethic standard of the Saudi animals. It demonstrates how saudi soldiers are second rate human beeings, sons of whores.

Hero Yemeni fighter rescues a wounded man while the Saudi soldiers try to kill them.


Erna Solberg lefler med Pasientreiser

(8. febr. 2018) Pasienter må vente i flere timer på taxier fordi sjåfører slår inn bomturer. Erna Solberg ber helseforetaket ordne opp selv, men Senterpartiet anklager statsministeren for ansvarsfraskrivelse, skriver nrk.no. Og vi er enig: Erna Solberg må slutte å klø folk i ørene, nå er det på høy tid å skjære igjennom.

Her er det som må gjøres: Alle avtalene på slavekontrakter som helseforetakene har gjort med ulike selskaper må oppheves. Deretter kjøres på normale takster (som gjør sykehusturer svært attraktive for drosjenæringen). Dersom helseforetakene selv vil starte transportvirksomhet for egne pasienter, bør de få lov til det, men da skal de sannelig få se hva det egentlig koster DERSOM det skal holdes en anstendig lønn.

Erna Solberg ber Helse Sør-Øst rydde opp (nrk.no)


Nå skal Pasientreiser realitetsorienteres

(27. jan. 2018) Siste månedene har media vist hvordan sykehuspasienter blir behandlet som annenrangs borgere, som kveg. I gamle dager var sykehusturer svært attraktivt hos drosjene. Nå betaler Pasientreiser småpenger og inngår avtaler bare med et fåtall av drosjene. Derimot har Pasientreiser ansatt en bråte godt betalte folk til å administrere systemet. På kort tid er det bare EN ting å gjøre. Det er å avvikle ordningen, bruke næringens normaltakster og etablere et attraktivt tilbud for alle sjåførene og dermed for alle pasientene.

Men Pasientreiser vil frakte pasientene selv ...
Det betyr i praksis at Pasientreiser vil opprette sitt eget selskap, med biler, kommunikasjon, regnskap og forsikring. De vil sørge for bemanning, avløsere ved sykdom, anstendig lønn, sosiale goder. Og de vil sørge for reservebiler, service, skadeutbedringer osv. I praksis vil Pasientreiser opprette et eget taxi-selskap med kapasitet nok til å håndtere toppene i trafikken.

Det eneste som er helt sikkert er at Pasientreiser vil oppdage hva det koster.
Å få bil med sjåfør til 600 kroner på en tur som tar en halvtime (og sjåføren etterpå må kjøre tom tilbake), er latterlig billig. Dessverre evner ikke Pasientreiser å se dette og må erfare det selv før de forstår. Om noen år får vi se regningen av inkompetansen, en regning som Pasientreiser sikkert klarer å legge på vår skatteseddel.


Kriger USA mot Russerne med droner ?

(14. jan. 2018) Russiske soldater i Syria ble plutelig overrasket av en sverm droner som bombet dem. Fire russere ble drept og flere jagerfly skadet. Angivelig er det "opprørsgrupper" som står bak droneangrepet. Flere russiske politikere har allerede gitt USA skylden. Bakgrunnen er at rekognoseringsflyet Poseidon fra den amerikanske marinen patruljerte i området mens angrepet pågikk.

Det er grunn til å tro at USA står bak. De har ekspertisen, utstyret, og de har ønske om å ødelegge Syria slik at Assad tvinges til å gå av. Men de fører sin krig mot russerne "proxy", via stedfortreder, via "opprørere" som de har utrustet og trent opp. Nå venter vi bare på at amerikanske baser blir utsatt for dronesvermer fra andre "opprørere", og hvis vi er riktig heldig bryter det ut full krig direkte mellom USA og Russland. Helvetes idioter.

En dronesverm kom fullstendig overraskende på de russiske soldatene. (aftenposten.no)

Fremtidens krigføring: små droner

(14. jan. 2018) Glem atombomber. Glem gassangrep. Det nye nå er rundt 5 cm store, intelligente droner. Tusenvis. Hver er utstyrt med tre gram eksplosiver. Nok til å drepe.

The very near future of warfare (video 3 min.)


KrFU kjører inkvisisjon mot varslere

(13. jan. 2018) Julia Sandstø, tidligere vara til sentralstyret i KrFU og gruppeleder i Vestby kommune, er sjokkert over behandlingen. Først nå, flere år etter at hun tydelig varslet om trakassering, ble hun invitert til et "møte" med landsstyret. Før møtet ble hun skjelt ut av en partifelle. Under møtet måtte hun sitte skolerett foran 30 medlemmer av landsstyret som klart ga uttrykk for at de ikke så på saken som en varsling. Julia Sandstø opplevde møtet som verre enn trakasseringen hun varslet om - det sier alt.

Den slags inkvisisjon mot varslere er grovt utilbørlig og fullstendig uhørt. KrFU har vist at de mangler kompetanse, rutiner og kristelighet til å håndtere varsling. Da er det EN ting å gjøre: KrF sentralt må straks ta over behandling av all varsling i KrFU, inntil KrFU kan dokumentere at de har opparbeidet seg kvalifikasjoner, medmenneskelighet og vilje til å håndtere varsling på en anstendig måte.

Samtidig lurer vil på hvem den "betraktelig eldre KrFU-politikeren" er som KrFU så gjerne vil beskytte, om dette er en person som går løs i politikken fortsatt. I så fall er det på høy tid å avskilte ham.

Melder seg ut av KrFU i protest etter varsler om trakassering (nrk.no)


Ble Berg tatt med buksene nede ?

(rev. 31. des. 2017) Det kan se ut som Frode Berg utelukkende reiste til Moskva for å bytte 3000 Euro i kontanter mot noen papirer. Det var ingen som "sendte med ham penger" på en tur han likevel skulle reise, pengene var hele poenget med turen. Og da er det ikke lenger snakk om "å ha blitt lurt" i "en felle". Da er det spionasje som gikk galt.

Nå venter Norge på at russerne skal behandle saken ferdig, deretter begynner hestehandelen. I mellomtiden venter vi fortsatt på å få vite hvem som skaffet ham pengene og hvilet ærend han egentlig hadde i Moskva.

Berg blir trolig sendt til Sibir (aftenposten.no)


Farsen om Jod-tabletter

(12. des. 2017) Atomdrevne fartøyer, eldre kjernekraftverk og økt terrorfare har gjort utslipp av radioaktivitet mer sannsynlig enn før, sier de. Det er selvfølgelig mye større fare for atomkrig nå enn det har vært på lenge, men det sier de ikke. Men hvordan gjøre jod-tabletter tilgjengelige?

Tablettene ligger på sentrallager i Oslo og i noen byer i landet, nå vil de sende dem ut til kommunene og apotekene. Men folk må ikke gå på apoteket når nedfallet kommer, det er for seint og farlig, de må gå før, helst i dag. Hvorfor ikke bare sende ut tablettene slik de gjør med reklame, putte dem i postkassene til folk?

Hvordan myndighetene vil ha ut jod-tabletter uten å gjøre det som må gjøres


Jagland er ute. Han har bare ikke innsett det ennå

(8. des. 2017) Arbeiderpartiet forsøker å klore seg fast, helt i tråd med AP-verdier. Alle vi andre ser krystallklart at Torbjørn Jagland er ute av Nobel-komiteen. Nå håper vi AP klarer å ta en prinsipiell riktig avgjørelse før dette her blir for pinlig for dem.

Hjelp! Stadig flere avgifter!

(28. nov. 2017) KRF klarte også i år å presse regjeringen slik at det denne gang ble to milliarder nye avgiftskroner til folket. To milliarder kroner tilvarer 2 % av lønnsoppgjøret eller 2 arbeidsdager uten lønn. Som vanlig er det sterk motstand mot denne avgiftsøkningen som treffer svært vilkårlig.

KrFs nestleder Olaug Bollestad fremsto på NRK TV i går med blank løgn om moms. Nå er løgnen avslørt, og hun har måttet krype til korset.

Men idiotien stopper ikke der. "Økningen utgjør 74 øre eksklusive moms for en flaske brus. Folk får tenke, når de neste år tar en tar en slurk sukkerfri cola, at de bidrar til at det blir flere lærere", sier Høyres Sveinung Stensland til VG.no i dag. Også det er løgn. For statsbudsjettet har inntekter og det har utgifter, og det er ingen koblinger mellom dem. Han kunne like gjerne sagt at når du bruker strøm, går din el-avgift med på å finansiere nye jagerfly.

KrF-Bollestad innrømmer godterifeil (nrk.no)
Sukkeravgiften: Tyggegummi uten sukker rammes, marsipanpølse rammes ikke (vg.no)


1950: 2,5 milliarder mennesker. 2016: 7,4 milliarder.

(21. nov. 2017) I diskusjonen om klima, forurensning, matproduksjon osv. kan det være fristende å minne om at verden har forandret seg en god del den siste generasjonen. I 1950 var det rundt 2,5 milliarder mennesker på jorden, i 2016 var det 7,4 milliarder.

Pavekirken vil ikke ta grep
I denne sammenhengen er det djevelsk kriminelt ikke å arbeide for økt bruk av prevensjon og befolkningskontroll. Den katolske kirke fremstår som en menneskefiendtlig organisasjon som bør utsettes for press fra enhver organisasjon som arbeider for en god utvikling for menneskeheten.


Men en ny forbryter står klar til å ta over ...

(18. nov.) Mugabes håndlanger kan bli ny president

Zimbabwe puster ut: uhyrene er fjernet.

(16. nov. 2017) En senil, halvgal forbryter av en statsleder og hans maktkåte korrupte hore er avsatt. Takk Gud! Dette åpner for bedre styreforhold i landet, det åpner for respekt for demokratiske valg, det åpner for siviliserte tilstander.

Ja, det var hæren som måtte gjøre jobben, og vi kan sikkert kalle det et militærkupp. Men noen måtte frelse Zimbabwe fra det onde. Noen burde gjort det for lenge siden. Dessverre avsetter USA bare despoter som har olje ... Vi ønsker Zimbabwe lykke til videre!


Har sykkelforbundet fjernet millionbeløp fra "konkursboet" til VM i Bergen?

(15. nov. 2017) Istedenfor å kjøpe en bankgaranti, overførte styret i sykkelforbundet penger til en konto i Sveits. "At pengene er overført til en konto i Sveits, er stikk i strid med det som ble vedtatt på Forbundstinget av grasrota i Sykkel-Norge," sier Johnsen ifølge nrk.no.

Etter avtale med UCI skal pengene, som altså er bundet egenkapital for Norges Cykleforbund, tilbakeføres til forbundet 90 dager etter sykkel-VMs slutt. De 4,5 millioner kronene skal sykkelforbundet få tilbake den 24. desember, ifølge Tiedemann Hansen. Det er grunn til å tro at VM i Bergen styrer mot konkurs, de skylder blant annet UCI rundt to millioner euro (nesten 20 millioner kroner) i "lisenspenger". I tilfelle konkurs, skal alle kreditorer behandles likt, det er ulovlig å forfordele f.eks. UCI foran andre kreditorer.

I forkant av VM i Bergen overførte de 4,5 millioner kroner av Sykkel-Norges penger til en konto i Sveits (nrk.no)


Fylkespolitikerne vil bli overkjørt

(3. nov. 2017) Våre mer eller mindre fantaiske fylkespolitikere forsøker å lede Hordaland og Sogn og Fjordane inn i fremtiden uten å ta hensyn til innbyggerne i dette landet. Og det ser det ut som om det blir slutt på.

Selvfølgelig er det veldig kjekt for et svært begrenset utvalg mennesker å ta avgjørelser med håndsopprekking i lukkete rom, men nå ser det ut til at nok er nok. Hvis de ikke finner et representativt og godt navn, kommer sentralpolitikerne til å overstyre dem. Og det bør kanskje gjøres i flere saker.


Idrettens fyllesvin får beholde jobben!

(1.nov. 2017) Vi har omtalt dette før, nå legger VG frem bilagene.
På idretten og skattebetalerne sin regning.
Gud hjelpe og trøste!
Det er ikke nok å si "Unnskyld, dette skulle ikke ha skjedd".

Konjakk, magnumflasker og østers på første klasse !


Hvorfor sortere søppel manuelt når det er billigere og mer effektivt med maskiner?

(13. okt. 2017) I lang tid har nordmenn blitt indoktrinert til å kildesortere. Nå er det på tide å legge miljøoppdragelsen bak oss, og heller fokusere på det som faktisk fungerer.

Kast ut kildesorteringen (nrk.no)


Noe for NHO: Kineserne får ferier for å stimulere til økt forbruk og vekst!

Les den utrolige saken på dn.no her ... og reflekter litt (5. okt. 2017)

Spansk politi oppfører seg som nazi-jævler

(1. okt. 2017) De spanske innbyggerne i Catalonia skal ikke få lov å si sin mening i en folkeavstemming. Groteske bilder på TV viser hvordan spansk politi går voldelig frem mot fredelige demonstranter. Og da snakker vi ikke bare "litt" voldelig, da snakker vi om grotesk og overdreven voldsbruk av den typen vi ser hos land vi ikke liker å sammenligne oss med. Norske politikere har reagert særdeles forsiktig og motsatt av hva de ville gjort dersom Russland hadde gjort noe tilsvarende. Men norsk hykleri kjenner heller ingen grenser.

Kanskje spanske politikere tror det er slik man løser problemer. Det er jo feil. Det er slik man VIRKELIG lager problemer i Spania. Men det vil ikke idiotene forstå før om noen dager.


Norge vil IKKE signere FN-traktat som forbyr atomvåpen

(20. sept. 2017) Så viser Børge Brende og Jens Stoltenberg på ny hva slags verdier Norge står for i verden. Etter ordre fra USA vil Norge IKKE signere FN-traktat, som forventet, i tråd med tidligere vedtak, til glede for våre barn og barnebarn.

Røde Kors skuffet over Norge (nrk.no)


Treg post førte til at forhåndsstemmer ble forkastet

(15. sept. 2017) Over hele landet er hundretalls av forhåndsstemmer kommet for sent inn til valgstyrene. Velgeren har gjort alt korrekt, men sen postgang gjør at stemmen forkastes, skriver nrk.no i dag. Problemet er bare så latterlig enkelt å løse: Steng forhåndsstemmingen en uke før valget.

Stemmene kom for sent – blir forkastet (nrk.no)


Politikerne forbyr automatvåpen

(3. sept. 2017) Det tok dem seks år å komme dit, seks år etter at Anders Behring Breivik meide ned uskyldige ungdommer med et automatvåpen. Vi gratulerer med innsatsen, dette viser handlekraft og besluttsomhet av dimensjoner. Om det hjelper, betviles. De som har de styggeste våpnene er sikkert minst interessert i å levere dem fra seg.

Norges glatteste politiker fyller 70 år

(2. sept. 2017) Kjell Magne Bondevik fyller 70 år søndag 3. september. Han er kjent som mindretallslederen som grein seg til en statsmininsterpost (les: blackmail), og han har et rykte som kan få en brunsnegl til å dryppe av misunnelse. Han klarer sikkert å skli inn forbi St. Peter en dag også ...


The Awan Family Democrat IT Scandal

(29. juli 2017) Dersom du er interessert i den amerikanske storebroren til den svenske IT-skandalen og Helse Øst og Statoil tilsammen, da skal du google "The Awan Family Democrat IT Scandal". Dette er den nye "Watergate" som amerikanske mainstream medier ennå ikke har begynt å dekke, og selvfølgelig da heller ikke NRK.

Langversjonen her, video 1:10 (From Stefan Molyneux channel on YouTube)


USA - galskapens hjemland

(15. juli 2017) USA er kjent for å ha mange interessante rettsavgjørelser. Mest kjent er damen som tørket puddelen sin i mikrobølgeovenen, og fikk erstatning fordi den døde. Det sto ikke noe i brukeanvisningen om at man ikke måtte tørke kjæledyr i ovnen! Og så har vi damen som kjøpte seg campingbil, hun fikk erstatning da hun satte på cruisekontrollen og gikk bak for å lage seg kaffe - i 80 kilometer i timen.

Denne gangen er det en fotograf som er saksøkt, fordi han publiserte en selfie som en apekatt tok med kameraet hans. En dyrevernorganisasjon har nå saksøkt ham fordi de mener det er apen som har rettighetene til bildet, ikke fotografen.

Saksøkt fotograf i «ape-selfie»-strid (dagbladet.no)


Staten har sølt vekk 15 millioner kroner pga. inkompetanse

(16. juni 2017) Det er inngått leiekontrakt for 50 år vedr. minnesmerket på Sørbråten - uten noen mulighet til oppsigelse - før det i det hele tatt forelå enighet om minnesmerket. Dermed har noen inkompetente byråkrater klart å søle vekk 15 millioner skattekroner uten at det får noen kosekvenser for dem. Kanskje får de et klapp på skulderne og melding om at "rutiner ikke var fulgt". Så kan vi reflektere over hva som ville skjedd med en medarbeider i det private næringsliv som forårsaket et tap på 15 millioner kroner.


Kjeltringene tar vare på sine egne ...

(19. mai 2017) Thomas Bagley (44) måtte trekke seg som direktør i Helse Sør-Øst og som styreleder i datterselskapet Sykehuspartner etter at han hadde gitt mangelfull informasjon om IT-svikten i intervju med NRK og overfor helseminister Bent Høie. Så viser det seg at han gikk rett inn i ny jobb som visedirektør i det statlige Norsk Helsenett, sikkert med samme eller bedre lønn. Det ser ut som løgn og fusk og fanteri er gode referanser i enkelte kretser.

NITO og Fagforbundet kritiske til at sparket sykehustopp får ny direktørjobb i helsevesenet (nrk.no)


Åpenhet, et nederlag eller en seier for idretten ?

(12. mai 2017) Idrettspresident Tom Tvedt tapte kampen mot åpenhet. Nå vil almenheten få innsyn i de mørke regnskapstallene som lederne i NIF så desperat og ynkelig har forsøkt å hemmeligholde. Hva vil det vise? Kanskje utagerende festing, utagerende reising, utagerende bespising. Kanskje korrupsjon og underslag. Vi vet ikke. Det eneste vi vet er at idrettspresident Tom Tvedt så påfallende har kjempet mot innsyn.

Det neste skrittet er at "utøverne" av denne typen utagerende sport må stilles til ansvar, og det kan ramme ledere på tvers av hele NIF. Vi gruer oss til avsløringene og gleder oss til noen får ryddet opp og kastet likene ut av lasten. Som Dagbladet skriver: Ledermøtet i norsk idrett trampeklappet i ettermiddag igjennom full åpenhet i norsk idrett. Det er bra.

Idretten har snudd: Nå trampeklapper de fram full åpenhet (dagbladet.no)


Kjeltring fra Romania møtte ikke opp i retten

(8. mai 2017) Igjen et utrolig eksempel på norsk naivitet som burde gi avskjedigelser. Her har de identifisert og anklaget en kjeltring fra Romania for grov kriminalitet, og så er de forbauset over at han ikke møter opp i retten. Enda han lovet å møte! Mannen har reist. Til Tyskland. Der vil han etablere seg på ny.

Han vil ikke i fengsel. Quelle surprize !!!!! Men fortvil ikke. Han har allerede sendt to andre til å overta jobben hans.

Hallik-tiltalt gatemusikant møtte ikkje opp i retten - enda han lovet å møte !


Korrupsjon i forsvaret og UD

(2. mai 2017) Forsvaret fikk tilbud om å selge to F5 jagerfly for 5 millioner kroner stykket. De solgte dem for litt over 100.000 kroner. Hva sier dette oss?

Det sier oss at noen sentrale personer trolig har fått returkommisjon i skatteparadis for å sette prisen ned til et vennlig nivå. Alle involverte i denne saken er totalt uten tiltro og må sparkes fra Forsvaret eller fra UD. Å si som riksrevisjonen at "ingen rutiner var fulgt", "manglende arkivering av dokumenter", blir å dekke over alvorlig økonomisk kriminalitet med et klapp på skulderen.


AP kan ofre SV for å få regjere med Krf !

(27. april 2017) Vi har flere ganger tidligere påstått at AP er blitt et høyreparti, at Jonas Gahr Støre er en høyremann, og at de har kuppet arbeiderbevegelsen for å føre høyrepolitikk. Nå er det bekreftet. Sentrale politikere i Ap sier at de kan være villig til å holde SV utenfor et regjeringssamarbeid etter valget, dersom det må til for å få KrF med i en eventuell Støre-regjering, skriver VG.

De har allerede gjort det i Bergen. Sist kommunevalg gikk AP i allianse med Krf uten en gang å snakke med SV. Slik går det når makt blir viktigere enn de verdiene man står for (burde stå for!). Krf derimot gjør det de alltid har gjort: De tar parti med de sterkeste, de smisker så det drypper av dem.

Vil holde SV utenfor (vg.no)

Det betyr i klartekst at de av oss som ønsker redusere ulikhet, utnyttelse, utbytting osv, de av oss som ønsker mer makt til vanlige folk og mindre makt til selskapene, og de av oss som ønsker en rettferdig fordeling og beskatning, bare har Rødt og SV igjen å velge mellom.


Norske politikere har bidratt til organisert kriminelt nettverk i Romania

(22. april 2017) Den norske enfoldigheten er stor, og norske politikere vegrer seg for å ta grep. Derfor har de bl.a. "desentralisert" evt. forbud om tigging til kommunene. Nå har NRK avslørt at dette har fått gå for langt.

Her er hva som må gjøres:

 • salg av sex må forbys. I dag kommer prostituerte strømmende til Norge fra land der de ikke får lov å holde på fritt. I Norge blir de beskyttet av politiet og kan fotfølge og trakassere potensielle kunder.
 • salg av hefter som ikke holder mål må forbys. Kun salg av godkjente hefter gjennom godkjente kanaler tillates.
 • gatemusikk forbys. Man kan gi unntak til dyktige musikere.
 • salg av blomster på gater og utesteder forbys.

Målgruppen er berusete eldre menn på byen, å få tak i bankkort og kode og tappe kontoen for mest mulig penger.

Når dette har fått skli så langt ut som det har gjort nå, og blitt en omfattende organisert kriminell virksomhet, skyldes det våre politikere. De tør ikke beslutte det som forventes av dem. De er feige og unnvikende. Man skulle tro de vedtok lover etter mafiaens ønske og premisser. Nå vil dette ta slutt. Nå har det gått for langt. Nå skal det handles. Det norske folk vil ikke at organiserte kjeltringer fra Romania skal herje fritt. Hvis ikke politikerne kan etterkomme folkets ønske, får de finne seg noe annet å gjøre.


Det er feil å si at politiet legger henlegger bagateller

(31. mars 2017) Dersom denne nyheten i NRK var vist i morgen, ville vi sagt det var en morsom aprilspøk. En mann tok livet av en skjære med en rottefelle, og fikk 15.000 kroner i bot. Og dette gidder politiet å forfølge mens de henlegger alvorlig narkokriminalitet og alvorlig økonomisk kriminalitet. Maken til idioti skal vi lete lenge etter.

Drepte skjære – fikk bot på 15.000 kroner (nrk.no)
Risikerer tre år i fengsel for sanking av måkeegg (nrk.no)


Svindelen med femsifrete telefonnummer

(29. mars 2017) Etter en fersk rettsavgjørelse i EU-domstolen i begynnelsen av mars i år, er det ikke lenger lov for norske virksomheter å kun tilby kundene sine femsifrede numre, eller spesialnumre. Flere tjenestetilbydere uthever et femsifret nummer, mens det alternative billige åttesifrete står med liten skrift et annet sted. Slik bidrar såkalte seriøse virksomheter til å svindle det norske folket for rundt en halv milliard kroner årlig. Ustraffet. Men nå er det slutt. Alle virksomheter som liker å kalle seg "seriøse" (se artikkelen!) vil heretter oppgi et vanlig nummer.

Det er lureri ikke å opplyse om at det koster mer enn vanlig mobiltakst å ringe femsifrede nummeret (nrk.no)


Tyrkiske kupptilhengere får asyl i Norge, amerikansk varsler får det ikke

(23. mars 2017) Tyrkia kalte onsdag Norges ambassadør inn på teppet etter at fire tyrkiske offiserer og en militærattaché har fått asyl i Norge etter kuppforsøket i fjor, ifølge BT.no. Norge synes ikke å ha problemer med å gi asyl til personer som er ettersøkt for planlegging, støtte eller deltakelse av kuppforsøket i Tyrka. Det synes være overveldende sannsylig at USA har deltatt i regisseringen av kuppforsøket, og Norges vakre asylpolitikk i denne saken er en forlengelse av USA sitt ønske om å ta vare på sine venner.

Edward Snowden er ikke en venn. Han avslørte USA's kriminelt ulovlige innsamling av data over hele verden, inklusive USA. Avsløringen førte ikke til noen arrestasjon eller tiltale i USA. Derimot ble Snowden etterlyst for spionasje. Snowden får selvfølgelig ikke tilbud om asyl i Norge.

Fire tyrkiske offiserer og en militærattaché har fått asyl i Norge etter kuppforsøket i fjor (bt.no)


Skal eldre få lov å fortsette å bo sammen på pleiehjem ?

(18. febr. 2017) Idag avgjorde formannskapet formelt saken om at Gunvor (95) og Charles Hovd Nilsen (94) - etter lang tids kamp - får bo sammen på pleiehjem. Forslaget fra ordføreren i Arendal ble enstemmig vedtatt. I tillegg får Arendal samboergaranti. Og nå sier helseminister Høie at "han synes det er bra at debatten om rett til å bo sammen kommer opp".

Så kan vi andre lure på hvor fucked up våre politikere er i hodene sine. For dette burde jo være en selvfølge, en menneskerett, som ikke kan overprøves av umenneskielige politikere eller byråkrater.

Enstemmig vedtatt samboerskap (nrk.no)


Krf sier NEI og JA til tvang !

(3. febr. 2017) Aftenposten i dag: KrF-leder Knut Arild Hareide gjorde det i dag klart for kommunalminister Jan Tore Sanner (H) at KrF overhodet ikke kan være med på tvangssammenslåing av kommuner.
KrF sier nei til enhver form for tvang i kommunereformen (aftenposten.no)

Hareide vil tvinge Vestlandet til å bruke nynorsk. KrF-leder Knut Arild Hareide mener staten bør gripe inn hvis ikke nynorsk blir hovedmål i den nye vestlandsregionen. Åpen debatt og demokratisk behandling vil han ikke ha noe av. Er dette Krf sitt nye mantra for "valgfrihet"???
Hareide vil tvinge Vestlandet til å bruke nynorsk (vg.no)

Hykleriet og dobbeltheten i Krf er grenseløs. Denne mannen er farlig for Norge.


Norske politikere fikk russerhets midt i trynet

(30. jan. 2017) Det er grunn til å spørre seg om de hadde ventet noe annet. De har kjørt russer-kampanjen jevnlig siste året i alle medier, nøyaktig slik USA har diktert den. En godt regissert kampanje, ensidig, hyklerisk, provoserende, som søker opprustning og konflikt.

At norske politikere ikke har sett denne her komme, eller gjort det som skulle til for å forhindre det, er ganske forbløffende. Man skulle nesten tro det er noen der ute som ønsker krig. Varm krig.

Russland svarer med visumnekt (Dagbladet.no)


The BigSport family ?
 • Gir de hverandre kjempelønn og lukrative sluttpakker?
 • Lar de den ene hånden vaske den andre?
 • Nekter de kulturminister og presse å få innsyn i regnskaper?
 • Kan de mistenkes for snusk, utagerende festing og korrpusjon?
 • Får de penger av det offentlige på tvilsomme premisser?
 • Er målet til "the Family" å gjøre all toppidrett til Big Business?
 • NRK sin rolle ?
 • Kutter NRK i nyheter mens de viser sport for milliarder?
 • Nekter de å gi riksrevisjonen innsyn i datterselskaper?
 • Hvor mye reklameinntekter får NRK for å vise mye sport?
 • Har ex. NRK-folk interesser i selskaper NRK kjøper sport fra?
 • Har NRK mistet kontakten med lisensbetalernes ønsker?
 • Er målet til NRK å markedsføre Big Sport for "the Family"?
 • Har idrettspresident Tom Tvedt noe å skjule ?
  (12. jan. 2017) Mandag den 3. oktober 2016 ble Tom Tvedt intervjuet av Dagsrevyen. Han omgikk alle vanskelige spørsmål glatt som en ål, med unnvikende og bortforklarende svar. For Tom Tvedt vil ikke la kulturministeren, pressen eller folket få tilgang til regnskapene før 2015. Dette inngir ingen tillit, verken til presidenten eller ledelsen i NIF. For grasrota er dette dårlig nytt. Hva er det NIF vil skjule?
  Se intervjuet på Dagsrevyen her

  Og hvor er kulturministeren?
  At kulturministeren ikke har krevd offentlig revisjon og åpenhet i idretten, er ganske bemerkelsesverdig. Riktignok kan vi ikke beskylde henne for å ha revolusjonert på andre områder heller, men denne typen hemmelighold gir grunn til å mistenke om snusk, utagerende festing og korrpusjon som langt overgår dopingmistanker. Dette kan ikke kulturministeren leve med.
  Vi må få en offentlig, åpen og troverdig revisjon av tidligere regnskap i NIF. Tiden er nå overmoden å stille viktige spørsmål rundt virksomheten til Big Sport og NRK.


  Sparer 8.000 kroner året på IKKE å se reklame

  (31. des. 2016) Noe av det som skjedde i 2016 var at politikerne ga frislepp for reklame på TV. Før frisleppet ble det sendt rundt 10 prosent reklame, nå er det mer en doblet. Folk som betaler over 5.000 kroner for full pakke med RiksTV, får dermed endret betingelsene sine dramatisk. Staten er en stor eier i RiksTV.

  Det vanlige i verden er at man betaler for det som IKKE er reklamefinansiert, mens man IKKE betaler for det som ER reklamefinansiert. I Norge har næringene klart det kunststykke å få folk til å betale godt for å få lov å se reklame. Det er selvfølgelig svindel, men så elegant utført at folk går på det. Når vi styres av politikere som gjerne trekker landet ned i bunnslammet, ja da blir det ofte slik.

  Som forbruker eller velger har du ikke noe du skulle sagt. Ditt eneste maktmiddel er å skru av, og det er det eneste de er vettskremte for. Swapp vekk fra reklamen, skru av TV'en, slutt å abonnere på søppel.

  Redaktøren på dette nettstedet har sagt opp RiksTV og et abonnement på Bergens Tidene, en avis som er så full av reklame at det skaper søppelproblemer. Netto gevinst for disse to tiltakene er rundt 8.000 kroner spart i året. I tillegg er søpla er redusert betydelig.

  PS: Du kan få 50 % rabatt på RiksTV
  Dersom du ringer og truer med å si opp abonnementet på RiksTV, får du tilbud om et gratis halvår og må binde deg for et år. Det betyr at en enkelt telefon kan spare deg for 2500 kroner. RiksTV er vettskremte for å miste kunder som glor på reklame.


  Sør-Korea spilte Nobel-komiteen trill rundt

  (3. des. 2016) 10. desember 2000 fikk Kim Dae-jung årets fredspris. Nå er det klart at Sør-Korea i lang, lang tid hadde "bearbeidet" medlemmer i komiteen og enkelte andre enfoldige og lettpåvirkelige (les: korrupte?) sjeler. Etter å ha lest saken på nrk.no sitter vi igjen med en flau smak i munnen. Men det verste er at dette ikke er noe enestående tilfelle.

  Sørkoreansk avhopper: Vi lurte Nobelkomiteen (nrk.no)


  Utenlandske vogntog skylder 250 millioner i bøter

  (23. nov. 2016)
  Statens Innkrevingssentral har nå utestående over 250 millioner kroner i bøter på utenlandske vogntog. Polske og Litauiske vogntog er verstingene. Dette er penger som trolig aldri vil kunne la seg kreve inn.

  Myndighetene vil trolig ikke innføre krav om kontant betaling før beløpet nærmer seg en halv milliard kroner. Vi andre forstår hvorfor utenlandske transportører gjør det billigere ... Leve enfoldigheten !!!

  Sjåfører skylder en kvart milliard (tv2.no)


  Børge Brende lyger !!!!

  (1. nov. 2016) Børge Brende skrev 26. okt. en kronikk på nrk/ytring under tittelen:
  "Atomvåpen kan ikke fjernes ensidig" (B. Brende)

  Nrk/ytring har bekreftet at overskriften er satt av departementet. Dermed er det bevist at Børge Brende / UD farer med løgn og fusk og fanteri for å forsøke å forsvare at han stemte MOT at FN skal starte forhandlinger om en ny traktat som forbyr atomvåpen.

  Det er nemlig ikke snakk om noen ensidig nedrustning noe sted. Og det vet Børge Brende. Han bruker altså LØGN for å tekkes USA.


  Jens Stoltenberg feiret 60-års dag for opprør mot kommunismen

  (26. okt. 2016) Mens NRK henger seg opp i at han skrev feil årstall i protokollen, er det andre sider av saken som bør omtales. For her går en av Norges ledende sosialister ut og hyller et folks kamp mot kommunismen som en del av NATO's propagandakamp. Og det er jo greit nok. Men når hører vi Jens Stoltenberg minnes opprørskamper mot kapitalisme og undertrykking? ALDRI.

  Stoltenberg hyllet falne helter (nrk.no)


  Hva er det NIF vil skjule ?

  (4. okt. 2016) Leder for Troms Idrettskrets, Knut Bjørklund, mener idrettspresident Tom Tvedt skapte et inntrykk av å ha noe å skjule i Dagsrevyen-intervjuet mandag. Det er ikke holdbart. Her kan du se hele intervjuet på NRK.
  Vi lurer svært på hvorfor Kulturministeren ikke krever full uanvhengig revisjon av NIF.

  Reagerer på Tvedt-intervju: – Det blir bare dumt (nrk.no)


  Erna Solberg har tatt til vettet: Kystvaktskip skal bygges i Norge !!!

  (29. sept. 2016) Som en håndsrekning til norsk verftsindustri i krise fremskynder regjeringen byggingen av tre kystvaktskip. Samtidig slår de fast at de skal bygges av norske bedrifter, skriver nrk.no i dag. Og det er flott, noen av oss sitter fortsatt igjen med en flau smak i munnen etter at fregattene ble bygget i Spania, på falske "anbud" og med ulovlig statsstøtte.

  Og vi føyer gjerne til: vi antar det skjer med norske ansatte med norsk arbeidsavtale som betaler skatt til Norge, ikke med innleid sosial dumping fra selskaper som ikke betaler skatt noe sted.

  Dette er et skritt i riktig retning av vår statsminister!!!

  Fremskynder nye kystvaktskip – lar kun norske verft bygge (nrk.no)


  Hundegalskap

  (27. aug. 2016) Det finnes mange enfoldige idioter der ute. Noen av dem liker å ta med til Norge bikkjer med farlige sykdommer og kanskje med antibiotikaresistens fra land vi ikke liker å sammenligne oss med. Sykdommene kan være farlig for våre egne kjæledyr, for norsk vilt generelt og for innbyggerne i dette landet.

  Men det er klart, når man ikke har orden på følelseslivet sitt, da går det galt. Veldig galt. Samtidig ser det som våre politikere heller ikke har forstått alvoret i situasjonen. Men det er jo normalt.

  Adopsjon av hunder fra utlandet truer folkehelsen, foreslår stans i import av gatehunder (aftenposten.no)


  90-åringen som USA ikke klarte å myrde

  (12. aug. 2016) Lørdag fyller Fidel Castro 90 år, mannen som har overlevd 600 drapsforsøk, de fleste regissert av USA.

  Fidel Castro runder 90 (dn.no)


  Venezuela kjemper for livet. Norske politikere hekker på fingeren.

  (8. aug. 2016) De har ikke mat, ikke rekvisita, ikke penger, pengeverdien stuper. Svartebørshandelen blomster, folket lider.
  Hva gjør norske politikere med det? Svar: Ingenting.

  Et langsomt kupp
  For det vi ser i Venezuela er det langsomste kuppet noensinne. Opposisjonen styrt av ekspertene i USA, bedriftseierne og importørene sørger for at landet går tørt. Bankene sørger for inflasjon. Snart blir det et demokratisk regimeskifte, snart har USA vunnet ennå et land. Mens norske politikere lydig holder kjeft. De har fått beskjed å holde seg unna. Dette er USA sin lekegrind.
  Man hjelper ikke kommunister. Man knuser dem!


  Trine Skei Grande sklei ut i venstresvingen ...

  (31. juli 2016) Trine Skei Grande har fått så ørene flagrer på nrk/ytring. Angrepet på Wikileaks avsløringer og forsvaret av USA-demokratene falt på steingrunn, for å si det forsiktig. Dette er definitivt rett vei til sperregrensen for Venstre.

  Les innlegget hennes og kommentarene på nrk/ytring her


  The man is a Psychopath

  (21. juli 2016) To evaluate Trump, Olbermann chose a test developed by Canadian criminal psychologist Robert D. Hare. “The Hare Psychopathy Checklist,” Olbermann explained, “serves as a kind of triage device to separate the injured from the tripping from the psychopathic.”

  The test awards points for 20 different personality traits. With a maximum score of 40, the test sets the threshold for clinical psychopathy at 30 points.

  The Hare checklist considers traits like grandiose sense of self-worth, pathological lying, shallow affect, lack of empathy, parasitic lifestyle, promiscuous sexual behavior, early behavior problems, irresponsibility and failure to accept responsibility for one’s own actions.

  And out of a possible 40 points, Trump scored 32 — putting him over the 30 point threshold for a diagnosis of clinical psychopathy.

  See his test here ... (liveleak.com video 21 minutes)


  It can talk !

  (19. juli 2016) Talen høyrest ut til å vere nærast ein blåkopi, ei rein avskrift av talen Michelle Obama heldt i 2008. Setningane er veldig like. Og då blir det rett og slett komisk, seier førstelektor i retorikk og samfunnspåverknad ved Høyskolen Kristiania, Kjell Terje Ringdal til NRK. Men for all del, vi vil ikke beskylde Melania for plagiat. Vi vil ikke engang beskylde henne for å ha skrevet talen selv.

  Store delar av talen til Melania Trump var lik ein tale Michelle Obama heldt for åtte år sidan. (nrk.no)


  Malte over enestående gatekunst

  (4. juli 2016) Det skjer jevnlig, og nå har det skjedd igjen. Et flott gatekunstverk under Smørsbroen er malt over, sist var det Dolk sitt kunstverk som ble malt over. Det er nå grunn til å påstå at dette er regelen, ikke unntaket.

  Forklaringen er engentlig veldig enkel. De som utfører jobbene, har neppe tenkt en selvstendig tanke i hele sitt liv. De snakker trolig heller ikke norsk og bryr seg ikke om å avklare noe som helst, de står på som roboter og ødelegger kunst uten å ofre det en tanke. Vel - vi får det vi betaler for, uansett hva Bergen kommunes godt betalte hyklere sier. (Foto: Ørjan Torheim / Gidske Stark)

  Vil hindre at dette skjer igjen (bt.no) (det sa de sist også!)


  Kan Sanders vinne mens Clinton blir disket ?

  (7. juni 2016) Det ser ut til at det blir FBI som kommer til å avgjøre hvilken demokratisk kandidat som stiller til presidentvalget til høsten. Et Google-søk på "hillary clinton FBI" for den siste måneden kan tyde på det. Spørsmålet er ganske enkelt hva FBI kommer til å gjøre i saken om Hillary Clinton's ulovlige og farlige mail-bruk da hun var utenriksminister. Det kan se ut som Hillary Clinton har løyet til FBI.

  Hvis FBI vil straffeforfølge saken, må hun trolig trekke seg fra valget, da blir Bernie Sanders demokratenes presidentkandidat.

  Google "hillary clinton FBI" her
  Clinton anklages for å ha holdt hemmelige møter (nrk.no 24. juni 2016)


  Hemmelig rapport om 11. september vanskelig for Saudi-Arabia

  (20. april 2016) Bergens Tidende har en lederartikkel som pirker i 11. september 2001. For det viser seg at det finnes en hemmeligstemplet rapport godt låst ned i Kongressen som impliserer Saudi-Arabia på en utidig måte. For 15 av de 19 terroristene var Saudi-Arabiske statsborgere som ikke var kjent i USA og knapt kunne engelsk. Det er utenkelig at de kunne gjennomført noe som helst uten sterk støtte fra innsiden i USA. Artikkelen nevner "det faktum at FBI fløy en større gruppe saudiarabiske statsborgere ut av USA 13. september ... på et tidspunkt da det amerikanske luftrommet var stengt." (Ifølge den offisielle amerikanske løgnen, unnskyld, versjonen, skjedde denne flygingen etter at luftfommet var åpnet igjen.)

  Artikkelen til BT nevner ikke at de ble ledet av Osama Bin-Laden, tidligere lært opp av CIA, fra den søkkrike Bin-Laden familien i Saudi-Arabia. Artikkelen nevner heller ikke at FBI ikke hadde nok bevis på Osama Bin-Laden til å etterlyse ham engang, ifølge bøkene til David Ray Griffin, derfor er det pussig at han ble henrettet uten lov og dom istedenfor å bli stilt for retten (om det virkelig var dette som skjedde).

  Hva er mer naturlig når man blir angrepet av terrorister fra Saudi-Arabia at man invaderer Afghanistan og deretter Irak? Troppene var på vei før flyene traff tårnene denne tragiske dagen.

  Bergens Tidende hevder rapporten kan være kompromitterende for Saudi-Arabia. Men vi vet jo at det er ikke der problemet ligger. Problemet heter George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeldt og de andre haukene som var kåte etter olje og makt. Det er nå så mange merkelige forhold som griner mot oss at vi bare venter på den store avsløringen. BT har vist oss hvordan det kan gjøres: saklig og nøktern reportasje, en spiker her, en spiker der. Snart er kisten klar.

  Les saken i BT.no her (for abonnement)


  Norge har mistet dyden. Permanent.

  (12. april 2016) "Vi må jo stole på folk!" var mantraet. Så viser det seg at det kan vi ikke. Folk lurer. Noen lurer mer enn andre. Noen lever av å lure.

  • Menighetene oppgir feil antall medlemmer
  • Idretten fusker med pengene, trolig på alle nivåer der det er mye penger, det vil si nesten over alt
  • Utenlandske prostituerrte får bolig og penger av NAV til å drive sin virksomhet i Norge
  • Forsvaret har sine svin på skogen
  • Det gis barnetrygd til flere "foreldre" for de samme barna uten at det tas DNA eller fingeravtrykk
  • Eneforsørgere bor sammen med den andre foreldren
  • Borteboere bor hjemme
  • Arbeidsledige jobber
  • Banksjefer later som de ikke vet hva banken driver med for de viktigste kundene sine
  • NRK tillater ikke riksrevisjonen å kontrollere tilknyttede selskaper muligens med tidligere kolleger
  • De rikeste kjører enorme inntekter og formuer inn i selskaper som ikke betaler skatt

  Vi kan fortsette listen i det uendelige. Konklusjonen er enkel og grei: Vi kan ikke stole på at folk rapporterer sannheten. Vi må ha en kontroll, en kvalitetssikring, en faglig revisjon av regnskapene, en sjekk av virkeligheten. Å gjøre noe annet er ikke bare enfoldig, det er fullstendig inkompetent.


  NEI til kongehuset ?

  (9. april 2016) Republikanerne er på frammarsj her til lands. Det skyldes ikke uvilje mot kongehuset, det skyldes ikke at vi er misfornøyd med måten de representerer folket på. Det skyldes ene og alene at stadig flere i dette landet finner det pussig at vi i et demokrati ikke skal kunne velge landets øverste leder, men at dette vervet skal være arvelig. En president vil trolig koste akkurat like mye. Det er prinsippet.

  Kongehuset har møtt "motstanden" med større åpenhet, særlig innen økonomi. Det eneste de ikke tør være åpen om er hvem kronprinsfamilien fikk låne luksusyacht av. Dermed sitter folk med en følelse av at den kan være lånt ut av krefter som motarbeider menneskerettigheter i Saudi-Arabia, forretningsforbindelser i Norge som har fått "motytelser" og kan ha noe å skjule, eller regulære kjeltringer med lyssky økonomi og båt registrert i skatteparadis av "ukjente" eiere. Ingen av delene er spesielt spiselig, og kan bidra til et forsterket ønske om republikk.

  Kronprinsparet blir ikke troverdige før de står frem med den hele og fulle sannhet.


  I know noooothing !
  (4. april 2016) DNBs konsernsjef Rune Bjerke avviser at noen i selskapets konsernledelse eller styre visste om selskapets tvilsomme virksomhet i Luxembourg.

  Dessverre er vi mange som ikke kjøper den der.
  Les Aftenposten.no for kontinuerlig oppdatering.

  Enten er Rune Bjerke en stor løgner, eller så er han bare en dårlig leder. Eller begge deler.
  Det blir vanskelig å gi denne mannen mer tillit.


  USA driver etterretning mot russerne under "norsk" flagg

  (30. mars 2016) Reportasjen til NRK forteller lite om hva skipene koster eller hvem som betaler dem, bare at de er utstyrt i USA til "subsidierte priser". Men er det lurt å tillate opptrapping av amerikansk spionasje mot russerne i Norge ???

  Norge får to etterretningsskip (nrk.no)


  Brussel: Hvordan er det mulig ?

  (22. mars 2016) Hvordan er det mulig at noen kan finne på å gjennomføre terroraksjoner som den i Brussel i dag ? Fordi ...

  • USA invaderte Afghanistan etter 11. september 2001 (av noen bevist å være USA's egenproduserte terror)
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • fordi 15 av 19 terrorister var fra Saudi-Arabia (2 andre fra Emiratene, 1 fra Egypt og 1 fra Libanon)
  • ledet av Osame Bin-Laden fra Saudi-Arabia, tidligere (muligens fortsatt) CIA-agent fra den søkkrike Bin-Laden familien som USA handler med

  • USA invaderte Irak i mars 2003
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • på grunn av egenprodusert løgn og fusk og fanteri
  • en krig som tok livet av over 1 million Irakere
   Bush and Blair should be tried for war crimes after the Iraq war (japantimes.co.jp)

  • USA ledet bombingen av Libya i 2011
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • på grunn av mulig falske påstander om folkemord utført av Mohammar Khadafi

  Terror avler mot-terror, krig fører til motstandsbevegelser, drap gir ønske om hevn, bombing avler destabilisering, ødeleggelser gjør folk forbanna, elendighet leder til flukt. Derfor er det også grunn til å tro at lille Norge, som har vært aktiv i alle disse tre krigene, vil oppleve slik terror.
  Ja, det er motbydelig når det skjer. Men muligens forståelig.

  Mer om USA's bidrag til destabilisering og elendighet siden siste verdenskrig (kilde: amerikansk historiker William Blum)


  Uakseptabelt slett håndtverk med registrering av innvandrere

  (9. febr. 2016) Det finnes over en million utenlandske identiteter som myndighetene ikke har kontroll over. Utlendinger skaffer seg falsk identitet for å utnytte velferdsgoder eller bedrive kriminalitet, mener skattedirektøren, ifølge nrk.no i dag. Og det er uakseptablelt men faktisk ganske lett å løse. For usikre identiteter, dvs. folk som ikke er født i Norge med usikkert opphav, må det tas foto, fingeravtrykk og DNA før det gis noen ID eller legitimasjon. Og "etterslepet" hentes inn ved at alle offentlige tjenester stoppes til nytt ID-kort er utstedt.

  En million utenlandske identiteter som myndighetene ikke har kontroll over (nrk.no)


  Barnebrudene selges fritt

  (2. febr. 2016) Dersom en nordmann blir forelsket i en utlending, må han gjennom et helvete får å bli gift. Myndighetene mistenker åpenlyst om proformaekteskap, så langt at de letter på dyner for å sjekke. Mens barnebruder er helt greit. Når utlendinger "henter hjem" bruder ned i 11-års-alderen er det en del av "deres kultur".

  Realitetene er en annen. Brudgommens familie betales rikelig for å gi sin brud et trygt hjem i Norge. Bruden er ofte slektning av brudgommen. Her er noen som kynisk utnytter systemet i egen vinning. For politikerne med enfoldig godtroenhet er dette helt greit. Vi vil jo ikke tråkke på noen etniske tær, vil vi vel?

  Når vi tillater at noen misbruker systemet så kynisk som dette, blir norske myndigheter medskyldige i barnemishandling, menneskehandel og ulovlig innvandring.


  USA's ambassade har ikke innrapportert lønn og trukket skatt

  (21. jan. 2015) Det er nrk.no som skriver dette i dag. 18 personer som har jobbet ved den amerikanske ambassaden i Oslo risikerer å bli dømt til ubetinget fengsel for skatteunndragelse. Skatteunndragelsen kan gjelde opp til 80 tilsatte ved ambassaden.

  TV 2 avslørte i november 2010 at flere tidligere politiansatte hadde jobbet svart ved Den amerikanske ambassaden i en hemmelig og trolig ulovlig overvåkningsgruppe. De klarte selvfølgelig å vri seg unna straffeforfølgelse uten at noen av oss ble særlig forbauset over det. Denne gangen gjelder det sivilt ansatte, og selv om sivile er strafferettslige ansvarlige i motsetning til politifolk, er det liten grunn til å tro annet enn at dette også vil koke vekk i kålen.

  Ambassadeansatte tiltalt for svart arbeid (nrk.no)


  US Senator Richard Black: "Saudi Arabia and Turkey are the two biggest threats to world peace". (14. jan. 2016) Interview with the senator Richard Black (liveleak.com)


  Enfoldige Norge: Vi kan ikke tro på folk !

  (23. des. 2015) NRK skriver i dag at om 27.000 utlendinger som er eller har vært i Norge kan ha hatt falsk identitet. Hittil har politikere levd under mottoet: "Vi må jo tro at folk er den de sier de er." Det skal ha gått så langt at ungeflokker lånes ut til ulike mødre eller foreldre slik at det betales stønad for de samme ungene flere steder. Nå ser det ut som virkeligheten holder på å innhente også våre politikere. Her er hva som må gjøres:

  • Alle som ikke er beviselig født i Norge med avklarte foreldre må tas fingeravtrykk og DNA av.
  • DNA og fingeravtrykk må kunne lagres på ubestemt tid.
  • Samtidig tas gode portrettfotos både forfra og i profil
  • Fotos kan brukes i ansiktsgjenkjenningsprogrammer
  • Det utstedes ID-dokument basert på disse foto.
  • ID-dokument gjøres gyldig 1 år av gangen og knyttes opp til bekreftbar boligadresse.
  • Sosiale ytelser knyttes gis kun til personer med ID-dokument, det gjelder også stønader for barn.

  Titusenvis kan bo i Norge med falske og flere identiteter (nrk.no)


  Forsøker Saudi-Arabia å kræsje oljeprisen på oppdrag fra USA ?

  (11. des. 2015) Det ser slik ut. Når OPEC ikke lenger kommer til enighet på grunn av Saudi-Arabia og oljeprisen havner i bånn, viser det at de ikke lenger vil regulere markedet men tvert imot destabilisere det.

  Resultatet er ugunstig for USA's fiender som Russland og Venezuela, og kan bidra til mer kaos i verden. Dette kan igjen være i tråd med USA sin djevelske strategi, noe som USA's allierte bør finne betenkelig. Da snakker vi om økonomisk krigføring.

  Oljeprisen fell til nytt botnnivå - 39 dollar fatet (nrk.no)


  Sveitsisk varsler dømt in absentia

  (27. nov. 2015) Omstridt SwissLeaks-varsler dømt til fengsel i Sveits. Herve Falciani lekket dokumenter som viser hvordan HSBCs sveitsiske avdeling skal ha bistått mer enn 120.000 kunder over hele verden til å gjemme unna 180,6 milliarder euro (1.675 milliarder kroner) fra skattemyndighetene. Her er nok en varsler som skulle hatt pris for sitt arbeid i å avsløre kriminalitet som har konsekvenser for hele verden. Istedenfor velger sveitserne å dømme ham til 5 års fengsel. Dette sier mye om hvor Sveits står i verden i dag. Norge har ikke fordømt dommen. Vi har mailet SMK og bedt om en kommentar, så langt ingenting hørt.

  Dømt for å ha lekket bankhemmeligheter (dn.no)


  A-mennesker, B-mennesker og C-mennesker

  (20. nov. 2015) Vi har tidligere skrevet om forskjellen på folk i Norge. Du finner de som betaler full pris, de som får litt rabatt og de som får mye rabatt. Det blir akkurat som å starte bondegård, først studerer man hva som gir stønader fra Staten, deretter legger man opp drift etter det.

  Denne gangen er det medlemmer av Bondelaget som får 25.000 kroner i rabatt på billkjøp. Ulike organisasjoner klarer å "forhandle" seg til rabatter her og der, og regningen sendes til dem som betaler full pris. Dette er klart diskriminerende og burde være forbudt med lov ! Men det finnes ikke en eneste politiker som finner dette her problematisk. Kanskje de får rabatt noe sted for å holde kjeft? Og du som betaler full pris for alt, du er klar over at du blir svindlet ?

  Han sparte 25.000 på å bli medlem i bondelaget


  Telenor og korrupsjonen i Usbekistan

  (7. nov. 2015) Tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder sitt forsvar mot korrupsjonsanklagene er at han iverksatte fem ulike konsulentoppdrag som skulle vurdere utbetalingen som alle konkluderte med at dette var greitt å gjøre. Men denne her kan trolig slå motsatt vei. For det er vanlig å bruke konsulenter for å kjøpe seg ansvarsfrihet, og å bruke så mye konsulenter på en eneste tvilsom utbetaling, vitner om at man ønsker kjøpe seg ryggdekning og ansvarsfrihet for tvilsomme handlinger. Mange konsulenter leverer nettopp det de blir betalt for å levere, bare det ser pent ut.
  Jo Lunder er arrestert og siktet for korrupsjon (nrk. no)

  Det er ikke nok å ha kjøpt de riktige konsulentuttalelsene, man må også få Økokrim til å "kjøpe" den.
  Lunder kan i straffesaken bli reddet av at han ba eksterne rådgivere gjennomgå Takilant-avtalen (Dagbladet.no)


  Så er det vinter igjen

  (19. okt. 2015) Et nytt regelverk skulle skjerpe kravene til vinterdekk på lastebiler. Likevel kan utenlandske sjåfører fortsatt kjøre med sommerdekk på norsk vinterføre, med regelverket i hånd. Hvorfor er vi ikke det aller minste forbauset? Jo, fordi noen tjener masse penger på å åpne landet for billige transportører. Uten kvalifikasjoner. Uten vedlikehold. Uten gode dekk. Uten kjettinger. Uten skikkelig lønn. Uten anstendige arbeidsvilkår. Uten velferdsordninger. Klart de er billige !!! Vi er ikke redd for å kjøre på vinterføre, men vi er vettskremt for å møte et vogntog som ikke er skikket til det.

  Kan bruke sommerdekk som vinterdekk - helt lovlig (nrk.no)

  Er enkelt å forhindre. Det er bare å konsekvent gi en bot på minimum kr. 10.000.- for enhvert vogntog som kjører seg fast på et føre kjøretøyet ikke er skodd for. I tillegg kommer betaling av evt. redning før det leveres ut igjen. Gjerne en bot minimum kr. 5.000.- for hver personbil som gjør det samme. Da kommer folk til å begynne å tenke seg om før de setter avgårde i bakker på nullføre.


  Ai ai for en artig krig !

  (3. okt. 2015)
  Vi ser allerede flere nye former for krigføring
  som effektivt, systematisk og kynisk valser over verden. Dessverre ser det ut som media legger seg langflate og spriker med beina istedenfor å reise seg på barrikadene slik man burde forventet. Er den tredje verdenskrigen allerede i gang? Her er noen av elementene i krigen som pågår:

  Full kontroll over media
  Dermed kan man gjengi enhver hendelse slik man ønsker og presentere enhver løgn som sannhet, gjerne med flotte video-"bevis", og bruke "bevisene" som legtimasjon for krigføring eller aksjoner. Hvis man i etterkant blir avslørt, kan man si at man tok feil ...

  Full kontroll over massene
  ved å dirigere massenes følelsesliv den veien som tjener saken best. Eksempler på hendelser som egner seg til å dirgere folk er karikaturtegninger, halshogginger, barnedrap, gassangrep, nedskyting av fly, mishandling av kvinner osv. osv. Man vet man lykkes når man får folk til å kle seg i samme klærne og utføre samme ritualene, når de står i flokk og roper "Sieg Heil!" eller når alle blir samstemt i at bombing er det eneste rette svar på så stygge handlinger.

  Full kontroll over økonomien
  Økonomisk krigføringe er en kunst enten man "investerer" 5 milliarder dollar i regimeskifte i et land eller trekker pluggen ut av en nasjon for å bli kvitt brysomme folkevalgte og få inn sine egne folk. Det nye nå er "handelsavtaler" som binder opp demokratisk valgte regjeringer for all fremtid.

  Full kontroll over militæret
  EU så en stund ut til å bli en egen militærmakt, og dermed svekke stormaktene i verden. Dette har noen effektivt fått forhindret, og stadig flere nasjoner fremstår nå militært som marionetter under en supermakt.

  Full kontroll med internasjonale organisasjoner
  Her ligger muligheten å kunne blokkere ethvert godt innspill verden over. Det er viktig å sørge for at man har "meningsfeller" (les: korrupte nikkedukker) som alltid stemmer slik man ønsker. Det er også viktig å ha ryggdekning fra andre nasjoner slik at man kan aksjonere fordi verdensopinionen, FN, EU eller NATO ønsker det - i det godes tjeneste selvfølgelig, - ikke fordi man vil det selv for å skaffe olje, heroin, land, vann eller makt.

  Full kontroll over rettsvesenet
  er nødvendig for å få overvåket, arrestert, internert, tortuert og stuet vekk hvem som helst, når som helst, hvor som helst, hvordan som helst og ut fra hvilket som helst påskudd, slik at det utgir seg å være lov og rett. Rettsprinsippet er at det gode blir ondt, og det onde blir godt, og alt er tillatt. Landegrenser og konvensjoner er ingen hindring. Det aller enkleste er å henrette folk med drone istedenfor å stille dem for retten, ut fra "berettiget mistanke".

  Det går en ondskapens akse ...