1950: 2,5 milliarder mennesker. 2016: 7,4 milliarder.

(21. nov. 2017) I diskusjonen om klima, forurensning, matproduksjon osv. kan det være fristende å minne om at verden har forandret seg en god del den siste generasjonen. I 1950 var det rundt 2,5 milliarder mennesker på jorden, i 2016 var det 7,4 milliarder.

Pavekirken vil ikke ta grep
I denne sammenhengen er det djevelsk kriminelt ikke å arbeide for økt bruk av prevensjon og befolkningskontroll. Den katolske kirke fremstår som en menneskefiendtlig organisasjon som bør utsettes for press fra enhver organisasjon som arbeider for en god utvikling for menneskeheten.


Men en ny forbryter står klar til å ta over ...

(18. nov.) Mugabes håndlanger kan bli ny president

Zimbabwe puster ut: uhyrene er fjernet.

(16. nov. 2017) En senil, halvgal forbryter av en statsleder og hans maktkåte korrupte hore er avsatt. Takk Gud! Dette åpner for bedre styreforhold i landet, det åpner for respekt for demokratiske valg, det åpner for siviliserte tilstander.

Ja, det var hæren som måtte gjøre jobben, og vi kan sikkert kalle det et militærkupp. Men noen måtte frelse Zimbabwe fra det onde. Noen burde gjort det for lenge siden. Dessverre avsetter USA bare despoter som har olje ... Vi ønsker Zimbabwe lykke til videre!


Har sykkelforbundet fjernet millionbeløp fra "konkursboet" til VM i Bergen?

(15. nov. 2017) Istedenfor å kjøpe en bankgaranti, overførte styret i sykkelforbundet penger til en konto i Sveits. "At pengene er overført til en konto i Sveits, er stikk i strid med det som ble vedtatt på Forbundstinget av grasrota i Sykkel-Norge," sier Johnsen ifølge nrk.no.

Etter avtale med UCI skal pengene, som altså er bundet egenkapital for Norges Cykleforbund, tilbakeføres til forbundet 90 dager etter sykkel-VMs slutt. De 4,5 millioner kronene skal sykkelforbundet få tilbake den 24. desember, ifølge Tiedemann Hansen. Det er grunn til å tro at VM i Bergen styrer mot konkurs, de skylder blant annet UCI rundt to millioner euro (nesten 20 millioner kroner) i "lisenspenger". I tilfelle konkurs, skal alle kreditorer behandles likt, det er ulovlig å forfordele f.eks. UCI foran andre kreditorer.

I forkant av VM i Bergen overførte de 4,5 millioner kroner av Sykkel-Norges penger til en konto i Sveits (nrk.no)


Fylkespolitikerne vil bli overkjørt

(3. nov. 2017) Våre mer eller mindre fantaiske fylkespolitikere forsøker å lede Hordaland og Sogn og Fjordane inn i fremtiden uten å ta hensyn til innbyggerne i dette landet. Og det ser det ut som om det blir slutt på.

Selvfølgelig er det veldig kjekt for et svært begrenset utvalg mennesker å ta avgjørelser med håndsopprekking i lukkete rom, men nå ser det ut til at nok er nok. Hvis de ikke finner et representativt og godt navn, kommer sentralpolitikerne til å overstyre dem. Og det bør kanskje gjøres i flere saker.


Idrettens fyllesvin får beholde jobben!

(1.nov. 2017) Vi har omtalt dette før, nå legger VG frem bilagene.
På idretten og skattebetalerne sin regning.
Gud hjelpe og trøste!
Det er ikke nok å si "Unnskyld, dette skulle ikke ha skjedd".

Konjakk, magnumflasker og østers på første klasse !


Hvorfor sortere søppel manuelt når det er billigere og mer effektivt med maskiner?

(13. okt. 2017) I lang tid har nordmenn blitt indoktrinert til å kildesortere. Nå er det på tide å legge miljøoppdragelsen bak oss, og heller fokusere på det som faktisk fungerer.

Kast ut kildesorteringen (nrk.no)


Noe for NHO: Kineserne får ferier for å stimulere til økt forbruk og vekst!

Les den utrolige saken på dn.no her ... og reflekter litt (5. okt. 2017)

Spansk politi oppfører seg som nazi-jævler

(1. okt. 2017) De spanske innbyggerne i Catalonia skal ikke få lov å si sin mening i en folkeavstemming. Groteske bilder på TV viser hvordan spansk politi går voldelig frem mot fredelige demonstranter. Og da snakker vi ikke bare "litt" voldelig, da snakker vi om grotesk og overdreven voldsbruk av den typen vi ser hos land vi ikke liker å sammenligne oss med. Norske politikere har reagert særdeles forsiktig og motsatt av hva de ville gjort dersom Russland hadde gjort noe tilsvarende. Men norsk hykleri kjenner heller ingen grenser.

Kanskje spanske politikere tror det er slik man løser problemer. Det er jo feil. Det er slik man VIRKELIG lager problemer i Spania. Men det vil ikke idiotene forstå før om noen dager.


Norge vil IKKE signere FN-traktat som forbyr atomvåpen

(20. sept. 2017) Så viser Børge Brende og Jens Stoltenberg på ny hva slags verdier Norge står for i verden. Etter ordre fra USA vil Norge IKKE signere FN-traktat, som forventet, i tråd med tidligere vedtak, til glede for våre barn og barnebarn.

Røde Kors skuffet over Norge (nrk.no)


Treg post førte til at forhåndsstemmer ble forkastet

(15. sept. 2017) Over hele landet er hundretalls av forhåndsstemmer kommet for sent inn til valgstyrene. Velgeren har gjort alt korrekt, men sen postgang gjør at stemmen forkastes, skriver nrk.no i dag. Problemet er bare så latterlig enkelt å løse: Steng forhåndsstemmingen en uke før valget.

Stemmene kom for sent – blir forkastet (nrk.no)


Politikerne forbyr automatvåpen

(3. sept. 2017) Det tok dem seks år å komme dit, seks år etter at Anders Behring Breivik meide ned uskyldige ungdommer med et automatvåpen. Vi gratulerer med innsatsen, dette viser handlekraft og besluttsomhet av dimensjoner. Om det hjelper, betviles. De som har de styggeste våpnene er sikkert minst interessert i å levere dem fra seg.

Norges glatteste politiker fyller 70 år

(2. sept. 2017) Kjell Magne Bondevik fyller 70 år søndag 3. september. Han er kjent som mindretallslederen som grein seg til en statsmininsterpost (les: blackmail), og han har et rykte som kan få en brunsnegl til å dryppe av misunnelse. Han klarer sikkert å skli inn forbi St. Peter en dag også ...


The Awan Family Democrat IT Scandal

(29. juli 2017) Dersom du er interessert i den amerikanske storebroren til den svenske IT-skandalen og Helse Øst og Statoil tilsammen, da skal du google "The Awan Family Democrat IT Scandal". Dette er den nye "Watergate" som amerikanske mainstream medier ennå ikke har begynt å dekke, og selvfølgelig da heller ikke NRK.

Langversjonen her, video 1:10 (From Stefan Molyneux channel on YouTube)


USA - galskapens hjemland

(15. juli 2017) USA er kjent for å ha mange interessante rettsavgjørelser. Mest kjent er damen som tørket puddelen sin i mikrobølgeovenen, og fikk erstatning fordi den døde. Det sto ikke noe i brukeanvisningen om at man ikke måtte tørke kjæledyr i ovnen! Og så har vi damen som kjøpte seg campingbil, hun fikk erstatning da hun satte på cruisekontrollen og gikk bak for å lage seg kaffe - i 80 kilometer i timen.

Denne gangen er det en fotograf som er saksøkt, fordi han publiserte en selfie som en apekatt tok med kameraet hans. En dyrevernorganisasjon har nå saksøkt ham fordi de mener det er apen som har rettighetene til bildet, ikke fotografen.

Saksøkt fotograf i «ape-selfie»-strid (dagbladet.no)


Staten har sølt vekk 15 millioner kroner pga. inkompetanse

(16. juni 2017) Det er inngått leiekontrakt for 50 år vedr. minnesmerket på Sørbråten - uten noen mulighet til oppsigelse - før det i det hele tatt forelå enighet om minnesmerket. Dermed har noen inkompetente byråkrater klart å søle vekk 15 millioner skattekroner uten at det får noen kosekvenser for dem. Kanskje får de et klapp på skulderne og melding om at "rutiner ikke var fulgt". Så kan vi reflektere over hva som ville skjedd med en medarbeider i det private næringsliv som forårsaket et tap på 15 millioner kroner.


Kjeltringene tar vare på sine egne ...

(19. mai 2017) Thomas Bagley (44) måtte trekke seg som direktør i Helse Sør-Øst og som styreleder i datterselskapet Sykehuspartner etter at han hadde gitt mangelfull informasjon om IT-svikten i intervju med NRK og overfor helseminister Bent Høie. Så viser det seg at han gikk rett inn i ny jobb som visedirektør i det statlige Norsk Helsenett, sikkert med samme eller bedre lønn. Det ser ut som løgn og fusk og fanteri er gode referanser i enkelte kretser.

NITO og Fagforbundet kritiske til at sparket sykehustopp får ny direktørjobb i helsevesenet (nrk.no)


Åpenhet, et nederlag eller en seier for idretten ?

(12. mai 2017) Idrettspresident Tom Tvedt tapte kampen mot åpenhet. Nå vil almenheten få innsyn i de mørke regnskapstallene som lederne i NIF så desperat og ynkelig har forsøkt å hemmeligholde. Hva vil det vise? Kanskje utagerende festing, utagerende reising, utagerende bespising. Kanskje korrupsjon og underslag. Vi vet ikke. Det eneste vi vet er at idrettspresident Tom Tvedt så påfallende har kjempet mot innsyn.

Det neste skrittet er at "utøverne" av denne typen utagerende sport må stilles til ansvar, og det kan ramme ledere på tvers av hele NIF. Vi gruer oss til avsløringene og gleder oss til noen får ryddet opp og kastet likene ut av lasten. Som Dagbladet skriver: Ledermøtet i norsk idrett trampeklappet i ettermiddag igjennom full åpenhet i norsk idrett. Det er bra.

Idretten har snudd: Nå trampeklapper de fram full åpenhet (dagbladet.no)


Kjeltring fra Romania møtte ikke opp i retten

(8. mai 2017) Igjen et utrolig eksempel på norsk naivitet som burde gi avskjedigelser. Her har de identifisert og anklaget en kjeltring fra Romania for grov kriminalitet, og så er de forbauset over at han ikke møter opp i retten. Enda han lovet å møte! Mannen har reist. Til Tyskland. Der vil han etablere seg på ny.

Han vil ikke i fengsel. Quelle surprize !!!!! Men fortvil ikke. Han har allerede sendt to andre til å overta jobben hans.

Hallik-tiltalt gatemusikant møtte ikkje opp i retten - enda han lovet å møte !


Korrupsjon i forsvaret og UD

(2. mai 2017) Forsvaret fikk tilbud om å selge to F5 jagerfly for 5 millioner kroner stykket. De solgte dem for litt over 100.000 kroner. Hva sier dette oss?

Det sier oss at noen sentrale personer trolig har fått returkommisjon i skatteparadis for å sette prisen ned til et vennlig nivå. Alle involverte i denne saken er totalt uten tiltro og må sparkes fra Forsvaret eller fra UD. Å si som riksrevisjonen at "ingen rutiner var fulgt", "manglende arkivering av dokumenter", blir å dekke over alvorlig økonomisk kriminalitet med et klapp på skulderen.


AP kan ofre SV for å få regjere med Krf !

(27. april 2017) Vi har flere ganger tidligere påstått at AP er blitt et høyreparti, at Jonas Gahr Støre er en høyremann, og at de har kuppet arbeiderbevegelsen for å føre høyrepolitikk. Nå er det bekreftet. Sentrale politikere i Ap sier at de kan være villig til å holde SV utenfor et regjeringssamarbeid etter valget, dersom det må til for å få KrF med i en eventuell Støre-regjering, skriver VG.

De har allerede gjort det i Bergen. Sist kommunevalg gikk AP i allianse med Krf uten en gang å snakke med SV. Slik går det når makt blir viktigere enn de verdiene man står for (burde stå for!). Krf derimot gjør det de alltid har gjort: De tar parti med de sterkeste, de smisker så det drypper av dem.

Vil holde SV utenfor (vg.no)

Det betyr i klartekst at de av oss som ønsker redusere ulikhet, utnyttelse, utbytting osv, de av oss som ønsker mer makt til vanlige folk og mindre makt til selskapene, og de av oss som ønsker en rettferdig fordeling og beskatning, bare har Rødt og SV igjen å velge mellom.


Norske politikere har bidratt til organisert kriminelt nettverk i Romania

(22. april 2017) Den norske enfoldigheten er stor, og norske politikere vegrer seg for å ta grep. Derfor har de bl.a. "desentralisert" evt. forbud om tigging til kommunene. Nå har NRK avslørt at dette har fått gå for langt.

Her er hva som må gjøres:

 • salg av sex må forbys. I dag kommer prostituerte strømmende til Norge fra land der de ikke får lov å holde på fritt. I Norge blir de beskyttet av politiet og kan fotfølge og trakassere potensielle kunder.
 • salg av hefter som ikke holder mål må forbys. Kun salg av godkjente hefter gjennom godkjente kanaler tillates.
 • gatemusikk forbys. Man kan gi unntak til dyktige musikere.
 • salg av blomster på gater og utesteder forbys.

Målgruppen er berusete eldre menn på byen, å få tak i bankkort og kode og tappe kontoen for mest mulig penger.

Når dette har fått skli så langt ut som det har gjort nå, og blitt en omfattende organisert kriminell virksomhet, skyldes det våre politikere. De tør ikke beslutte det som forventes av dem. De er feige og unnvikende. Man skulle tro de vedtok lover etter mafiaens ønske og premisser. Nå vil dette ta slutt. Nå har det gått for langt. Nå skal det handles. Det norske folk vil ikke at organiserte kjeltringer fra Romania skal herje fritt. Hvis ikke politikerne kan etterkomme folkets ønske, får de finne seg noe annet å gjøre.


Det er feil å si at politiet legger henlegger bagateller

(31. mars 2017) Dersom denne nyheten i NRK var vist i morgen, ville vi sagt det var en morsom aprilspøk. En mann tok livet av en skjære med en rottefelle, og fikk 15.000 kroner i bot. Og dette gidder politiet å forfølge mens de henlegger alvorlig narkokriminalitet og alvorlig økonomisk kriminalitet. Maken til idioti skal vi lete lenge etter.

Drepte skjære – fikk bot på 15.000 kroner (nrk.no)
Risikerer tre år i fengsel for sanking av måkeegg (nrk.no)


Svindelen med femsifrete telefonnummer

(29. mars 2017) Etter en fersk rettsavgjørelse i EU-domstolen i begynnelsen av mars i år, er det ikke lenger lov for norske virksomheter å kun tilby kundene sine femsifrede numre, eller spesialnumre. Flere tjenestetilbydere uthever et femsifret nummer, mens det alternative billige åttesifrete står med liten skrift et annet sted. Slik bidrar såkalte seriøse virksomheter til å svindle det norske folket for rundt en halv milliard kroner årlig. Ustraffet. Men nå er det slutt. Alle virksomheter som liker å kalle seg "seriøse" (se artikkelen!) vil heretter oppgi et vanlig nummer.

Det er lureri ikke å opplyse om at det koster mer enn vanlig mobiltakst å ringe femsifrede nummeret (nrk.no)


Tyrkiske kupptilhengere får asyl i Norge, amerikansk varsler får det ikke

(23. mars 2017) Tyrkia kalte onsdag Norges ambassadør inn på teppet etter at fire tyrkiske offiserer og en militærattaché har fått asyl i Norge etter kuppforsøket i fjor, ifølge BT.no. Norge synes ikke å ha problemer med å gi asyl til personer som er ettersøkt for planlegging, støtte eller deltakelse av kuppforsøket i Tyrka. Det synes være overveldende sannsylig at USA har deltatt i regisseringen av kuppforsøket, og Norges vakre asylpolitikk i denne saken er en forlengelse av USA sitt ønske om å ta vare på sine venner.

Edward Snowden er ikke en venn. Han avslørte USA's kriminelt ulovlige innsamling av data over hele verden, inklusive USA. Avsløringen førte ikke til noen arrestasjon eller tiltale i USA. Derimot ble Snowden etterlyst for spionasje. Snowden får selvfølgelig ikke tilbud om asyl i Norge.

Fire tyrkiske offiserer og en militærattaché har fått asyl i Norge etter kuppforsøket i fjor (bt.no)


Skal eldre få lov å fortsette å bo sammen på pleiehjem ?

(18. febr. 2017) Idag avgjorde formannskapet formelt saken om at Gunvor (95) og Charles Hovd Nilsen (94) - etter lang tids kamp - får bo sammen på pleiehjem. Forslaget fra ordføreren i Arendal ble enstemmig vedtatt. I tillegg får Arendal samboergaranti. Og nå sier helseminister Høie at "han synes det er bra at debatten om rett til å bo sammen kommer opp".

Så kan vi andre lure på hvor fucked up våre politikere er i hodene sine. For dette burde jo være en selvfølge, en menneskerett, som ikke kan overprøves av umenneskielige politikere eller byråkrater.

Enstemmig vedtatt samboerskap (nrk.no)


Krf sier NEI og JA til tvang !

(3. febr. 2017) Aftenposten i dag: KrF-leder Knut Arild Hareide gjorde det i dag klart for kommunalminister Jan Tore Sanner (H) at KrF overhodet ikke kan være med på tvangssammenslåing av kommuner.
KrF sier nei til enhver form for tvang i kommunereformen (aftenposten.no)

Hareide vil tvinge Vestlandet til å bruke nynorsk. KrF-leder Knut Arild Hareide mener staten bør gripe inn hvis ikke nynorsk blir hovedmål i den nye vestlandsregionen. Åpen debatt og demokratisk behandling vil han ikke ha noe av. Er dette Krf sitt nye mantra for "valgfrihet"???
Hareide vil tvinge Vestlandet til å bruke nynorsk (vg.no)

Hykleriet og dobbeltheten i Krf er grenseløs. Denne mannen er farlig for Norge.


Norske politikere fikk russerhets midt i trynet

(30. jan. 2017) Det er grunn til å spørre seg om de hadde ventet noe annet. De har kjørt russer-kampanjen jevnlig siste året i alle medier, nøyaktig slik USA har diktert den. En godt regissert kampanje, ensidig, hyklerisk, provoserende, som søker opprustning og konflikt.

At norske politikere ikke har sett denne her komme, eller gjort det som skulle til for å forhindre det, er ganske forbløffende. Man skulle nesten tro det er noen der ute som ønsker krig. Varm krig.

Russland svarer med visumnekt (Dagbladet.no)


The BigSport family ?
 • Gir de hverandre kjempelønn og lukrative sluttpakker?
 • Lar de den ene hånden vaske den andre?
 • Nekter de kulturminister og presse å få innsyn i regnskaper?
 • Kan de mistenkes for snusk, utagerende festing og korrpusjon?
 • Får de penger av det offentlige på tvilsomme premisser?
 • Er målet til "the Family" å gjøre all toppidrett til Big Business?
 • NRK sin rolle ?
 • Kutter NRK i nyheter mens de viser sport for milliarder?
 • Nekter de å gi riksrevisjonen innsyn i datterselskaper?
 • Hvor mye reklameinntekter får NRK for å vise mye sport?
 • Har ex. NRK-folk interesser i selskaper NRK kjøper sport fra?
 • Har NRK mistet kontakten med lisensbetalernes ønsker?
 • Er målet til NRK å markedsføre Big Sport for "the Family"?
 • Har idrettspresident Tom Tvedt noe å skjule ?
  (12. jan. 2017) Mandag den 3. oktober 2016 ble Tom Tvedt intervjuet av Dagsrevyen. Han omgikk alle vanskelige spørsmål glatt som en ål, med unnvikende og bortforklarende svar. For Tom Tvedt vil ikke la kulturministeren, pressen eller folket få tilgang til regnskapene før 2015. Dette inngir ingen tillit, verken til presidenten eller ledelsen i NIF. For grasrota er dette dårlig nytt. Hva er det NIF vil skjule?
  Se intervjuet på Dagsrevyen her

  Og hvor er kulturministeren?
  At kulturministeren ikke har krevd offentlig revisjon og åpenhet i idretten, er ganske bemerkelsesverdig. Riktignok kan vi ikke beskylde henne for å ha revolusjonert på andre områder heller, men denne typen hemmelighold gir grunn til å mistenke om snusk, utagerende festing og korrpusjon som langt overgår dopingmistanker. Dette kan ikke kulturministeren leve med.
  Vi må få en offentlig, åpen og troverdig revisjon av tidligere regnskap i NIF. Tiden er nå overmoden å stille viktige spørsmål rundt virksomheten til Big Sport og NRK.


  Sparer 8.000 kroner året på IKKE å se reklame

  (31. des. 2016) Noe av det som skjedde i 2016 var at politikerne ga frislepp for reklame på TV. Før frisleppet ble det sendt rundt 10 prosent reklame, nå er det mer en doblet. Folk som betaler over 5.000 kroner for full pakke med RiksTV, får dermed endret betingelsene sine dramatisk. Staten er en stor eier i RiksTV.

  Det vanlige i verden er at man betaler for det som IKKE er reklamefinansiert, mens man IKKE betaler for det som ER reklamefinansiert. I Norge har næringene klart det kunststykke å få folk til å betale godt for å få lov å se reklame. Det er selvfølgelig svindel, men så elegant utført at folk går på det. Når vi styres av politikere som gjerne trekker landet ned i bunnslammet, ja da blir det ofte slik.

  Som forbruker eller velger har du ikke noe du skulle sagt. Ditt eneste maktmiddel er å skru av, og det er det eneste de er vettskremte for. Swapp vekk fra reklamen, skru av TV'en, slutt å abonnere på søppel.

  Redaktøren på dette nettstedet har sagt opp RiksTV og et abonnement på Bergens Tidene, en avis som er så full av reklame at det skaper søppelproblemer. Netto gevinst for disse to tiltakene er rundt 8.000 kroner spart i året. I tillegg er søpla er redusert betydelig.

  PS: Du kan få 50 % rabatt på RiksTV
  Dersom du ringer og truer med å si opp abonnementet på RiksTV, får du tilbud om et gratis halvår og må binde deg for et år. Det betyr at en enkelt telefon kan spare deg for 2500 kroner. RiksTV er vettskremte for å miste kunder som glor på reklame.


  Sør-Korea spilte Nobel-komiteen trill rundt

  (3. des. 2016) 10. desember 2000 fikk Kim Dae-jung årets fredspris. Nå er det klart at Sør-Korea i lang, lang tid hadde "bearbeidet" medlemmer i komiteen og enkelte andre enfoldige og lettpåvirkelige (les: korrupte?) sjeler. Etter å ha lest saken på nrk.no sitter vi igjen med en flau smak i munnen. Men det verste er at dette ikke er noe enestående tilfelle.

  Sørkoreansk avhopper: Vi lurte Nobelkomiteen (nrk.no)


  Utenlandske vogntog skylder 250 millioner i bøter

  (23. nov. 2016)
  Statens Innkrevingssentral har nå utestående over 250 millioner kroner i bøter på utenlandske vogntog. Polske og Litauiske vogntog er verstingene. Dette er penger som trolig aldri vil kunne la seg kreve inn.

  Myndighetene vil trolig ikke innføre krav om kontant betaling før beløpet nærmer seg en halv milliard kroner. Vi andre forstår hvorfor utenlandske transportører gjør det billigere ... Leve enfoldigheten !!!

  Sjåfører skylder en kvart milliard (tv2.no)


  Børge Brende lyger !!!!

  (1. nov. 2016) Børge Brende skrev 26. okt. en kronikk på nrk/ytring under tittelen:
  "Atomvåpen kan ikke fjernes ensidig" (B. Brende)

  Nrk/ytring har bekreftet at overskriften er satt av departementet. Dermed er det bevist at Børge Brende / UD farer med løgn og fusk og fanteri for å forsøke å forsvare at han stemte MOT at FN skal starte forhandlinger om en ny traktat som forbyr atomvåpen.

  Det er nemlig ikke snakk om noen ensidig nedrustning noe sted. Og det vet Børge Brende. Han bruker altså LØGN for å tekkes USA.


  Jens Stoltenberg feiret 60-års dag for opprør mot kommunismen

  (26. okt. 2016) Mens NRK henger seg opp i at han skrev feil årstall i protokollen, er det andre sider av saken som bør omtales. For her går en av Norges ledende sosialister ut og hyller et folks kamp mot kommunismen som en del av NATO's propagandakamp. Og det er jo greit nok. Men når hører vi Jens Stoltenberg minnes opprørskamper mot kapitalisme og undertrykking? ALDRI.

  Stoltenberg hyllet falne helter (nrk.no)


  Hva er det NIF vil skjule ?

  (4. okt. 2016) Leder for Troms Idrettskrets, Knut Bjørklund, mener idrettspresident Tom Tvedt skapte et inntrykk av å ha noe å skjule i Dagsrevyen-intervjuet mandag. Det er ikke holdbart. Her kan du se hele intervjuet på NRK.
  Vi lurer svært på hvorfor Kulturministeren ikke krever full uanvhengig revisjon av NIF.

  Reagerer på Tvedt-intervju: – Det blir bare dumt (nrk.no)


  Erna Solberg har tatt til vettet: Kystvaktskip skal bygges i Norge !!!

  (29. sept. 2016) Som en håndsrekning til norsk verftsindustri i krise fremskynder regjeringen byggingen av tre kystvaktskip. Samtidig slår de fast at de skal bygges av norske bedrifter, skriver nrk.no i dag. Og det er flott, noen av oss sitter fortsatt igjen med en flau smak i munnen etter at fregattene ble bygget i Spania, på falske "anbud" og med ulovlig statsstøtte.

  Og vi føyer gjerne til: vi antar det skjer med norske ansatte med norsk arbeidsavtale som betaler skatt til Norge, ikke med innleid sosial dumping fra selskaper som ikke betaler skatt noe sted.

  Dette er et skritt i riktig retning av vår statsminister!!!

  Fremskynder nye kystvaktskip – lar kun norske verft bygge (nrk.no)


  Hundegalskap

  (27. aug. 2016) Det finnes mange enfoldige idioter der ute. Noen av dem liker å ta med til Norge bikkjer med farlige sykdommer og kanskje med antibiotikaresistens fra land vi ikke liker å sammenligne oss med. Sykdommene kan være farlig for våre egne kjæledyr, for norsk vilt generelt og for innbyggerne i dette landet.

  Men det er klart, når man ikke har orden på følelseslivet sitt, da går det galt. Veldig galt. Samtidig ser det som våre politikere heller ikke har forstått alvoret i situasjonen. Men det er jo normalt.

  Adopsjon av hunder fra utlandet truer folkehelsen, foreslår stans i import av gatehunder (aftenposten.no)


  90-åringen som USA ikke klarte å myrde

  (12. aug. 2016) Lørdag fyller Fidel Castro 90 år, mannen som har overlevd 600 drapsforsøk, de fleste regissert av USA.

  Fidel Castro runder 90 (dn.no)


  Venezuela kjemper for livet. Norske politikere hekker på fingeren.

  (8. aug. 2016) De har ikke mat, ikke rekvisita, ikke penger, pengeverdien stuper. Svartebørshandelen blomster, folket lider.
  Hva gjør norske politikere med det? Svar: Ingenting.

  Et langsomt kupp
  For det vi ser i Venezuela er det langsomste kuppet noensinne. Opposisjonen styrt av ekspertene i USA, bedriftseierne og importørene sørger for at landet går tørt. Bankene sørger for inflasjon. Snart blir det et demokratisk regimeskifte, snart har USA vunnet ennå et land. Mens norske politikere lydig holder kjeft. De har fått beskjed å holde seg unna. Dette er USA sin lekegrind.
  Man hjelper ikke kommunister. Man knuser dem!


  Trine Skei Grande sklei ut i venstresvingen ...

  (31. juli 2016) Trine Skei Grande har fått så ørene flagrer på nrk/ytring. Angrepet på Wikileaks avsløringer og forsvaret av USA-demokratene falt på steingrunn, for å si det forsiktig. Dette er definitivt rett vei til sperregrensen for Venstre.

  Les innlegget hennes og kommentarene på nrk/ytring her


  The man is a Psychopath

  (21. juli 2016) To evaluate Trump, Olbermann chose a test developed by Canadian criminal psychologist Robert D. Hare. “The Hare Psychopathy Checklist,” Olbermann explained, “serves as a kind of triage device to separate the injured from the tripping from the psychopathic.”

  The test awards points for 20 different personality traits. With a maximum score of 40, the test sets the threshold for clinical psychopathy at 30 points.

  The Hare checklist considers traits like grandiose sense of self-worth, pathological lying, shallow affect, lack of empathy, parasitic lifestyle, promiscuous sexual behavior, early behavior problems, irresponsibility and failure to accept responsibility for one’s own actions.

  And out of a possible 40 points, Trump scored 32 — putting him over the 30 point threshold for a diagnosis of clinical psychopathy.

  See his test here ... (liveleak.com video 21 minutes)


  It can talk !

  (19. juli 2016) Talen høyrest ut til å vere nærast ein blåkopi, ei rein avskrift av talen Michelle Obama heldt i 2008. Setningane er veldig like. Og då blir det rett og slett komisk, seier førstelektor i retorikk og samfunnspåverknad ved Høyskolen Kristiania, Kjell Terje Ringdal til NRK. Men for all del, vi vil ikke beskylde Melania for plagiat. Vi vil ikke engang beskylde henne for å ha skrevet talen selv.

  Store delar av talen til Melania Trump var lik ein tale Michelle Obama heldt for åtte år sidan. (nrk.no)


  Malte over enestående gatekunst

  (4. juli 2016) Det skjer jevnlig, og nå har det skjedd igjen. Et flott gatekunstverk under Smørsbroen er malt over, sist var det Dolk sitt kunstverk som ble malt over. Det er nå grunn til å påstå at dette er regelen, ikke unntaket.

  Forklaringen er engentlig veldig enkel. De som utfører jobbene, har neppe tenkt en selvstendig tanke i hele sitt liv. De snakker trolig heller ikke norsk og bryr seg ikke om å avklare noe som helst, de står på som roboter og ødelegger kunst uten å ofre det en tanke. Vel - vi får det vi betaler for, uansett hva Bergen kommunes godt betalte hyklere sier. (Foto: Ørjan Torheim / Gidske Stark)

  Vil hindre at dette skjer igjen (bt.no) (det sa de sist også!)


  Kan Sanders vinne mens Clinton blir disket ?

  (7. juni 2016) Det ser ut til at det blir FBI som kommer til å avgjøre hvilken demokratisk kandidat som stiller til presidentvalget til høsten. Et Google-søk på "hillary clinton FBI" for den siste måneden kan tyde på det. Spørsmålet er ganske enkelt hva FBI kommer til å gjøre i saken om Hillary Clinton's ulovlige og farlige mail-bruk da hun var utenriksminister. Det kan se ut som Hillary Clinton har løyet til FBI.

  Hvis FBI vil straffeforfølge saken, må hun trolig trekke seg fra valget, da blir Bernie Sanders demokratenes presidentkandidat.

  Google "hillary clinton FBI" her
  Clinton anklages for å ha holdt hemmelige møter (nrk.no 24. juni 2016)


  Hemmelig rapport om 11. september vanskelig for Saudi-Arabia

  (20. april 2016) Bergens Tidende har en lederartikkel som pirker i 11. september 2001. For det viser seg at det finnes en hemmeligstemplet rapport godt låst ned i Kongressen som impliserer Saudi-Arabia på en utidig måte. For 15 av de 19 terroristene var Saudi-Arabiske statsborgere som ikke var kjent i USA og knapt kunne engelsk. Det er utenkelig at de kunne gjennomført noe som helst uten sterk støtte fra innsiden i USA. Artikkelen nevner "det faktum at FBI fløy en større gruppe saudiarabiske statsborgere ut av USA 13. september ... på et tidspunkt da det amerikanske luftrommet var stengt." (Ifølge den offisielle amerikanske løgnen, unnskyld, versjonen, skjedde denne flygingen etter at luftfommet var åpnet igjen.)

  Artikkelen til BT nevner ikke at de ble ledet av Osama Bin-Laden, tidligere lært opp av CIA, fra den søkkrike Bin-Laden familien i Saudi-Arabia. Artikkelen nevner heller ikke at FBI ikke hadde nok bevis på Osama Bin-Laden til å etterlyse ham engang, ifølge bøkene til David Ray Griffin, derfor er det pussig at han ble henrettet uten lov og dom istedenfor å bli stilt for retten (om det virkelig var dette som skjedde).

  Hva er mer naturlig når man blir angrepet av terrorister fra Saudi-Arabia at man invaderer Afghanistan og deretter Irak? Troppene var på vei før flyene traff tårnene denne tragiske dagen.

  Bergens Tidende hevder rapporten kan være kompromitterende for Saudi-Arabia. Men vi vet jo at det er ikke der problemet ligger. Problemet heter George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeldt og de andre haukene som var kåte etter olje og makt. Det er nå så mange merkelige forhold som griner mot oss at vi bare venter på den store avsløringen. BT har vist oss hvordan det kan gjøres: saklig og nøktern reportasje, en spiker her, en spiker der. Snart er kisten klar.

  Les saken i BT.no her (for abonnement)


  Norge har mistet dyden. Permanent.

  (12. april 2016) "Vi må jo stole på folk!" var mantraet. Så viser det seg at det kan vi ikke. Folk lurer. Noen lurer mer enn andre. Noen lever av å lure.

  • Menighetene oppgir feil antall medlemmer
  • Idretten fusker med pengene, trolig på alle nivåer der det er mye penger, det vil si nesten over alt
  • Utenlandske prostituerrte får bolig og penger av NAV til å drive sin virksomhet i Norge
  • Forsvaret har sine svin på skogen
  • Det gis barnetrygd til flere "foreldre" for de samme barna uten at det tas DNA eller fingeravtrykk
  • Eneforsørgere bor sammen med den andre foreldren
  • Borteboere bor hjemme
  • Arbeidsledige jobber
  • Banksjefer later som de ikke vet hva banken driver med for de viktigste kundene sine
  • NRK tillater ikke riksrevisjonen å kontrollere tilknyttede selskaper muligens med tidligere kolleger
  • De rikeste kjører enorme inntekter og formuer inn i selskaper som ikke betaler skatt

  Vi kan fortsette listen i det uendelige. Konklusjonen er enkel og grei: Vi kan ikke stole på at folk rapporterer sannheten. Vi må ha en kontroll, en kvalitetssikring, en faglig revisjon av regnskapene, en sjekk av virkeligheten. Å gjøre noe annet er ikke bare enfoldig, det er fullstendig inkompetent.


  NEI til kongehuset ?

  (9. april 2016) Republikanerne er på frammarsj her til lands. Det skyldes ikke uvilje mot kongehuset, det skyldes ikke at vi er misfornøyd med måten de representerer folket på. Det skyldes ene og alene at stadig flere i dette landet finner det pussig at vi i et demokrati ikke skal kunne velge landets øverste leder, men at dette vervet skal være arvelig. En president vil trolig koste akkurat like mye. Det er prinsippet.

  Kongehuset har møtt "motstanden" med større åpenhet, særlig innen økonomi. Det eneste de ikke tør være åpen om er hvem kronprinsfamilien fikk låne luksusyacht av. Dermed sitter folk med en følelse av at den kan være lånt ut av krefter som motarbeider menneskerettigheter i Saudi-Arabia, forretningsforbindelser i Norge som har fått "motytelser" og kan ha noe å skjule, eller regulære kjeltringer med lyssky økonomi og båt registrert i skatteparadis av "ukjente" eiere. Ingen av delene er spesielt spiselig, og kan bidra til et forsterket ønske om republikk.

  Kronprinsparet blir ikke troverdige før de står frem med den hele og fulle sannhet.


  I know noooothing !
  (4. april 2016) DNBs konsernsjef Rune Bjerke avviser at noen i selskapets konsernledelse eller styre visste om selskapets tvilsomme virksomhet i Luxembourg.

  Dessverre er vi mange som ikke kjøper den der.
  Les Aftenposten.no for kontinuerlig oppdatering.

  Enten er Rune Bjerke en stor løgner, eller så er han bare en dårlig leder. Eller begge deler.
  Det blir vanskelig å gi denne mannen mer tillit.


  USA driver etterretning mot russerne under "norsk" flagg

  (30. mars 2016) Reportasjen til NRK forteller lite om hva skipene koster eller hvem som betaler dem, bare at de er utstyrt i USA til "subsidierte priser". Men er det lurt å tillate opptrapping av amerikansk spionasje mot russerne i Norge ???

  Norge får to etterretningsskip (nrk.no)


  Brussel: Hvordan er det mulig ?

  (22. mars 2016) Hvordan er det mulig at noen kan finne på å gjennomføre terroraksjoner som den i Brussel i dag ? Fordi ...

  • USA invaderte Afghanistan etter 11. september 2001 (av noen bevist å være USA's egenproduserte terror)
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • fordi 15 av 19 terrorister var fra Saudi-Arabia (2 andre fra Emiratene, 1 fra Egypt og 1 fra Libanon)
  • ledet av Osame Bin-Laden fra Saudi-Arabia, tidligere (muligens fortsatt) CIA-agent fra den søkkrike Bin-Laden familien som USA handler med

  • USA invaderte Irak i mars 2003
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • på grunn av egenprodusert løgn og fusk og fanteri
  • en krig som tok livet av over 1 million Irakere
   Bush and Blair should be tried for war crimes after the Iraq war (japantimes.co.jp)

  • USA ledet bombingen av Libya i 2011
  • med støtte fra flere andre land i Europa
  • på grunn av mulig falske påstander om folkemord utført av Mohammar Khadafi

  Terror avler mot-terror, krig fører til motstandsbevegelser, drap gir ønske om hevn, bombing avler destabilisering, ødeleggelser gjør folk forbanna, elendighet leder til flukt. Derfor er det også grunn til å tro at lille Norge, som har vært aktiv i alle disse tre krigene, vil oppleve slik terror.
  Ja, det er motbydelig når det skjer. Men muligens forståelig.

  Mer om USA's bidrag til destabilisering og elendighet siden siste verdenskrig (kilde: amerikansk historiker William Blum)


  Uakseptabelt slett håndtverk med registrering av innvandrere

  (9. febr. 2016) Det finnes over en million utenlandske identiteter som myndighetene ikke har kontroll over. Utlendinger skaffer seg falsk identitet for å utnytte velferdsgoder eller bedrive kriminalitet, mener skattedirektøren, ifølge nrk.no i dag. Og det er uakseptablelt men faktisk ganske lett å løse. For usikre identiteter, dvs. folk som ikke er født i Norge med usikkert opphav, må det tas foto, fingeravtrykk og DNA før det gis noen ID eller legitimasjon. Og "etterslepet" hentes inn ved at alle offentlige tjenester stoppes til nytt ID-kort er utstedt.

  En million utenlandske identiteter som myndighetene ikke har kontroll over (nrk.no)


  Barnebrudene selges fritt

  (2. febr. 2016) Dersom en nordmann blir forelsket i en utlending, må han gjennom et helvete får å bli gift. Myndighetene mistenker åpenlyst om proformaekteskap, så langt at de letter på dyner for å sjekke. Mens barnebruder er helt greit. Når utlendinger "henter hjem" bruder ned i 11-års-alderen er det en del av "deres kultur".

  Realitetene er en annen. Brudgommens familie betales rikelig for å gi sin brud et trygt hjem i Norge. Bruden er ofte slektning av brudgommen. Her er noen som kynisk utnytter systemet i egen vinning. For politikerne med enfoldig godtroenhet er dette helt greit. Vi vil jo ikke tråkke på noen etniske tær, vil vi vel?

  Når vi tillater at noen misbruker systemet så kynisk som dette, blir norske myndigheter medskyldige i barnemishandling, menneskehandel og ulovlig innvandring.


  USA's ambassade har ikke innrapportert lønn og trukket skatt

  (21. jan. 2015) Det er nrk.no som skriver dette i dag. 18 personer som har jobbet ved den amerikanske ambassaden i Oslo risikerer å bli dømt til ubetinget fengsel for skatteunndragelse. Skatteunndragelsen kan gjelde opp til 80 tilsatte ved ambassaden.

  TV 2 avslørte i november 2010 at flere tidligere politiansatte hadde jobbet svart ved Den amerikanske ambassaden i en hemmelig og trolig ulovlig overvåkningsgruppe. De klarte selvfølgelig å vri seg unna straffeforfølgelse uten at noen av oss ble særlig forbauset over det. Denne gangen gjelder det sivilt ansatte, og selv om sivile er strafferettslige ansvarlige i motsetning til politifolk, er det liten grunn til å tro annet enn at dette også vil koke vekk i kålen.

  Ambassadeansatte tiltalt for svart arbeid (nrk.no)


  US Senator Richard Black: "Saudi Arabia and Turkey are the two biggest threats to world peace". (14. jan. 2016) Interview with the senator Richard Black (liveleak.com)


  Enfoldige Norge: Vi kan ikke tro på folk !

  (23. des. 2015) NRK skriver i dag at om 27.000 utlendinger som er eller har vært i Norge kan ha hatt falsk identitet. Hittil har politikere levd under mottoet: "Vi må jo tro at folk er den de sier de er." Det skal ha gått så langt at ungeflokker lånes ut til ulike mødre eller foreldre slik at det betales stønad for de samme ungene flere steder. Nå ser det ut som virkeligheten holder på å innhente også våre politikere. Her er hva som må gjøres:

  • Alle som ikke er beviselig født i Norge med avklarte foreldre må tas fingeravtrykk og DNA av.
  • DNA og fingeravtrykk må kunne lagres på ubestemt tid.
  • Samtidig tas gode portrettfotos både forfra og i profil
  • Fotos kan brukes i ansiktsgjenkjenningsprogrammer
  • Det utstedes ID-dokument basert på disse foto.
  • ID-dokument gjøres gyldig 1 år av gangen og knyttes opp til bekreftbar boligadresse.
  • Sosiale ytelser knyttes gis kun til personer med ID-dokument, det gjelder også stønader for barn.

  Titusenvis kan bo i Norge med falske og flere identiteter (nrk.no)


  Forsøker Saudi-Arabia å kræsje oljeprisen på oppdrag fra USA ?

  (11. des. 2015) Det ser slik ut. Når OPEC ikke lenger kommer til enighet på grunn av Saudi-Arabia og oljeprisen havner i bånn, viser det at de ikke lenger vil regulere markedet men tvert imot destabilisere det.

  Resultatet er ugunstig for USA's fiender som Russland og Venezuela, og kan bidra til mer kaos i verden. Dette kan igjen være i tråd med USA sin djevelske strategi, noe som USA's allierte bør finne betenkelig. Da snakker vi om økonomisk krigføring.

  Oljeprisen fell til nytt botnnivå - 39 dollar fatet (nrk.no)


  Sveitsisk varsler dømt in absentia

  (27. nov. 2015) Omstridt SwissLeaks-varsler dømt til fengsel i Sveits. Herve Falciani lekket dokumenter som viser hvordan HSBCs sveitsiske avdeling skal ha bistått mer enn 120.000 kunder over hele verden til å gjemme unna 180,6 milliarder euro (1.675 milliarder kroner) fra skattemyndighetene. Her er nok en varsler som skulle hatt pris for sitt arbeid i å avsløre kriminalitet som har konsekvenser for hele verden. Istedenfor velger sveitserne å dømme ham til 5 års fengsel. Dette sier mye om hvor Sveits står i verden i dag. Norge har ikke fordømt dommen. Vi har mailet SMK og bedt om en kommentar, så langt ingenting hørt.

  Dømt for å ha lekket bankhemmeligheter (dn.no)


  A-mennesker, B-mennesker og C-mennesker

  (20. nov. 2015) Vi har tidligere skrevet om forskjellen på folk i Norge. Du finner de som betaler full pris, de som får litt rabatt og de som får mye rabatt. Det blir akkurat som å starte bondegård, først studerer man hva som gir stønader fra Staten, deretter legger man opp drift etter det.

  Denne gangen er det medlemmer av Bondelaget som får 25.000 kroner i rabatt på billkjøp. Ulike organisasjoner klarer å "forhandle" seg til rabatter her og der, og regningen sendes til dem som betaler full pris. Dette er klart diskriminerende og burde være forbudt med lov ! Men det finnes ikke en eneste politiker som finner dette her problematisk. Kanskje de får rabatt noe sted for å holde kjeft? Og du som betaler full pris for alt, du er klar over at du blir svindlet ?

  Han sparte 25.000 på å bli medlem i bondelaget


  Telenor og korrupsjonen i Usbekistan

  (7. nov. 2015) Tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder sitt forsvar mot korrupsjonsanklagene er at han iverksatte fem ulike konsulentoppdrag som skulle vurdere utbetalingen som alle konkluderte med at dette var greitt å gjøre. Men denne her kan trolig slå motsatt vei. For det er vanlig å bruke konsulenter for å kjøpe seg ansvarsfrihet, og å bruke så mye konsulenter på en eneste tvilsom utbetaling, vitner om at man ønsker kjøpe seg ryggdekning og ansvarsfrihet for tvilsomme handlinger. Mange konsulenter leverer nettopp det de blir betalt for å levere, bare det ser pent ut.
  Jo Lunder er arrestert og siktet for korrupsjon (nrk. no)

  Det er ikke nok å ha kjøpt de riktige konsulentuttalelsene, man må også få Økokrim til å "kjøpe" den.
  Lunder kan i straffesaken bli reddet av at han ba eksterne rådgivere gjennomgå Takilant-avtalen (Dagbladet.no)


  Så er det vinter igjen

  (19. okt. 2015) Et nytt regelverk skulle skjerpe kravene til vinterdekk på lastebiler. Likevel kan utenlandske sjåfører fortsatt kjøre med sommerdekk på norsk vinterføre, med regelverket i hånd. Hvorfor er vi ikke det aller minste forbauset? Jo, fordi noen tjener masse penger på å åpne landet for billige transportører. Uten kvalifikasjoner. Uten vedlikehold. Uten gode dekk. Uten kjettinger. Uten skikkelig lønn. Uten anstendige arbeidsvilkår. Uten velferdsordninger. Klart de er billige !!! Vi er ikke redd for å kjøre på vinterføre, men vi er vettskremt for å møte et vogntog som ikke er skikket til det.

  Kan bruke sommerdekk som vinterdekk - helt lovlig (nrk.no)

  Er enkelt å forhindre. Det er bare å konsekvent gi en bot på minimum kr. 10.000.- for enhvert vogntog som kjører seg fast på et føre kjøretøyet ikke er skodd for. I tillegg kommer betaling av evt. redning før det leveres ut igjen. Gjerne en bot minimum kr. 5.000.- for hver personbil som gjør det samme. Da kommer folk til å begynne å tenke seg om før de setter avgårde i bakker på nullføre.


  Ai ai for en artig krig !

  (3. okt. 2015)
  Vi ser allerede flere nye former for krigføring
  som effektivt, systematisk og kynisk valser over verden. Dessverre ser det ut som media legger seg langflate og spriker med beina istedenfor å reise seg på barrikadene slik man burde forventet. Er den tredje verdenskrigen allerede i gang? Her er noen av elementene i krigen som pågår:

  Full kontroll over media
  Dermed kan man gjengi enhver hendelse slik man ønsker og presentere enhver løgn som sannhet, gjerne med flotte video-"bevis", og bruke "bevisene" som legtimasjon for krigføring eller aksjoner. Hvis man i etterkant blir avslørt, kan man si at man tok feil ...

  Full kontroll over massene
  ved å dirigere massenes følelsesliv den veien som tjener saken best. Eksempler på hendelser som egner seg til å dirgere folk er karikaturtegninger, halshogginger, barnedrap, gassangrep, nedskyting av fly, mishandling av kvinner osv. osv. Man vet man lykkes når man får folk til å kle seg i samme klærne og utføre samme ritualene, når de står i flokk og roper "Sieg Heil!" eller når alle blir samstemt i at bombing er det eneste rette svar på så stygge handlinger.

  Full kontroll over økonomien
  Økonomisk krigføringe er en kunst enten man "investerer" 5 milliarder dollar i regimeskifte i et land eller trekker pluggen ut av en nasjon for å bli kvitt brysomme folkevalgte og få inn sine egne folk. Det nye nå er "handelsavtaler" som binder opp demokratisk valgte regjeringer for all fremtid.

  Full kontroll over militæret
  EU så en stund ut til å bli en egen militærmakt, og dermed svekke stormaktene i verden. Dette har noen effektivt fått forhindret, og stadig flere nasjoner fremstår nå militært som marionetter under en supermakt.

  Full kontroll med internasjonale organisasjoner
  Her ligger muligheten å kunne blokkere ethvert godt innspill verden over. Det er viktig å sørge for at man har "meningsfeller" (les: korrupte nikkedukker) som alltid stemmer slik man ønsker. Det er også viktig å ha ryggdekning fra andre nasjoner slik at man kan aksjonere fordi verdensopinionen, FN, EU eller NATO ønsker det - i det godes tjeneste selvfølgelig, - ikke fordi man vil det selv for å skaffe olje, heroin, land, vann eller makt.

  Full kontroll over rettsvesenet
  er nødvendig for å få overvåket, arrestert, internert, tortuert og stuet vekk hvem som helst, når som helst, hvor som helst, hvordan som helst og ut fra hvilket som helst påskudd, slik at det utgir seg å være lov og rett. Rettsprinsippet er at det gode blir ondt, og det onde blir godt, og alt er tillatt. Landegrenser og konvensjoner er ingen hindring. Det aller enkleste er å henrette folk med drone istedenfor å stille dem for retten, ut fra "berettiget mistanke".

  Det går en ondskapens akse ...