USA's fire skitne kriger siden år 2000

General og presidentkandidat Welsley Clark uttalte i 2007 at han i 2001 besøkte Pentagon og fikk vite at USA skulle bombe 7 land. Her skal omtales tre av dem nemlig Irak, Libya og Syria, pluss Afghanistan som allerede var invadert da Wesley Clark fikk sin informasjon. Fire land som er knust og satt flere ti-år tilbake i tid. Fire land som har gitt massiv flyktningeproblematikk for Europa uten at USA har løftet en finger for å hjelpe. Alle har de olje eller ble ønsket brukt til oljerørledninger. To av landene ønsket å gå vekk fra petrodollar før de ble bombet og lederen drept. I tre av landene klarte USA å velte regimet, bare Syria ser ut til å seire så langt, med et enormt økonomisk tap.

Afghanistan ("Operasjon Enduring Freedom" 2001 - )
Hva gjør George W. Bush når USA blir utsatt for terrorister fra Saudi-Arabia ledet av Osama Bin-Laden fra Saudi-Arabia, fra en søkkrik familie som er nære venner og forretningsforbindelser med USA? Da invaderer han Afghanistan. Men først samlet han sammen familien fra ulike steder i USA og fløy dem hjem mens det ennå var flyforbud, uten at FBI fikk spurt noen av dem hva Osama holdt på med.

Krigen pågår fortsatt, i dag har USA 15.000 soldater i landet. Men årsaken til krigen har vært forbausende lite omdiskutert. Dick Cheney var svært interessert i å få realisert en oljerørledning fra det Kaspiske hav gjennom Afghanistan til det Indiske hav. Derfor trengte han kontroll over Afghanistan. Men han manglet påskuddet. 11. september 2001 var amerikanske og britiske styrker allerede på plass i området pga. "øvelser", andre var underveis. USA's militær- og etterretningstjenester hadde planlagt tiltak mot Taliban seks måneder før terroranslaget ifølge Jane's Information Group. Noen fant det svært påfallende at de amerikanske basene i Afghanistan ble lagt der oljerørledningen var planlagt.

Også narkotia har spilt en rolle for CIA ifølge ex. CIA Michael Ruppert i boken "Crossing the Rubicon". Januar 2001 forbød Taliban all opium-produksjon, og produksjonen gikk ned fra 3.279 tonn til bare 185 tonn. Noe av det første de amerikanske styrkene og CIA gjorde i 2001, var å sette fri kjente opium-høvdinger. Afghanistan ble igjen verdens største produsent av opium.

Krigen i Afghanistan ble legitimert av terrorhandlingene 11. september 2001, fordi Osama Bin-Laden som var opplært og utrustet av CIA i kampen mot russerne nå angivelig hadde vendt seg mot USA i hellig krig. Pussig, egentlig, for Osam Bin Laden var på det amerikanske sykehuset i Dubai 4. juli 2001 for sin kroniske nyrelidelse der han fikk besøk av en lokal CIA-sjef mens han var en av verdens mest ettersøkte menn. 11. september var Osama Bin Laden på et pakistansk militærsykehus i Rawalpindi under vingene til USA's allierte Pakistan.

Har USA "spilt" NATO? Var det på sin plass å sende NATO til Afghanistan etter artikkel 5? Var det Afghanistan som angrep USA den 11. september 2001? Hvis svaret er NEI, er denne krigen en forbrytelse og NATO har gått terrorens ærend.

Irak ("Operation Iraqi Freedom" 2003 - 2010)
USA manglet legitimitet etter folkeretten til å gå inn i Irak. Derfor skapte de den. Masseødeleggelsesvåpen som USA visste Irak ikke hadde. Løgn og fusk og fanteri. En brilliant regissert kampanje, og USA bombet statsapparatet i Irak tilbake til steinalderen. Ifølge et britisk uavhengig byrå ble over 1 million irakere drept i denne krigen.

Irak handlet om olje, og om å bli kvitt en brysom Saddam Hussein som truet med å gå vekk fra petrodollar. Det siste kan ikke USA leve med, da vil USA gå konkurs. USA og Israel kan heller ikke leve med at andre stater blir store og velstående i Midt-Østen. Og når statene attpåtil har olje, da ser det ut som de ligger de tynt an.

Ifølge ex. CIA-asset Susan Lindauer i boken "Extreme Prejudice" var det før krigen allerede forhandlet frem en fredsavtale der Irak ikke bare la seg flat for USA sine krav for å få permanent slutt på de drepende sanksjonene (1,7 millioner døde barn og eldre i perioden1991 - 2003). Saddam Hussein tilbød til og med å gå av og innføre demokrati i Irak. Da George W. Bush kom til makten med bruk av valgfusk i 2000, lukket han døren til alle inngåtte avtaler. Han ville ikke ha bare litt av Irak sin olje, han ville ha alt sammen.

I dag vet vi at Irak-krigen var en forbrytelse, en terrorhanding, kanskje den største terrorhandling verden har sett på lenge. Ingen har blitt stilt til ansvar for forbrytelsen. I desember 2017 var det 5200 amerikanske soldater igjen i Irak.

Libya ("Operation Odyssey Dawn" 2011)
Ola Tunander har skrevet boken "Libyakrigen" (2018), der han dokumenterer grundig hvem, hvordan og hvorfor. For Muammar Gaddafi hadde vært en torn i øyet på USA i flere tiår, nå hadde også han planer om å gå vekk fra petrodollar og skape en gullbasert afrikansk valuta.

USA, Storbritannig og Frankrike fikk Qatar til å sende inn spesialsoldater væpnet til tennene i sine nye pickuper, de gikk rett i strupen på Gaddafi sin hær og på svarte libyere. Frankrike og Storbritannia var kåte etter oljen i Libya og gjorde avtaler med opprørerne om å få kjøpe olje ved å støtte dem i krigen.

Også Libya-krigen var basert på løgnaktig retorikk og bedrag. Verdenssamfunnet måtte gripe inn fordi Muammar Gaddafi angivelig drev med folkemord. Han skulle ha hentet inn afrikanske leiesoldater som slaktet folket, og han skulle ha bombet folket sitt med egne fly. Det var løgn, så godt og profesjonelt servert at verdenssamfunnet kjøpte den og grep inn. Den påfølgende krigen tok livet av kanskje 30.000 libyere, satte det velstående landet mange tiår tilbake i tid og førte til permanent destabilisering og elendighet.

Norge trakk seg ut av Libyakrigen etter måneder med bombing da det ble klart at målsettingen ikke var å "beskytte sivile" men å drepe Gaddafi og knuse hans regime ut fra årsaker som ikke holder mål. Da var det for seint. Dersom vesten skulle bidratt til å forhindre tap av sivile, burde de støttet Gaddafi mot opprørerne.

Syria (2011 - )
”Selv om enhver krig gjør bruk av løgner og desinformasjon, har den skitne krigen om Syria sett et nivå av massiv desinformasjon som verden aldri har sett maken til," skriver Tim Anderson i sin bok "The Dirty War On Syria". Han blir ikke nevnt av NRK, intervju med ham blir ikke vist på NRK.

Det var aldri noen borgerkrig eller folkelig opprør i Syria. Syria ble invadert av islamistiske grupper, opplært, utrustet og finansiert av USA, fra Qatar, Emiratene, Saudi-Arabia, Tyrkia og Israel. De invaderte byer og landsbyer, drepte offentlige tjenestemenn og tok folket som gisler.

Syria var et velregulert, sekulært land der Assad hadde bygget opp god velferd. Syria både har olje og var ønsket for en oljerørledning. Nå er Syria påført skader for 3200 milliarder kroner. Mens det nå er stuerent å kritisere USA for krigen i Libya, er det fy fy å si at USA holder på å ødelegge Syria. Ifølge Tanander, må Israel og USA rydde Syria av veien før de kan ta Iran. Den gamle planen som Wesley Clark avslørte fra 2001 følges slavisk, om enn noe forsinket.

Fire forbrytelser basert på løgn og bedrag
Det er slik i verden at et land ikke kan gå til krig mot et annet land uten å ha en legitim grunn, ellers er det en forbrytelse mot menneskeheten, i strid med folkeretten. USA skapte seg legitimitet. USA brukte sin kløkt til å lage seg grunner for å invadere og bombe. Og USA var så dyktige og gjorde det hele så elegant at de fikk med seg FN, NATO, Vestlige allierte og lille Norge. Mediene verden over siterte USA ensidig, uten å være klar over at de serverte løgn og bedrag.

 • "Afghanistan er skyld i terrorhandlingene mot USA"
 • "USA er mot narkotika"
 • "Krigen i Afghanistan skal hindre undertrykking av kvinner"
 • "Saddam Hussein har masseødeleggelsesvåpen"
 • "Saddam Hussein holder på å skaffe seg plutonium for å lage atomvåpen"
 • "Gaddafi myrder sitt eget folk"
 • "Gaddafi har hentet inn leiesoldater som voldtar og dreper sivile"
 • "Gaddafi bruker sine fly til å bombe folket sitt"
 • "FN må gripe inn i Libya før det skjer et folkemord som i Rwanda"
 • "I Syria pågår en borgerkrig der folket har reist seg mot Assad"
 • "Assad bomber sitt eget folk"
 • "Assad gasser sitt eget folk"
 • "Assad er den nye Adolf Hitler"
 • "De hvite hjelmene er en humanitær organisasjon"
 • "De hvite hjelmene fortjener Nobels fredspris"

Løgn etter løgn etter løgn. Støttet av norske medier og NRK. Uimotsagt.

Det går en ondskapens akse gjennom Washington
En stat som bomber, invaderer, dreper, som starter kriger UTEN legitim grunn, det er en terrorstat. Verken mer eller mindre. Og når USA designer, manipulerer og bedrar en hel verden med glitrende retorikk, da er USA en kriminell terrorstat og syk, syk, syk, langt inn i sjelen av staten. Dette er NATO's ledende nasjon. Dette er Norges nærmeste allierte. Dette er "våre venner", en stat som vi føyer oss etter og bøyer oss for i alt over alt. USA's onde venner er våre venner. Vi koser oss med Saudi-Arabia og Israel til vi blir klamme i hakket. Vi fordømmer dem som USA fordømmer, vi sanksjonerer mot dem som USA sanksjonerer mot. Fy Russland som annekterer Krim. Kjekke snille Israel som annekterer Jerusalem og okkuperer Palestina. Våre norske statsledere, militære og etterretning synes å være fullstendig komfortable med USA's ondskap.

Bedraget i mediene varer ved ...
Det norske samfunnet, politikerne og norske medier liker ikke at noen stiller spørsmål ved krigene. Derfor unnlater ganske enkelt de store avisene og NRK å ta opp denne problemstillingen. Det heter "fake news", å redigere virkeligheten slik at folket fortsetter å bli bedratt, å skjule sannheten.

Sannheten kan føre til at Jens Stoltenberg risikerer å bli stilt til ansvar for terrorbombing. Anders Behring Breivik blir som en uskyldig søndagsskolegutt sammenlignet med Jens Stoltenberg. I ettertid kan vi si "Oops, vi tok visst feil" eller "Vi ble forledet til å bli med på myrderiene", men det holder ikke. Man begynner bare ikke med massemord og terrorbombing uten å vite hva man holder på med. Da avventer man, utreder, snakker samme, henter informasjon. ABB er blitt dømt og satt i fengsel for sin terror. Nå venter vi på at Jens Stoltenberg blir det samme.

Iran er neste ...