Erna Solberg truer med å øke til 43 timers uke

(14. august 2018) "Hvis vi ikke skal kutte i velferden i framtida, må flere begynne å jobbe. Det er regjeringens viktigste jobb. Til sammenligning må normalarbeidstiden øke fra 37,5 timer til 43 timer i uka hvis sysselsettingsandelen holdes på dagen nivå", sa statsminister Erna Solberg (H) da hun innledet under Arendalsuka tirsdag ifølge nrk.no

Alternativt kan statsministeren gi jobbene i Norge til nordmenn, hive ut utenlandske vrak av noen vogntog, kutte slavekontrakter og annen faenskap og ikke minst: Begynne å beskatte selskapene igjen slik at staten får råd til å utføre nødvendig arbeid. Denne uttalelsen til statsministeren er et absolutt bunnmål, å gå banklengs inn i fremtiden.

Solberg advarer: Kan bli nødvendig med 43 timers arbeidsuke (nrk.no)


Regjeringen kutter 100 millioner i tannregulering

(10. august 2018) Mens regjeringen gir generøst til de rike, skal de nå kutte 100 millioner kroner i støtte til tannregulering til barn og unge. Igjen tar høyre fra de fattigste og lønnsmottakerne og gir til de rikeste. Vi gratulerer!


Kutt på 5 millioner rammer voldtektsofre

(26. juli 2018) Årets budsjett for Kontoret for voldsoffererstatning er redusert med fem millioner kroner, det er kutt på 20 % i budsjettene. Voldtektsofre og andre ofre for vold må vente lenger på erstatning. Blant dem som får forlenget ventetid som følge av regjeringens kutt, er Utøya-ofre. Som vanlig tar høyre fra de fattigste og lønnsmottakerne og gir til de rikeste.

Kutt rammer voldtektsofre


Staten vil spare 65 millioner på dårligere HIV-medisin

(26. juli 2018) Sykehusinnkjøp vil ta i bruk billigere legemidler til HIV-positive. Det betyr flere piller pr. dag, flere bivirkninger, dårligere tilbud, kort sagt: et skritt tilbake i kuttismens ånd. Som vanlig tar høyre fra de fattigste og lønnsmottakerne og gir til de rikeste.

Hiv-pasienter anbefales å bytte til billigere medisiner


Kutt: 300 millioner mindre i kilometergodtgjørelse

(26. juli 2018) Frekkheten kjenner ingen grenser. Nå kutter staten kilometersatsen for kjøregodtgjørelse med 5 %, fra 4,10 til 3,90 pr. kilometer. De gjør det ikke fordi det er billigere å kjøre bil. De gjør det for å få 300 millioner kroner fra arbeidsfolk for å dekke inn skatteletten til de rikeste som leker seg gjennom sine selskaper.

Politikerne tror de klarer å komme fra det fordi de bare tar litt her og litt der. Eller som Dag Sørås sier det: "Kuken glir så langsomt og forsekti inn i rævhållet dett at når du til slutt e fullstendig rævkjørt så e det som om kuken alltid har vært der." Dersom vi ikke sier STOPP kommer de bare til å fortsette og fortsette. Som vanlig tar høyre fra de fattigste og lønnsmottakerne og gir til de rikeste.

Mindre penger for å bruke bilen på jobb