Valgkuppene i USA 2000 og 2004
En godt bevart hemmelighet

Valgene i USA både i 2000 og 2004 ble kuppet. Du vet trolig ikke om det, fordi NRK og andre medier ikke liker å minne oss om det. Journalist Greg Palast fra BBC rapporterte om omfanget av kuppene i Florida i 2000 og kuppet i Ohio i 2004. Selv under sist valg da Trump tapte for Biden har NRK ikke nevnt kuppene i 2000 og 2004.

Begge steder ble valgfusket så godt organisert og så omfattende gjennomført at han fant det berettiget å kalle det for kupp. Hvis du søker på coup2k finner du mer. Flere av Greg Palast sine foredrag om kuppene ligger på youtube, og han har skrevet bøker om hva som skjedde.

Både i USA og her i Norge liker vi å fordømme valgfusk, spesielt når det gjennomføres i land vi ikke liker. Derfor er det forbløffende at kuppene i USA er så lite kjent. Selv i "pressefrie" USA ble BBC sine funn ikke publisert eller omtalt, og i dag finnes knapt en amerikaner som vet om noe kupp. Hva var det egentlig som skjedde?

To forskjellige teknikker ble benyttet. I Florida i 2000 strøk de folk fra listene over hvem som kunne stemme i områder der folk stemte på Al Gore (svarte og spansktalende kretser). I Ohio i 2004 fikk folk stemme, men stemmer fra svarte som stort sett stemte på John Kerry ble underkjent, forkastet og makulert før noen kunne kvalitetssikre resultatet.


Coup2k i Florida år 2000

Florida vippestat. Ved presidentvalget i år 2000 ble det tidlig klart at Florida ble vippestaten som ville avgjøre om George W. Bush eller Al Gore skulle bli president. Guvernør i Florida var George W. sin lillebror Jeb, som forøvrig senere har vært republikansk presidentkandidat.

"He promised to deliver!" Da prognosene gikk i Gore sin favør, ble Bush rasende og sa så en reporter hørte ham at det var umulig, hans bror Jeb hadde lovet å levere Florida til ham.

USA tillater ikke folk å stemme hvis de f.eks. er dømt for kriminelle handlinger. Derfor renser man datalistene som brukes i valget for folk som er dømt. Firmaet DBT ChoicePoint fikk i oppdrag å rense valglistene i 2000, til en pris av $2.317.800, langt over 10 millioner kroner, noe som var flere tusen prosent over de andre tilbyderne. Noen år før tok et annet firma $5.700 for akkurat samme jobben.

Tilsiktet og bestilt – og godt betalt for. DBT ChoicePoint utførte et arbeid angivelig i strid med kontrakten og uten kvalitetskontroll på en slik måte at resultatet ble veldig galt. I ettertid er det grunn til å hevde at dette var planen for å kuppe valget i Florida.

Floridas svarte innbyggere ble rasende. De var kjent for å støtte demokratenes Al Gore, trolig stemte hele 9 av 10 svarte på ham - ikke på Bush. Dersom man klarte å underkjenne stemmer i svarte områder, ville dette automatisk gi seier til Bush. Og det var akkurat det som skjedde. Man antar at rundt 150.000 urettmessig ble avvist og forhindret fra å stemme. De ble selvfølgelig rasende, og det ble et svært medieoppstyr. I ettertid kunne det se ut som om flere andre metoder også har vært benyttet parallelt for å manipulere valget i Florida. Noen ønsket åpenbart veldig sterkt at George W. Bush skulle bli president.

George W. Bush lå an til å tape valget. Enkelte av oss husker ennå oppstyret på TV rundt valget i 2000. Tilslutt måtte myndighetene gå med på manuell omtelling i Florida der stemmer som var uriktig forkastet ble tatt med. George W. Bush lå an til å tape valget i Florida og dermed tape presidentvalget i USA.

Høyesterett fikk stoppet omtellingen i siste øyeblikk. Republikanerne trakk i alle trådene de hadde tilgjengelig, og klarte til slutt å få høyesterett i USA til å stoppe omtellingen. Da var Bush sin ledelse redusert til noen hundrede stemmer. Dersom omtellingen bare hadde fortsatt en time til ville Al Gore vunnet presidentvalget i 2000.

I ettertid er det fremkommet opplysninger at den amerikansk konstitusjonen bare tillater senatet å beslutte stopp i omtelling. Hvis det er riktig, er farsen fullkommen.


Kuppet i Ohio i 2004

Nytt valg, ny teknikk for å kuppe. Republikanerne gjentok suksessen ved valget i 2004 i to andre vippestater, nemlig Ohio og New Mexico der George W. Bush lå an til å tape for demokratenes John Kerry. Det var Ohio som viste oss hvordan det ble gjort denne gangen. Denne gangen ble ingen avvist, ingen ble rasende, alt så ut til å gå etter boken.

Greg Palast fra BBC luktet lunten. I Ohio presenterte CNN en valgdagsmåling som viste at Kerry ville vinne valget. Da Bush likevel vant valget, slettet CNN sin første valgdagsmåling og la ut en ny valgdagsmåling som samsvarte med valgresultatet. Greg Palast fra BBC luktet lunten nok en gang, og tok første fly til Ohio for å undersøke.

Valgdagsmålingene som ikke stemte. En valgdagsmåling regnes som temmelig nøyaktig, man spør dem som kommer ut fra valglokalet hva de faktisk har stemt. Valgdagsmålingen viste oss at John F. Kerry var valgets klare vinner. Men noen timer senere dukket det opp en ny valgdagsmåling som viste at George W. Bush vant valget.

I Ohio ble 3.600.380 avgitte stemmer forkastet. Over tre og en halv millioner stemmer. ble ikke talt opp men forkastet som ugyldige, og senere makulert før noen kunne kontrollere dem. Dette var stemmer som i hovedsak støttet John Kerry. Begrunnelsen skulle være at mange svarte velgere ikke klarte å fylle ut valgkortet riktig.

CNN's valgdagsmåling bekreftet fusket. Det morsomme er at hvis vi ser på de to valgdagsmålingene til CNN, viser antallet forkastete stemmer at den første valgdagsmålingen var korrekt. Forskjellen på de to målingene beviser forskjellen mellom avgitte og godkjente stemmer i Ohio. Det var helt sikkert ikke dette CNN ønsket å bevise ved å lage en helt ny valgdagsmåling som passet til valgresultatet.

En våken seer trykket PrintScreen på PC’en sin. Derfor har vi den dag i dag begge de to forskjellige målingene og kan bevise valgfusket som ble gjennomført.


Valgdagsmålingen til CNN fra Ohio:

"Korrigert" valgdagsmåling:


Hvem sto bak kuppene i 2000 og 2004 ?

Dette er det ubehagelige spørsmålet. Hvem sto bak? Hvem var ansvarlig? Det var ikke George W. Bush som ønsket makt, han ble hanket inn fordi han var en nyttig nikkedukke, han var en alkoholiker uten prinsipper de hadde tørket opp, velegnet til en slik jobb. Han tilbrakte første året frem til 11. september 2001 stort sett med å spille golf.

Sentralt blant disse "haukene" i amerikansk politikk var Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Larry A. Silverstein, Carl Rove, Rudolph Giuliani, Lewis Libby og John Ashcroft for å nevne noen.

Maktmennene bak George W. Bush og 9/11
Project for the New American Century, sept. 2000

Lederen var utvilsomt visepresident Dick Cheney, av mange betraktet som den reelle presidenten i USA. Det var Dick Cheney som regjerte i Det hvite hus under 11. september 2001 mens George W. Bush var stuet vekk på en barneskole i Florida sammen med verdenspressen. Dick Cheney kjørte ut politikken til haukene som var planlagt i flere år før 11. september 2001, en politikk som involverte å skape et påskudd for invasjon av Afghanistan og Irak.

Det vi vet helt sikkert er at ingen er noensinne etterforsket eller anmeldt for kuppene. Fortsatt er det ingen som vil reise spørsmål ved kuppene eller avsløre dem som sto bak og la dem stå til rette for sine ugjerninger, knapt nok snakke om dem. Dette alene beviser hvor høyt oppe de skyldige har sittet.


Hvorfor gikk de til det skritt å kuppe valgene ?

Svaret er makt. Noen trengte makt til å utbre sin politikk, en politikk som innebar krig mot Afghanistan og Irak og flere andre land. Politikken var utformet i skrivet til PNAC (The Project for the New American Century), bl.a. å skape et "nytt Pearl Harbor", sitat: "the process of transformation ... is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Harbor."

For å få til dette, måtte de få Dick Cheney i (vise)presidentstolen med reell utøvende makt. Det som er helt sikkert er at de fikk sitt Pearl Harbor. De fikk sine kriger. De har bistått med å utbre det amerikanske imperiet. Samtidig har de kostet USA 10 - 15 billioner dollar, kanskje det største røveriet av et folk i verdenshistorien.

USA planla å angripe 7 land. Den amerikanske 4 stjerners generalen og senere presidentkandidat Wesley Clark fortalte at han rett etter 11. september 2001 fikk høre at USA planla å angripe 7 land. "US will attack 7 countries in 5 years. Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and Iran." Sitatet er fra offiser i Pentagon , gjengitt i Clark sitt foredrag fra 2007. Det bør bekymre oss når en tidligere general går ut og sier at Wolfowitz og Cheney og Rumsfeldt var med på et "policy-kupp" med målsetting å destabilisere Midt-Østen.

General Wesley Clark: "US will attack 7 countries in 5 years. "


Annet stoff om emnet:

Foredrag av Greg Palast om 2004
2000 Presidential Election - dokumentaren om valget i Florida
"If they count the votes it will prove they didn't win"