Exit Osama Bin Laden ? (04. febr. 2012)

Fem år siden USA's president fikk Osama Bin-Laden henrettet

(2. mai 2016) Årene etter 11. september 2001 uttalte FBI at de ikke hadde bevisgrunnlag til å arrestere eller tiltale Osama Bin-Laden for noe som helst etter terroranslagene. Likevel går USA's president Barack Obama og får mannen henrettet uten lov og dom. Enkelt, ubyråkratisk, mange mener rettferdig, helt i tråd med den "rettsstat" USA har blitt. Men president Barack Obama har ingenting å være stolt av dersom det var dette som skjedde, noe som betviles.

Nå vet vi at George W. Bush hadde et nært forhold til Bin-Laden familien, og at 15 av de 19 terroristene var fra Saudi-Arabia. Osama Bin-Laden (også fra Saudi-Arabia) ble i sin tid opplært og utrustet av CIA, og det kan være grunn til å tro at han fortsatt hadde en rolle i tråd med sitt hjemland og deres allierte USA, en rolle som har bidratt til å legitimere to kriger USA var svært interessert i, og gjennomføre en kontroll og overvåking av amerikanere uten like. Dermed blir reportasjen i NRK en del av et skuespill som verden skal lete lenge etter å se maken til. Vi gratulerer.

Obama frykta bin Laden-angrep ville slå tilbake på USA (nrk.no)


Osama Bin Laden ble dumpet i havet i den arabiske gulf den 2. mai 2011 midt på dagen lokal tid. Han ble "gravlagt" ifølge Islamsk lov, svøpt i hvite klær, etter en vakker liten seremoni som varte 45 minutter ombord på USS Carl Vinson. Ifølge offisielle amerikanske kilder, var "ingen andre alternativer tilgjengelige". Denne rørende respektfulle behandlingen står i sterk kontrast til den respektløse behandlingen Saddam Hussein fikk da han ble tatt. Man skulle ikke tro det var USA's verste fiende som ble begravet.

Fanget og drept i Abbottabad. Natt til 2. mai slo amerikanske styrker til mot en eiendom i Abbottabad rett utenfor Pakistan Military Academy Kakul. Fra to stk. Blackhawk helikoptere som fløy fra flybasen Tarbela knappe 7 mil fra Abbottabad gikk mannskaper fra US Navy SEALs til aksjon. Etter en liten skuddveksling, skal Osama Bin Laden ha blitt skutt og drept, og liket ble tatt med i et av helikopterne.

Intet fotografisk bevismateriale er offentliggjort. Husker du når Saddam Hussein ble tatt? Det var timer med krystallklare fotos og videoer, og absolutt ingen tvil om hvem som endelig var tatt. Derfor er det påfallende å konstatere at det eneste offentligheten har "fått", er noen videoer og fotos fra "kampens hete" som er så dårlig at de i realiteten ikke beviser noe som helst.

Liket av Osama Bin Laden var i amerikansk "varetekt" i minst 12 timer.
For selv om selve operasjonen kan ha vært hektisk, hadde amerikanerne liket først i helikopteret, seinere trolig tilbake på Tarbela flybase, deretter overført til annet fly for å bli flydd 200 mil til den Arabiske Gulf og bli lastet om på et krigsskip før liket etter nødvendig klargjøring ble dumpet i havet. Det har altså vært rikelig anledning til ta krystallklare bilder i godt lys som kunne vise at rett mann var drept. Men fra alle disse operasjonene er det ikke offentliggjort et eneste bilde eller video. Det gir grunn til å spørre seg om slike videoer finnes og om det i det hele tatt er noe sannhet i denne historien.

Hva kan ha skjedd ?

Noe stinker her. Det er enfoldig å tro at en slik operasjon er gjennomført uten ugjenkallelige bevis på at mannen ble skutt og drept. Tatt i betraktning hvordan USA tidligere har manipulert informasjon av særdeles grovt kaliber, kan det samme ha skjedd her, derfor må det reises noen spørsmål.

Vi vet endel ting om Osama Bin Laden.

 • Han ble opplært og trent av USA og CIA (Denne siden av hans bakgrunn er i ferd med å bli fjernet på internett)
 • Han ble i sin tid utstyrt av USA og CIA
 • Den søkkrike Bin Laden-familien i Saudi-Arabia har masse sterke bånd til republikanske topper i USA
 • Medlemmer fra Bin Laden-familien satt i møte med Carlyle Group i Washington den 11. september 2001
 • De fra Bin Laden-familien som var i USA ble samlet og flydd ut av landet etter 11. september 2001 mens det ennå var flyforbud, og uten å ha blitt stilt et eneste spørsmål av FBI
 • Osama Bin Laden lå på det amerikanske sykehuset i Dubai mellom 4. og 14. juli 2001 (kronisk nyresykdom. Dialyse?)
 • Her fikk han besøk av lokal leder av CIA - mens han var en av verdens mest ettersøkte menn
 • 10. september 2001 lå Osama Bin Laden på Pakistani Military Hospital i Rawalpindi i Pakistan, hvor han trolig lå den 11. sept.
 • Osama Bin Laden nektet for at han sto bak 11. september. USA fikk verden til ikke å vise filmsnutten fordi "videoen kunne inneholde et skjult budskap".
 • Osama Bin Laden var opprinnelig det eneste viktige påskuddet for å invadere Afghanistan
 • Å "ta" Osama Bin Laden var et viktig påskudd for USA for å bli i Afghanistan
 • Etter 11. september 2001 "fant" amerikanske styrker en video i Afghanistan der en åpenbart falsk Osama Bin Laden tar ansvar for terroren.
Uavklarte alternativer. Da er det tid for spekulasjoner. For dersom drapet av Osama Bin Laden er et skuespill, kan følgende ha skjedd:
 1. Osama Bin Laden var ferdig med jobben sin for USA, og nyter nå sin alderdom hjemme hos familien i Saudi Arabia.
 2. Hans sykdom krevde tettere oppfølging, han er nå i privat og profesjonell pleie på hemmelig sted.
 3. Osama Bin Laden døde en naturlig død og USA hadde bruk for en reklame-jippo
Det er i så fall ikke første gang USA lurer verden ...
Fra Nobelpris-vinner Harold Pinter sitt Nobelforedrag i 2005:
  "Hundreds of thousands of deaths took place throughout these countries ... and they are attributable to American foreign policy. The crimes of the United States have been systematic, constant, vicious, remorseless, but very few people have actually talked about them. You have to hand it to America. It has exercised a quite clinical manipulation of power worldwide while masquerading as a force for universal good. It's a brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis."
From the Nobel Lecture by Harold Pinter (1930 - 2008), read it all here
The video of Harold Pinter holding his Nobel Lecture in 2005 (nobelprize.org)