Redaksjonelt
2021: sidene revideres
Etter opprettelsen av hvamenerpartiene.com i 2004, ble data stort sett samlet inn fortløpende og publisert i rekkefølge. Dette har gitt et interessant historisk arkiv i flere saker, som gjør det mulig å følge en sak over lang tid.

Samtidig blir nå mye gammelt og uaktuelt stoff sakset vekk slik at sidene får en bedre nyhetsprofil og gjerne viser flere sider av sakene.

Målsetting
Dette nettstedet fokuserer på verdispørsmål og aktuelle saker innen pågående samfunnsdebatt. Noen av de sakene som tas opp her, vil du ikke finne i aviser og på TV. Spørsmål om å belyse om amerikanske baser i Afghanistan sammenfaller med planlagt rørledning er en typisk slik sak. Enkelte saker blir tatt opp av andre medier lenge etter at vi har startet å omtale dem her. Nettstedet har en bred lesergruppe også utenfor landets grenser.

Takk til alle som sender inn tips, linker til aktuelle saker, korreksjoner, innlegg osv. Uten slike tips ville ikke dette nettstedet fungert.

Synes du sidene er viktige eller interessante ? Legg ut en link på ditt nettsted eller i sosiale medier og mail link til venner og bekjente !
Ønsker du bruke materiale ? Ta gjerne med en link eller henvisning til siden du henter fra.
Ønsker du gi ros eller ris ? Mail oss og fortell hvordan du mener sidene kan bli bedre!

  • her kan alle komme med nye saker
  • her kan alle komme med opplysninger eller innlegg til eksisterende saker
  • her blir sakene stående - noen saker har historikk tilbake til 2003
  • vi har stort sett gitt opp å få kommentarer fra politikere og partier
Vi trykker gjerne saker eller innlegg anonymt, men ønsker å vite hvem som har sendt det inn. Redaksjonen tar seg rett til å forkorte innlegg.

Det kan forekomme saksopplysnings-feil på disse sidene eller på sider det henvises til. Alle inviteres til å komme med korreksjoner, forslag, argumenter, innlegg osv. slik at sakene kan fremstilles mest mulig korrekt. Det kan også forekomme at bilder funnet ute på internettet kan være beheftet med copyright. Dersom du har rettigheter til noe materiell og ønsker at vi skal trykke opplysninger om opphav, eller du ønsker dette fjernet, vennligst ta kontakt på mail.

redaktør / webmaster
mail: tips at hvamenerpartiene.com
91 37 11 10
Svartedalsveien
5305 Florvåg
NORWAY

Denne siden er hostet hos UNIWEB
      HTML teksteditor / Sjekk HTML-kode