X   

<< Januar 2024

Desember 2023

November 2023 >> 

Med Israel Mot Ytringsfrihet - prosjekt 10/7

29. des. 2023 (grafikk: skjermdump fra intervjuet)

Prosjekt 10/7: Israel vil svinebinde ytringer som kritiserer Israel ? enda et skritt på en meget farlig vei å gå, utført av et djevelsk sykt og kriminelt regime.

USA, og muligens resten av verden, har sett et nytt prosjekt hvis navn spiller på 9/11, det heter 10/7 etter 7. oktober 2023. I dette prosjektet vil tilhengere av Netanyahu bringe kritikk mot Israel til taushet. Folkene bak 10/7 begrenser ytringsfrihet til å si pene ting om Israel.

For dem er all kritikk av Israel er enten identisk med fornektelse av Holocaust eller antisemittisme, og all kritikk må drepes i fødselen.

På Harvard universitet i USA gjør de det slik: De studentene som sier at drepingen av palestinere på Gaza må ta slutt, får sitt foto og navn på en svær plakat utplassert på biler som kjører rundt i byen. Navnene deres blir også publisert på lister som sendes til alle større advokatkontorer i USA slik at juss-studentene aldri vil få seg noen jobb eller praksis der.

Bak 10/7 står seks, syv jødiske organisasjoner, pluss selvfølgelig AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) som finansierer og fører krig mot folk i USA som stiller seg kritisk til Israels forbrytelser mot palestinerne. Organisasjonene har enorm politisk makt og har kjøpt mange av representantene som er valgt inn i styre og stell.

Det gikk så langt at representantenes hus 5. desember vedtok en lov som inneholder formuleringen «anti-Zionism is antisemitism», å kritisere staten Israel er det samme som å forfølge jøder. Denne nytalen må unektelig kjennes litt rart for de jødene som kritiserer Israels fremferd og ønsker fremme en annen og fredeligere politikk. Vi ser noe av det samme her på berget.

Norske politikere vil ikke utvise israelske diplomater, eller innføre sanksjoner og boikott mot Israel. Slik bidrar de til stilltiende å akseptere og opprettholde folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrorisme.

USA forsøker ikke å skjule at Israel formulerer politikken til USA i denne saken. Norge forsøker å skjule at norsk utenrikspolitikk bestemmes av USA.

10/7 er en farlig vei å gå for ethvert sivilisert samfunn, dette er symptomer på alvorlige mangler i samfunnet de oppstår i. Resultatet er sensurering, overvåking av meninger, slutt på ytringsfrihet, historieomskriving, innføring av sannhetsministerium og sosial belønning av de som oppfører seg rett.

Judging Freedom intervjuer Phil Giraldi 13 min 50 sek ut i videoen


Kristin Clement med skjult agenda på Dagsnytt 18 ?

23. des. 2023 (grafikk: fra dagsnytt 18)

"Har vi så mange lover og regler i samfunnet at det blir umulig å overholde alle?" spør Kristin Clement, daglig leder i Cifita i Dagsnytt 18 den 20.12. Spesielt nevner hun arbeidsmiljøloven, som ofte brytes av stat og kommuner. Nok er nok, nå må verden bli enklere å forholde seg til.

Så er det en liten sak hun ikke nevner. Den heter EU.

For dem som liker folkeavstemminger, er språket i EU så vanskelig å forstå at da Irland sine 4,2 millioner innbyggere stemte over EU-traktaten, hadde knappe 250 av dem lest verket og ikke engang 25 av dem hadde forstått det de leste.

Den såkalte Aquis communautaire, en monstrøs samling normer som ikke noe menneske noen gang har lest, omfattet i 2011 over 150.000 sider. Aquis er juridisk bindende for alle medlemsland. Unionens lysningsblad veide i 2005 mer enn et tonn. Interesserte kan henvende seg til EUR-Lex, juridisk databank med gratis innsyn i samtlige av EU sine lover, i 2011 med 1.400.000 dokumenter. Hvis du leser 100 dokumenter for dagen, tar det 38 år å lese dem. Da vil du oppdage at for hvert dokument du har lest, produseres det to nye.

Kristin Clement er FOR et EU med sine kaotiske lover og regler på næringslivet sine premisser, men MOT norske regler som legger gode føringer for arbeidsforhold og arbeidsmiljø. Har hun en agenda som ikke dreier som om antallet lover, men HVILKE lover hun liker og ikke liker? Da kan hun være ærlig og si det.


Den israelske kvisen på sivilisasjonens rumpe

17. des. 2023 (grafikk: skjermdump fra Dagsrevyen 11. des.)

Israel har ambisjoner til å bli en stor stat som inkluderer både Gaza og Vestbredden og kanskje mer enn det. Det er bare ett problem: det bor andre folk der.

Palestinerne står overfor en enorm overmakt, for jødene regner seg som Guds utvalgte folk, og etter holocaust har jødene ifølge Golda Meir rett til å gjøre akkurat hva de vil. Og det gjør de. De sparker inn dører i palestinske hjem på Vestbreddden om natten, jager vekk dem som bor der og stjeler eiendommene deres. De fengsler palestinere over en lav sko uten lov og dom. De trakasserer palestinere i alle sammenhenger. Og nå flatbomber de Gaza. Hva er det som skjer?

Svaret er enkelt: Palestinere er ikke mennesker slik israelere er det. Derfor har de ikke rettigheter som mennesker, derfor er det ikke nødvendig å behandle dem ifølge internasjonale konvensjoner, derfor kan man bruke ord som «udyr» eller «skadedyr» eller andre ord som begrunner hvorfor de må tilintetgjøres. Derfor kan Israel forsvare sin apartheid-stat der jøder og palestinere behandles ulikt, og derfor kan regimet i Israel utslette palestinerne når de protesterer mot urett begått av Israel.

Israel er den eneste okkupasjonsmakten i historien som fremstiller seg selv som offeret, endatil som det eneste offeret i en konflikt. Okkupantene sier i sin nytale at «de har rett til å forsvare seg» mot motstand fra dem de okkuperer, og kan derfor nådeløst og brutalt knuse alt palestinerne har bygget opp i sin lille konsentrasjonsleir. Sterke ord brukes om Israels krig: folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrrorisme (Paven serverte det siste). Det er utført med amerikanske bomber, ammunisjon, våpen, støtte og penger, og dermed er USA delaktig i forbrytelsene.

Mot slik behandlingstrengende og djevelske ideologi skulle man tro at vesten ville sagt stopp for lenge siden. Vesten kunne utvist israelske diplomater, fordømt handlingene, iverksatt full boikott og tatt skritt for å anerkjenne Palestina som stat og blitt enige i FN for å støtte de svakeste i konflikten. Men det vil ikke vesten. Årsaken er enkel. USA, som sitter med nøkkelen her, lider av noe av den samme galskapen. Norge og flere andre land underkaster seg USA istedenfor å kjempe for det som er rett. Derimot var Vesten lynrask med å utvise over 100 russiske diplomater og iverksatte sanksjoner etter et angivelig drapsforsøk på Skripal.

Representantenes hus vedtok 5. desember i år en resolusjon som fordømmer antisemittisme i USA. Den inneholder formuleringen «anti-Zionism is antisemitism». Denne Orwell?ske nytalen innebærer at kritikk av staten Israel er det samme som jødeforfølgelse, noe som er helt feil. Formuleringen rammer også alle de jødene som nå kritiserer staten Israel.

Det er viktig å forstå at i Israel som i USA er den ekstreme politikken styrt av noen få ganske gale mennesker, og at de fleste av folket begge steder har et høyverdig menneskesyn basert på sunne, fredelige, demokratiske verdier. Det triste er at folket ikke blir hørt, verken i Israel eller i USA. Råttenskapen vi ser i ledelsen på begge steder gir ingen grunn til å håpe på endring, det mangler både vilje og evne. Derfor kan konfliktene både i Israel og Ukraina eskalere, inntil resten av verden dras med i en større krig.

Det Norge kan gjøre den dag i dag er å droppe tåkepratet og anerkjenne Palestina som stat, utvise israelske (og gjerne et par amerikanske) diplomater, og iverksette full boikott av Israel. Dersom mange nok andre land gjør det samme, vil det bli fred på Gaza og kanskje Israel kan «avnazifiseres». Det vi ser i dag er bare ikke holdbart.

Å IKKE reagere er det samme som å anerkjennen at Israel har rett til folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrrorisme. Jonas Gahr Støre, gjør jobben din !

Utenriksminister Espen Barth Eide har sett dette problemet i reportasje om dobbeltmoral på nrk.no. Dessverre har han ikke klart å følge opp ordene med handling. Dobbeltmoralen vår er jo avhengig av hvilke land USA hegner om og hvem de driver kampanje mot.

Vesten kritisert for dobbeltmoral (nrk.no)


USAs president er en massemorder

15. des. 2023 (grafikk: fra video)

Professor Jeffrey Sachs viser igjen at han er en fredspris verdig. USA kan få slutt på masesmordene på Gaza på et øyeblikk, men gjør det ikke. USA kan kreve en tostatsløsning for Israel og Palestina, men gjør det ikke. Istedenfor sender USA stadig nye forsyninger med bomber og våpen som brukes av Israel til folkemord. Dette gjør Biden delaktig.

Intervjuet fra i går oppsummerer galskapen og ondskapen til Israel (NB: ikke til jødene, for mange jøder er imot massedrepingen som Israel nå gjennomfører), og galskapen til USA, makten som i praksis styrer vår utenrikspolitikk. Jeffrey Sachs er som alltid krystallklar, saklig og lett å følge. Det er pussig at et land med så mange flotte mennesker bare har idioter som presidentkanditater.

DET GÅR EN ONDSKAPENS AKSE GJENNOM WASHINGTON


En "historisk" dag ?

13. des. 2023 (grafikk: fra NRK TV)

Norge har fått statsbesøk som det står klasse av: Zelensky har kommet for å tigge mer penger og våpen. Han trenger begge deler. Men det er et par saker som tones ned i besøket.
 • Dette er ikke Ukraina sin krig, den er designet og gjennomført av USA
 • Ukrainas massive korrupsjon kan ha rammet opp til 70 % av alle våpen og pengegaver
 • Zelensky avviste MINSK 2 avtalen som kunne gitt fred, etter påtrykk fra USA og UK
 • Ukraina er snart tom for våpen, ammunisjon, penger og soldater som kan kjempe
 • Ukrainas befolkning og artillerivåpen er sterkt underlegne mot russerne
 • Uavhengige eksperter sier at Ukraina allerede har tapt krigen
 • Zelensky er desperat og evner ikke lenger å se realitetene i øynene
 • Norge og Vesten kan med sine "gaver" bidra til å holde liv i krigen litt ekstra
 • En falsk "hendelse" kan trekke NATO inn i krigen, noe som fører til verdenskrig


Politikske reaksjoner mot massemordere

10. des. 2023 (grafikk: utsnitt av foto fra Free photos) Artikkelen "Politiske reaksjoner" er skrevet av Reidar Kaarbø, redaktør her på hvamenerpartiene.com, først publisert på ArgumentAgder.

 • Russisk drapsforsøk på Skripal: over 100 utviste russere hvorav en fra Norge
 • Saudi Arabias bestialske drap av Kashoggi: ingen utvisninger
 • Israelsk folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser og massemord: helt OK
 • Norske politikere underkaster seg sin store hersker USA.

Politiske reaksjoner (argumentagder.no)


Gideon Levi svinger pisken over Israel

10. des. 2023 (grafikk: skjermdump fra videoen)

 • Jødene er Guds utvalgte folk
 • Det er Israel som er offeret i konflikten, ikke palestinerne
 • Etter Holocaust har jødene rett til å gjøre hva de vil
 • Palestinerne er ikke mennesker og har derfor ingen rettigheter
 • Israel er, og har alltlid vært, en apartheid stat

Gideon Levy live i 2015, på Youtube
Talen oversatt til norsk i pdf format


Professor Sachs, god nok for FN's sikkerhetsråd (UNSC), ikke god nok for NRK

8. des. 2023 (grafikk: fra direktesending av et møte)

Professor og internasjonal rådgiver Jeffrey Sachs er ved flere anledninger invitert til UNSC for å holde vitnesbyrd i forkant av resolusjoner som krever spesiell fagkunnskap eller informasjon som medlemmene av rådet ikke nødvendigvis besitter. Hans krystallklare argumentasjon, evne til forståelig fremstilling og innsikt i mange historiske begivenheter, gjør ham til en ettertraktet person for UNSC.

Han er ikke intervjuet av NRK i forbindelse med Ukraina eller Gaza, og vil trolig heller aldri bli det. Han sier tingene som de er, og det blir for problematisk for NRK. Her er oversikt over vitnesbyrd han har holdt for UNSC ifølge Google sin Bard (AI):

 • 2003: Fattigdom og konflikt
 • 2004: Klimaendringer og konflikt
 • 2005: Afrikas utvikling
 • 2006: Haitis humanitære krise
 • 2007: Den globale finanskrisen
 • 2008: Den syriske borgerkrigen
 • 2023: Klimaendringer og konflikt
 • 2023: Ukraina og mulighet for fred
 • 2023: Hvorfor UNSC må etterforske Nord Stream

Dette nettstedet har lenket opp mange utvalgte foredrag eller intervjuer med Jeffrey Sachs, det er bare å bla seg tilbake i "tidligere saker" nederst, eventuelt kan du gå til Youtube og søke ham opp. NRK har fått beskjed om at dette er en lærd person som er verdt å høre på. Dessverre står han på USAs liste over personer med uønskede meninger som må forties. Derfor finner du ham bare på youtube og alternatative nettsteder.


Utvis diplomatene til det Israelske morder-regimet NÅ

6. des. 2023: Da Skripal ble forsøkt forgiftet angivelig av russerne, ble 153 russere utvist fra Vesten inklusive Norge slik man gjør etter en alvorlig hendelse. Israel bedriver folkemord, etnisk rensning og krigsforbrytelser av en alvorlighet som LANGT overgår drapsforsøket på Skripal.

Jeffrey Sachs: USA er delaktig i folkemordet på Gaza

Roger Waters om Israel, Palestina og Gaza

5. des. 2023 (Grafikk fra intervjuet)

Det er alltid like godt å se de gamle heltene stå for tydelige verdier.
Intervjuet ble lagt ut på youtube i dag ca. kl. 17:30

Særlig vi som bor i et land der politikerne ikke evner snakke klart, eventuelt er så korrupte at de ikke vil snakke klart, trenger å fokusere på tydelige og helstøpte mennesker. Semtidig blir vi litt forbløffet over at Israel forsøker stoppe konsertene hans, fordi Israel ikke liker meningene hans. Ikke helt det man forventer av noe som utgir seg for "demokrati".

Intervjuet med Roger Waters (youtube 21 minutter )


Anmeldelse av dokumentaren "The New Corporation"

1. des. 2023 (Grafikk fra trailer)

Redaktøren for dette nettstedet har skrevet en anmeldelse av dokumentarfilmen "The New Corporation" fra 2020 som er en oppfølger til "The Corporation" fra 2003. De store multinasjonale selskapene ønsker å fremstå som samvittighetsfulle, bevisste og ansvarlige, opptatt med å gjøre verden til en bedre plass. Dessverre er dette en løgn, deres fokus er først å fremst på tjene penger for deres eiere. Og denne grådighetsøkonomien tar livet av oss.

Dette er en viktig film, så viktig at norsk etterretning bør se på disse selskapene som ondsinnede terrororganisasjoner som vil overta verden. Mest skremmende er at politikerne ikke ser noen problemer, og elsker å drikke champagne med de rike og mektige.

NRK skal ha vist filmen i 2020 (ifølge usikker kilde) og er nå anmodet om å vise den på ny på grunn av høy aktualitet. Svar: takk for forslaget ? vi skal se på saken.

Les anmeldelsen i Argument Agder
Se dokumentarfilmen "The New Corporation"
Offisiell trailer til "The New Corporation"


<< Januar 2024

   X   

November 2023 >>