X   

<< Mars 2024

Februar 2024

Januar 2024 >> 

Støre og Barth Eide vil fortsatt IKKE ...

 • Godkjenne den palestinske staten
 • Sende Israels ambassadør hjem
 • Iverksette sanksjoner mot Israel
 • Iverksette full boikott av Israel
 • Uttrykke støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ
 • Utestenge Israel fra MGP
29. febr. 2024, rev. 01.03: Dødstallene på Gaza har passert 30.000. Etter over 4 måneder med massedrap, har regjeringen ennå IKKE iverksatt boikott av Israel.
DET ER IKKE SLIK MAN BEHANDLER REGIMER SOM SLAKTER FOLK

Dette nettstedet har mange ganger påpekt at norske reaksjoner vitner om politisk korrupsjon og overstyring av USA. Mangelen på reaksjoner er usiviliisert, uansvarlig og uakseptabel, og ikke forankret i folket. Israel setter ut i livet en politikk som verden ikke har sett maken til siden Adolf Hitler, som muligens vil pådømmes som folkemord, og våre politikere gjør ikke jobben sin.

Israelske soldater plaffet ned folk i matkø. 112 drept og 760 såret

Natt til fredag blokkerte USA en uttalelse til FNs sikkerhetsråd, som ville ha gitt Israel skylden for hendelsen. Hvordan tror du USA ville reagert dersom Russerne hadde skutt 112 ukrainere i matkø?


Nuland har konkrete planer om å knuse Russland

28. febr. 2024:
Det største neo-konservative uvesenet verden har sett, Victoria Nuland, har flere "overraskelser" i bakhånd. I denne videoen sier hun mellom 8:43 og 9:26: "Putin faces some nasty surprizes this year" som resultat av støtten fra USA, og Nuland vet hva som skal skje. (lenken skal sette direkte til klippet)

Victoria Nuland husker vi fra kuppet i Kiev i 2014, da hun skrøt av at USA hadde investert 5 milliarder dollar i regimeskifte. Hun ble fersket da hun før kuppet på telefon diskuterte hvem som skulle være med i den nye regjeringen etter kuppet, og ikke visste at samtalen ble tatt opp og publisert.

Dette er utysket som skapte krigen i Ukraina

6. mars kom gladmeldingen at hun går av


Ser vi en "anti-Russland-kampanje" ?

27. febr. 2024:
«Anti-Russland» (parallell til Anti-Taliban fra 1996) er mitt navn på det som kan være en kampanje med målsetting å nedkjempe russerne, dele opp landet og forsyne seg av alle godbitene. Kampen utspiller seg dels i storpolitikken, økonomien, diplomatiet, media og på slagmarken i Ukraina med USA, EU og NATO mot Russland.

Vesten behandler sine venner og fiender dramatisk forskjellig, og Russland er fiende.

Les saken her

US Air Force medlem tente fyr på seg selv

27. febr. 2024 (grafikk: fra Bushnell sin video):

Aaron Bushnell, 25 år, i aktiv tjeneste i USAs luftforsvar, tente på seg selv utenfor den israelske ambassaden i Washington i forgårs for å protestere mot USAs aktive deltakelse i folkemordet på Gaza. Rest In Peace, Aarong Bushnell.

Han tok opp en video av seg selv der han forklarer at han ikke lenger vil være delaktig i folkemord mens han gikk til ambassaden, deretter helte han bensin over seg og tente på. Han sier at han skal til å gjøre en ekstrem handling, men for folket i palestina er det ikke ekstremt i det hele tatt. Mens flammene står opp, roper han sine siste ord: "Free Palestine!" før han faller om i et flammehav. Det kom raskt hjelpepersonell til stedet, men Bushnell ble erklært død en time etterpå.

De store avisene i USA tok inn en notis om hendelsen UTEN å ta med hvorfor han gjorde det, dermed fikk ikke folk vite om hans budskap eller settingen for handlingen. BBC derimot tok med hele hans budskap. NRK hadde en liten notis på nyhetsfeeden som tok med at han ropte "Free Palestine" mens Dagbladet og VG har presentert en større sak.

Det er tragisk, men forståelig, at noen ikke finner noen annen vei ut av denne galskapen enn å protestere på denne måten, mens resten av verden bare prater, prater, prater.

Se redigert video på youtube her


BOIKOTT ISRAEL NÅ !!!

24. febr. 2024 (grafikk: KI): "Etter holocaust kan Israel gjøre hva de vil," sa Golda Meir. Og det gjør de. Israel er mester i å snu seg som flagget etter vinden, de inngår gjerne "avtaler", men er mester i å gå fra dem. Israel tror de er Guds utvalgte folk, og i sin blasfemi tillegger de sin Gud en djevelskap som verden ikke har sett maken til. Israel kaller motstandsbevegelsen Hamas for en terrororganisasjon, og seg selv som et uskyldig offer tiltross for å være et brutalt terror-regime.

Her nytter ikke prat eller "forhandlinger", selv fra amerikanske politikere som har mottatt mange millioner dollar i korrupsjon, eller "Friends of Israel" i the Labour party i Storbritannina som er kjøpt og betalt, eller hos "Israels venner" blant korrumperte norske politikere som ingen vil etterforske. For Israel er forhandlinger det samme som å forlenge galskapen en stund til.

Israel har så langt sluppet unna de groveste forbrytelser vi kan tenke oss, utført i full åpenhet og med vestlige lands støtte eller mangel på normale tiltak som boikott. Jødiske aktivister som Gideon Levi bønnfaller oss om å boikotte, han sier det er det eneste som kan stoppe Israel.

Det mangler ikke folkelig forankring for boikott, dobbelt så mange er FOR boikott som MOT boikott. Så langt har Espen Barth Eide, trofast USA-venn (CIA-agent?) og lojal mot Israel (Israels-venn?) gått mot boikott. (Det ser ut til at Israelsvennene på Stortinget hovedsaklig består av representanter for Krf og Frp.)

La det være helt klart: USA er en aktivt deltakende part i folkemordet på Gaza, og må stilles til ansvar for sine handlinger. For Norge er det riv ruskende galt å følge USA eller Israel i denne galskapen.


Norske våpen dreper barn på Gaza

20. febr. 2024 (grafikk fra Nammos hjemmesider)

I dag figurer rykter om at våpen fra Kongsberg brukes av Israel til å bombe Gaza og ta livet av palestinske barn. Hvis det er hold i disse groteske påstandene, er det desto større grunn til boikott for å stoppe krigsprofitørene i dette groteske spillet.

Redd Barna: israelske soldater bruker våpen fra Nammo

SISTE: USA har lagt ned veto mot øyeblikkelig våpenhvile på Gaza. Dersom vi hadde politikere med noe mellom beina, ville vi sendt hjem den israelske og amerikanske ambassadøren og innført full boikott av Israel. Men, pytt, det er jo bare palestinere.


Hykleri i særklasse

18. febr. 2024: Johan Galtung ble spurt om hva som var norsk utenrikspolitikk. Han svarte: "Utenrikspolitikk? Norge har ingen utenrikspolitikk. Norge sier det USA ber dem om å si."

Innlegget til Støre på VG.no virker i så måte klarert med USA. Halvparten av punktene i Støres kronikk er GPP, tåkeprat som har vært forsøkt i generasjoner uten å lykkes. De andre punktene er videreføring av økonomiske ordninger. En ros skal Støre ha, han ønsker fortsatt støtte til UNWRA mens USA har kuttet støtten i tråd med Israels ønske, uten engang å ha fått beviser for at Israel sine påstander er ekte.

Alle Støres gode intensjoner til tross: Realiteten er at Israel bedriver massedrap av sivile, mulig folkemord, og får lov til å fortsette med det uten at verden iverksetter tiltak som er naturlig for slike ugjerninger. Det er bare EN måte å få slutt på dette:
 • Godkjenne den palestinske staten
 • Sende Israels ambassadør hjem
 • Iverksette sanksjoner mot Israel
 • Iverksette full boikott av Israel
 • Uttrykke støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ
 • Utestenge Israel fra MGP
For øyeblikket ser det ut til at Støre tillater Israel og USA å ture frem som de vil, helt forskjellig fra reaksjoner mot land vi ikke liker i langt mindre alvorlige saker. Spesielt påfallende blir mangelen på kritikk av USA som finansierer og sender bomber til krigen på Gaza.

Israel VET at uansett hva de gjør, får det ingen konsekvenser. Og USA VET at uansett hva de gjør, får det ingen konsekvenser. Dette må ta slutt.

"Verken FNs sikkerhetsråd eller EU har vedtatt sanksjoner mot Israel", skriver Støre. Selvfølgelig har de ikke det. USA har vetorett i FNs sikkerhetsråd og gjør slik Israel ønsker, og EU vedtar ikke noe som helst uten at USA vil det. Slik har det vært siden tidenes morgen. Dette er et dårlig argument for at Norge ikke bør vedta det som er riktig.

Samtidig ser vi at hykleriet også gjelder andre land. G7-landene innførte ett minutts stillhet i går for å minnes Aleksej Navalnyj, mens de ikke bryr seg om å minnes de 28.000 drepte på Gaza. Det hele stinker av kampanje når vesten går bananas over Aleksej Navalnyj uten å nevne Gonzalo Lira eller Julian Assange..

Jonas Gahr Støre sin kronikk i VG


Johan Galtung døde i dag (1930-2024)

17. febr. 2024: En fredsforsker, sosiolog og en intellektuell gigant har gått bort, mest kjent som fredsapostelen som aldri fikk Nobels fredspris. Galtung vil bli husket som en banebrytende fredsforsker, en inspirerende intellektuell og en modig fredsaktivist. Han ble 93 år gammel.

Han var en pioner innen sitt felt, og hans bidrag til freds- og konfliktstudier har hatt en enorm innflytelse på forskere og aktivister over hele verden.

Galtung studerte matematikk, sosiologi og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og tok doktorgraden i sosiologi i 1957. Han var professor i freds- og konfliktforskning ved Universitetet i Oslo fra 1969 til 1990, og grunnla Transnational Institute i Amsterdam i 1970.

Galtungs bidrag til fredsforskning er omfattende. Han utviklet en rekke teorier om konflikt, vold og fred, og han var en sterk kritiker av imperialisme og militarisme. Han var også en aktiv fredsaktivist og deltok i en rekke kampanjer for fred og menneskerettigheter.

Galtung var en kontroversiell figur, og hans meninger skapte ofte debatt. Men det er ingen tvil om at han var en av de mest betydningsfulle tenkerne i vår tid. Hans arbeid har inspirert generasjoner av fredsforskere og aktivister, og hans arv vil fortsette å leve videre i mange år framover.


Hva ville verden blitt uten dette mennesket?

17. febr. 2024 (Grafikk: fra foredrag i Colombia Universitet)

Damen ville gjerne bli president i 2016, men så kom den flotte Bernie Sanders stormende og truet henne. Hva gjorde hun? Demokratene iverksatte en skitten kampanje mot Bernie Sanders som gjorde at han tapte nominasjonskampen.

Senere ble alle mailene på demokratenes servere lekket og avslørte bedraget, russerne fikk urettmessig skylden, og Seth Rich som trolig hentet ut mailene og ga dem til Wikileaks ble skutt to ganger i ryggen, trolig av CIA. Etter å ha tapt nominasjonen, støttet Bernie Sanders lojalt Hillary Clinton frem til presidentvalget.

Kjerringa tapte valget mot Trump som følge av lekkasjene som avslørte så mye snusk. Nå reiser utysket rundt og stråler av ego. Her er ikke noe som heter "legge seg flat".

Donald Trump kan altså takke et maktkåt vesen med tvilsomt rulleblad for sine 4 år i det hvite huset, da ble presidentembedet overtatt av Joe Biden som mange anså som korrupt kriminell, men nå fremstår som død.

Nå er Bernie Sanders blitt 84 og det er for seint å bli president, men fremdeles deler han nye videoer på youtube som vitner om et utrolig engasjement og klarsyn. Noen av oss undres fortsatt hvordan verden ville sett ut dersom Sanders hadde blitt president i 2016.


Støre, kan Norge komme i krig ?

15. febr. 2024 (Grafikk: KI)

Bekymrede norsker har spurt Støre om Norge kan komme i krig, og tåkefyrsten leverte sitt klare svar på Dagsrevyen i går: "Det er ingen grunn til å være redd for at det blir krig i Norge." Men det er ikke svar på spørsmålet, det er svaret på et helt annet spørsmål. For Norge kan komme i krig selv om det ikke blir krig i Norge.

Husk at NATO sin "forsvars-allianse" ble endret til angrepsallianse i 1999. Nå kan NATO gå inn hvor som helst, når som helst, hvordan som helst, og ut fra hvilket som helst påskudd, til og med med kjernefysiske våpen. Dersom det eskalerer i Ukraina, Iran eller Taiwan kan USA dra inn NATO for å øke ildkraften, dele ansvaret og spre kostnadene.

Dermed er Norge i krig. Alle disse krigene kan bli verdensomspennende atomkrig. Dette liker ikke krigshisserne at vi snakker om, for da kan det være folk forlanger STOPP i faenskapen. Nå er krigsretorikken blitt så konkret at planene kan være lagt og bare venter bare på et (fake) påskudd til å fyre opp.

Og de som vil vite mer om hvordan USA klarte å manipulere medlemslandene til å gå med på å gjøre NATO om til en angrepsallianse, kan lese professor Linneberg sin innledning til boken om emnet her:

Innledning til NATO's strategidokument fra 1999


Hamas har vunnet krigen på Gaza

14. febr. 2024: (grafikk: KI)

I opplinket innlegg av redaktøren på hvamenerpartiene.com presenteres og begrunnes mange påstander:

 • Hamas har vunnet krigen på Gaza
 • Hamas er ikke en terrororganisasjon, men en legitim motstandsbevegelse
 • Israel er ikke et uskyldig offer, men et terrorstat
 • Israel har ikke rett til å "forsvare seg" mot dem de okkuperer
 • Israel har brukt "rett til å forsvare seg" for å legitimere et mulig folkemord
 • Hamas har rett til å bekjempe Israels årelange brutalitet med alle midler
 • 7. oktober 2023 var en desperat handling, nær sagt selvmordsaksjon
 • Nå har Hamas avslørt Israel for en hel verden
 • Nå har Hamas satt Palestina på dagsorden
 • Eneste håp for varig løsning er at verden innfører full boikott av Israel

Les innlegget på ArgumentAgder her


NRK om Carlsons intervju av Putin: Et gjesp !

9. febr. 2024: Nå skal vi ikke beskylde NRK for å være tilhenger av verken Tucker Carlson eller president Putin, noe de viste tydelig i førsteutgaven til nrk.no i morges der de kalte intervjuet "et gjesp", som om et totimers uredigert intervju av en statsleder er en kjedelig ikke-hendelse.

Putin i intervju med Tucker Carlson: ? Et gjesp (nrk.no)

NRK gikk glipp av noe SENSASJONELT. For i slutten av intervjuet åpner Putin i klartekst for å hente frem forhandlingene fra Istanbul for to år siden og fortsette på dem. Vi husker Minsk2-avtalen som nesten gikk i boks, inntil Boris Johnson kom på vegne av Biden og krevde at Ukraina måtte legge den vekk og heller kjøre krig mot Russland med våpen og penger fra NATO og USA.

Putin Offers INCREDIBLE Terms For Peace (analyse av Pascal Lottaz)

Kanskje på tide at NRK slutter med sitt lavmål og heller promoterer et enestående forslag til fred? New York Times har i hvert fall tatt ballen og skrevet flere linjer som er uvanlig positive rundt dette punktet. Går det mot vår i New York mens NRK er bunnfrossent? NRK: spar oss for flere gjesp!

Israel er ikke ferdig med folkemordet ennå

7. febr. 2024: Etter nærmere 30.000 drepte hvorav 10.000 er barn, etter 60.000 skadde, og kanskje 6.000 savnet i ruinene, er Israel ikke ferdig med myrderiene. For når de slipper en bombe midt blant flyktningene, kan det jo være en hamas-kriger blant dem. Så lenge det står hus og finnes rester av infrastruktur, vil Israel fortsette å bombe.

USA er medskyldig i folkemordet

Joe Biden sa: Det er den som gir våpen og penger til terrorismen som er den egentlige ansvarlige og som må straffes. Han siktet til Iran som har solgt våpen til ulike terrororganisasjoner, men da gjelder utsagnet også USA. USA finansierer folkemordet til Israel, det er amerikanske bomber som dreper Gaza, og USA stopper enhver resolusjon i FN. USA kan få slutt på krigen i Gaza på et øyeblikk - om de vil.

Dette nettstedet ønsker død over USA og Israel

Det er ingen grense hvor dypt ned i bunnslammet ledelsen i Israel og USA har sunket. Måtte de ansvarlige for ugjerningene brenne i helvete i evig tid. Og måtte de norske politikerne som lar slike ugjerninger passere uten de alvorligste diplomatiske reaksjoner, skamme seg i all fremtid.

Israel og NRK kaller Hamas for terrororganisasjon, det er feil, det er en motstandsbevegelse. Derimot er Israel en terror-stat.


Israels løgner om Hamas og UNWRA er avslørt

5. febr. 2024: Løgnene om at Hamas skulle ha voldtatt israelske kvinner er spredd av MSM i USA og "kjøpt" i hele vesten. Det viser seg at historiene ikke er sanne, det foreligger ingen beviser for en slik påstand. Men når løgnen nå blir avslørt, er skaden allerede gjort. NRK.no har flere artikler med løgn, bare google på de tre ordene "nrk hamas voldtekt". NRK har ingen planer om å trekke løgene tilbake.
New York Times Pulls HAMAS RAPE Story from Podcast (youtube)

6. febr. 2024: Anklagene om at medlemmer fra UNWRA er i ferd med å bli debunket dukket beleilig opp samme dag som den internasjonale domstolen i Haag leverte sin knusende uttalelse. Dessverre har amerikanske medier trykket israelsk etterretning sine påstander så raskt og så ukritisk at det har påvirket støtten fra flere land ganske ukritisk. Skaden har allerede skjedd.
No Evidence For Israel's Claims Against UNRWA (youtube)


Israel vil drepe Gaza ved å stoppe UNWRA

3. febr. 2024: UNWRA har 13.000 medarbeidere på Gaza som utfører viktige funksjoner på alle områder, spesielt for de svakeste. Hvis UNWRA blir lagt ned, vil palestinerne dø. Derfor vil Israel legge ned UNWRA.

Israel sa rundt jul i fjor at de ville stoppe UNWRA med 1) bruk av falske beskyldninger, 2) få stoppet bevillingene og 3) oppløse hele organisasjonen. I dag er vi på 2. Media i USA har spredt de falske beskyldningen fra Israel, og mange land har fryst sin bistand. Slik løfter Israel folkemordet til nye høyder med imponerende djevelskap.

Hykleri uten grenser (pdf.fil)
Why is Israel targeting key UN agency UNRWA in Gaza? (youtube)


EU: for uvitenhet, korrupsjon, krigslyst og ensidighet

1. febr. 2024: EU har vedtatt å gi 50 milliarder euro til det korrupt regimet i Ukraina. Pengene er ment å gå til gjenoppbygging etter krigen over flere år, i hvert fall den del av pengene som ikke forsvinner på veien. Mye vil trolig gå til krigen som søker å avsette Putin og oppløse Russland.

At krigen i Ukraina har andre sider, gir EU blaffen i. Er det Tyskland som marsjerer igjen ?


<< Mars 2024

   X   

Januar 2024 >>