X   

<< Mai 2024

April 2024

Mars 2024 >> 

No, mr. Netanyahu, it is "Not anti-Semitic" to criticize Israel

27. april 2024: Sanders tells Netanyahu it is "Not anti-Semitic" to criticize Israel. Etter utspill i går fra fucking Netanyahu og fra formannen i kongressen som forsøker å spille antisemittisme-kortet på ungdommene som nå demonstrerer i USA, er denne videoen en forfriskende avklaring fra en flott politiker som har hodet på rette plassen.

Det finnes politikere i USA som ikke er korrupte og tør å utfordre Israel (video)

Om det finnes noen i den norske regjeringen er mer usikkert.

30. april: Israel er nå så ille ute å kjøre at de ventelig vil skape en falsk flag hendelse slik at de igjen kan få sympati og anklage noen for antisemittisme. Vi ser allerede at israelske fundamentalister forsøker blande seg inn for å skade studentaksjoner verden over, og det dukker opp nye israelske "talsmenn" som er godt dressert av Netanyahu sitt terror-regime.


Norge støtter folkemord !
23. april 2024, rev. 29. april:

Hvilken avtale har Israel og USA gjort med Norge som innebærer at uansett hva Israel og USA gjør, så skal det ikke medføre kritikk eller reaksjon i form av utvisning, boikott eller sanksjoner???

Våre politikere vet hva som skjer og hvorfor, hvem som gjør hva med hvilke motiver, og hvem som står bak og støtter med penger og bomber. Og litt folkemord er helt greit når Israel og USA står bak. G7-landene ga ett minutts stillhet for Navalny. De har ikke gitt et minutt for 34.000 drepte palestinere.

Nå ligger lukrative middelhavstomter tilgjengelige for israelske settlere, med ressursene utenfor. Dessuten er palestinerne arabere, mørke i huden, og mange av dem er muslimer, det passer godt for vestlige rasister.

Men noe endrer seg. Joe Biden har oppdaget at han vil tape presidentvalget på grunn av hans støtte til folkemordet. Jonas Gahr Støre, du vil også tape neste valg på grunn av din stilltiende støtte til folkemord og manglende vilje til handling, uten at det er grunn til å tro Erna Solberg blir et bedre alternativ.

(Portrettene er hentet fra partienes hjemmesider): Det er litt usikkert hvilke politikere som støtter hva. Støre og Vedum har vist at regjeringen ikke har boikottet eller utvist eller sanksjonert mot Israel. Bollestad og Listhaug representerer partier som har de fleste "israels-vennene" (= folkemordvennene?) i flokken sin. Guri Melbye har vist seg som en råbarka krigshisser i Ukraina, og det er grunn til å tvile på at hun vil ta noen grep mot Israel, og Erna Solberg kjører sin høyre-linje ganske stille og usynlig, men trolig med klare meninger om at vi følger Israel og USA i tykt og tynt. Dermed kan samtlige være kvalifisert som små folkemordere - i hvert fall inntil vi ser noe annet.

I Nrk "Debatten" i kveld tok Espen Barth Eide spesielt for seg viktigheten av å ha åpne kanaler og kunne snakke med partene. Ja, det er viktig, men det må ikke erstatte reaksjoner på massedrap og kriminalitet, det må komme i tillegg. Selvfølgelig, for Israel som ikke tåler kritikk av noe slag, vil dette kunne bety at de slår igjen døren.

Gale massemordere hører til i fengsel.


New York Times sensurerer Gaza
22. april 2024:

Kan vi stole på pressens etikk rundt det de skriver? Svaret er NEI, det kan vi ikke. Et nylig lekket dokument viser hvordan reportere hos NYT er på lagt å bruke eller ikke bruke spesielle ord og vendinger og "dreie" innholdet i reportasjene i ønsket retning. NYT, som tidligere har beskyttet både kilder og varslere, driver nå en heksejakt på dem som kan ha lekket, fortrinnsvis ikke hvite reportere.

Dersom pressen ikke er objektiv og rapporterer likt fra begge sider på Gaza, kan man risikere å bidra til et folkemord, sto det i et brev signert av 700 journalister. Det viser set at NYT har omtalt palestinerne mindre og mindre etterhvert som dødstallene har steget. Et lekket style-memo viser at journalister har fått beskjed om ikke å bruke enkelte ord, og ikke la dem de intervjuer bruke det.

Det gjelder ord som folkemord, etnisk rensing og flyktningeleir (om leirene der palestinere ble internert i 1948, bedre å bruke "crowded neighborhoods"). Journalister skal heller ikke bruke ordet Palestina unntatt i relasjon med FN. Ordvalgene bidrar til å rettferdiggjøre Israels syn i konflikten og dehumanisere palestinerne ytterligere i tråd med ønskene til USA og dets venner.

Så kan vi bare lure på hvordan NRK sin guide for stil-standardene ser ut.

New York Times har fått avslørt sitt "style-guidance"

Folkemord Light ?
19. april 2024, skjermdump fra nrk.no (lenke under)

Fortjener folkemord en diplomatisk reaksjon ?

Etter hvert som de unevnelige forbrytelsene mot palestinerne ble avklart, tok jeg det for gitt at Norge ville reagere, at Norge ville markere sin støtte til palestinerne og avsky mot Israel på samtlige punkter:
  • Godkjenne den palestinske staten
  • Sende Israels ambassadør hjem
  • Iverksette sanksjoner mot Israel
  • Iverksette full boikott av Israel
  • Uttrykke støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ
  • Utestenge Israel fra MGP
Husker du Sergej Skripal som i mars 2018 ble forsøkt drept, angivelig av russerne? Det gikk bare tre uker, så var 153 russiske diplomater utvist fra Vesten, en av dem fra Norge, og sanksjoner ble innført. Massedrapene og det mulige folkemordet til Israel er betydelig mer alvorlig enn ett mislykket drapsforsøk, her var sanksjoner på sin plass, trodde jeg. Men nei.

Norges rolle lik Qatar. Finnes det grenser?

I mediene avslørte Espen Barth Eide at han hadde mange kanaler åpne for dialog, han kunne snakke med partene, dessuten ville reaksjoner ikke ha noen verdi dersom Norge var alene. Den gangen var rundt halvparten av folket FOR boikott, en fjerdedel var mot.

Israel liker dialog, Israel liker at vi snakker. For da kan Israel fortsette drepingen uten å bli forhindret. Vi har snakket i 75 år med eneste resultat at Israel har fortsatt som før. Denne gangen har Israel fått jobbe i fred i 6 måneder med å utrydde palestinere. Nå er det nok.

Ryggdekning for full boikott av Israel

I dag tipper jeg minst 60 % er FOR boikott, 20 % er mot, mens 20 % ikke vet. Støre og Barth Eide har ryggdekning i folket for boikott. Men det ser ut som deres lojalitet til Israel og USA er større. Ifølge Johan Galtung bestemmes vår utenrikspolitikk i Washington der israelslobbyen har kjøpt de fleste representantene.

Den eneste som ber på sine knær om boikott er den israelske journalisten Gideon Levi, han sier dette er det eneste øret Israels regjering vil høre på, eneste vei til en permanent tostatsløsning.

USA vil selvfølgelig aldri boikotte Israel

USA er partner i folkemord med penger, våpen og bomber og har diskvalifisert seg til å være med i fremtidige forhandlinger men bør isteden stevnes for IJC sammen med Israel. USA har i dag som ENESTE land stemt mot og lagt ned veto mot at Palestina skulle bli medlem i FN.

Er det mulig at lille Norge kan ha en annen mening og sende et signal til resten av verden at nå er det nok? Jeg mener JA, tiden er overmoden, Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide må sette i gang NÅ. Hvis ikke understøtter de et mulig folkemord. Da bør de finne seg en annen jobb.

Qatar revurderer sin rolle som mekler, føler seg misbrukt av USA


Mannen NRK IKKE vil du skal høre

17. april 2024: Det er tragisk og komisk når NRK blokkerer for fri tale og ærlige analyser av professor Jeffrey Sachs. Med sin kompetanse, erfaring, direkte kjennskap, og enorme kontaktnett er han en røst statsledere i mange land lytter til, men ikke i Norge eller USA.

Mannen ærlig, direkte, anstendig og fri for å være korrumpert, og han er derfor et problem for USAs manipulasjon av verden og for norsk omgang med sannheten. Vi skal ikke ha kritikken på bordet. Vi skal ikke debattere saklig og åpent og ærlig. NRK tillater det ikke.

NRK er blitt en pinlig kvise på det frie ords rumpe, en vits for folk som ønsker åpenhet, et problem for en sivilisert verden, i løgnens og manipulasjonens tjeneste.

Linken peker mot et intervju sent i går kveld, det viser Sachs på sitt beste og rykende aktuell i alle sakene han blir utfordret på.

Jeffrey Sachs om Iran og Israel, om Gaza, om Ukraina og Taiwan

Vil israel, USA, UK og Frankrike ha krig mot Iran?

16. april 2024: Slik språkbruken og løgnene fremstilles nå, ser det ut som USA skal få sin drøm fra 2001 oppfylt: krig mot Iran. I så fall har Israel og USA kjent til planene til Hamas og kynisk planlagt alt som har skjedd siden 7. oktober 2023.

Nå snakker alliansen som om Iran har utført et uprovosert angrep mot Israel, ingen nevner at Israel faktisk har utført en grov krigshandling mot Iran ved å bombe ambassaden i Damaskus. USA gikk så langt som å legge ned veto i sikkerhetsrådet mot en fordømmelse av Israels bombing. Men Iran sitt angrep var et berettiget svar på et ulovlig angrep fra Israel.

Andre steder på denne siden har vi omtalt hykleriet, dobbeltmoralen, den psykopatiske språkbruken, mangelen på ærlighet og mangelen på evne til å ansvar. Nytale kombinert med djevelskap og søken etter krigsprofitt (se figur fra siste lenken) har forpestet Vesten. Og når vi ser en språkbruk av den typen som skjer i dag, er det grunn til å frykte at det er krig de egentlig vil ha, og da vil de få det. I dag har vi også sett Tyskland avbryte en palestina-konferanse i reneste NAZI-stil. Det er nå viktigere for Tyskland å pisse Israel opp etter ryggen enn å handle prinsipielt og riktig.

Amerikansk 4 stjerners general Wesley Clark i 2001: USA skal ta 7 land
Iran's Attack Wasn't Unprovoked. It's Israel That Wants A Wider War
Her kan du se hvilke amerikanske politikere som tjener på Israels krig


Tankesmie manipulerer norske politikere
16. april 2024, fra Klassekampen i går

Den amerikanske tankesmien "Institute for the Study of War" ISW blir mye brukt i mediene og er sitert i 3000 saker siden 2022 ifølge KK. ISW publiserer daglig militære og politiske analyser, gratis og lett tilgjengelig.

Det leserne ikke informeres om er ISW sine tette forbindelser til amerikansk våpenindustri og det neokonservative miljøet på amerikansk høyreside, tilsvarende dem som arrangerte kuppet i Ukraina i 2014.

Propaganda fra ISW brukes til å begrunne uttalelser, forsvarsinnkjøp, statsbudsjett og politikk, selv når sakene fra ISW nærmer seg ren løgn og politikerne og "ekspertene" vet bedre. (se artikkel fra 31. mars)


"Israel driter i FN" (Norsk Folkehjelp og Fagforbundet til NRK.no)

15. april 2024: Likevel vil ikke Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide sende hjem israelske diplomater, innføre sanksjoner, innføre full boikott av Israel, godkjenne Palestina som stat eller kreve at Israel trekker seg fra MGP. Deres lojalitet ligger hos Israel.

Det tok Vesten 3 uker å utvise 153 russiske diplomater etter et enkelt mislykket drapsforsøk. Det har tatt Vesten et halvt år å prate uten å iverksette noe konkret tiltak mot Israel. Det er slik Norge og Vesten sier at folkemord av palestinere egentlig er helt greit.

Har vi prinsippløse, verdiløse og korrupte små folkemordere på Tinget?

Storbritannia, hykleren over alle hyklere, vurderer nye sanksjoner mot Iran. De vurderer ingen sanksjoner mot Israels folkemord på Gaza eller Israels rakettangrep mot Irans ambassade. Det er flere land som blir styrt av idioter.

Også tyskerne viser hvem de er: Politiet i Berlin nektet Yanis Varoufakis å delta på et Palestinamøte ? på video (Steigan.no)

Retorikk som skaper verdenskrig

Israel kaller Irans "svar på ulovlig angrep" for "angrep"

14. april 2024: Israel har i mange måneder sendt jagerfly på bombetokter i Libanon og Syria, to land som Israel ikke er i krig med og som Israel ikke har lov til å bombe. Dette eskalerte da Israel 1. april bombet Irans konsulat som ligger på eiendommen til Irans ambassade i Damaskus, Syria.

Det er en krigserklæring å bombe et annet lands ambassade, hvis russerne gjorde noe slikt ville diplomater blitt utvist i hele Vesten. Nå var det Israel som begikk forbrytelsen, derfor vil Espen Barth Eide ikke utvise Israelere eller innføre boikott. Dette gir grunn til å tro at mannen er fullstendig korrumpert av USA og Israel.

I natt besvarte Iran angrepet fra Israel med et regn av raketter og droner. Israel, Vesten og NRK kaller konsekvent denne reaksjonen for et "angrep", men det riktige er "svar på et ulovlig angrep". Vil Israel hevne Irans berettigete "svar på angrep" i mangel av forstand og anstendighet?


Sliter med å få utryddet palestinerne
13. april 2024, Grafikk fra AI

Han har forsøkt å bombe dem vekk, jage dem vekk, sulte dem vekk, legge hjem, skoler, universiteter og sykehus i ruiner. Og enda klorer palestinerne seg fast som en gjeng kakkerlakker, slik han ser det.

Det var ikke nok å stenge av vann og strøm, blokkere for hjelpesendiger og ta livet av dem som var med å hjelpe. Netanyahus ondskap, støttet av USA og Tyskland, var ikke nok.

Nå er den gale mannen blitt desperat, og vil dra verden inn i storkrig. Og Norge støtter opp ved fortsatt IKKE å vedta boikott, sanksjoner eller utvise Israels ambassadør. Kjekt å ha "Israelsvenner".


Onkel Sam sitt dobbeltsyn
10. april 2024, klikk på overskriften eller bilde for å lese mer

Hykleriet og dobbeltmoralen til USA er ikke bare komisk, den setter vår verden i stor fare. Vesten aksepterer ukritisk alt som kommer fra USA. Resultatet er at også vi blir fanget i USAs spill der løgn fremstilles som sannhet og sannhet som løgn.

Dette innlegget ser på ulike aspekter rundt dette.


Desperat Støre taler til landsmøtet

8. april 2024: Folket har enda ikke glemt at Støre aldri kom med noen løsning på kraftkrisen, selv om han kom med litt plaster på såret. I tillegg har norskene siste året opplevd avgiftsøkninger på 30 % noen steder.

Hvis Støre vil gi norskene bedre råd, kan han gjøre som våre naboer. Den svenske regjeringen syntes "folk hadde det så trasigt" at de ga avgiftslette på drivstoff på 6,5 milliarder kroner fra nyttår. Det er noe som gir bedre kjøpekraft, det.


Israel er et sykt, sykt regime
5. april 2024, klikk på overskriften eller bilde for å lese mer

Det israelske regimet har siste halvåret utvist stygg psykopatisk atferd. Regimet er trolig hinsides behandling, at galskapen har gått så langt at det ikke er håp for endring.

Dersom nordmenn holdt på slik israelere nå turer frem, ville de blitt låst inne for resten av livet. Så la oss se på alt det Israel har fått oss til å tro og som de slipper unna med.

Kinesiske bedrifter kan vente seg «betydelige konsekvenser» hvis de bidrar med materiell til Russlands krigføring i Ukraina, sier USA som bidrar med materiell til Israels folkemord på Gaza. På tide med boikott av USA også?


What the fuck er det NRK holder på med?

2. april 2024, klikk her eller på bildet for stor versjon

NRK føler behov for å forklare oss det vi ikke ber om, i mobiltilpasset og stuerene hvitvaskede versjoner, som svar på de Google-søkene du ikke har tenkt å gjøre. Terningkast 1.

Etter å ha lurt på hvem "NRK" egentlig er, og tenkt at dette var useriøse sider, har jeg tatt en titt. Og ja, dette er useriøst, personfiksert, lettvint, helt i tråd med den nye linjen til NRK. Nå har jeg gått over til Al Jazeera, spesielt etter at Israel sa de ville sensurere dem, der får du ferske, profesjonelle og balanserte nyheter uten noe cllickbait-søl.

<< Mai 2024

   X   

Mars 2024 >>